Hirdetés
-
Mobilarena

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
Én a Rockstarnál vettem meg, igazából a DE-höz adták az eredeti variánsokat is. Azzal akartam kezdeni, de az eredeti III játszhatatlan volt, szaggatott, nem lehetett állítani a felbontást, a billentyű és kontroller gombkiosztást nem engedte módosítani (hybridben játszok mindig), így csalódottan áteveztem a III DE-re, ahol eleve jó volt minden, a felbontás, a gombkiosztás nagyjából hasonló volt az V-höz és minden hibátlanul működött. Nem szaggatott és szerintem az egész story végigvitele alatt 1, maximum 2 bug volt összesen, mely egyébként a játékélményt nem igazán befolyásolta, csak szemet szúrt. Ennyi bug pedig egyébként még az eredetiben is volt anno. Most még lehet majd összegyűjtöm az összes hidden package-t, már elkezdtem, aztán átevezek a VC-re.
-
.Szaki.
addikt
Hát, nem tudom. Persze, régen elképesztő órákat öltem bele a GTA2-től egészen az V-ig, (kivétel a III, mert akkoriban a gépem nem vitte el a játékot, - a Celeron nem szerette - konzolom meg még nem volt, amikor pedig lett egy évvel később, akkor már jött a VC, utána pedig SA, így a III-mal legtöbbet internetkávézóban találkoztam, mert volt ilyen.
)Na de az azért is történt, mert akkoriban épp azok voltak az aktuális részek. Nyilván gyerekként nem csak a storyt toltuk végig, meg kerestük az easter eggeket, hanem sokkal több mindent. Most, nosztalgiaként ahhoz, hogy kivigyem 100%-ra szerintem nem is fogom keresni azokat a dolgokat, amiket akkor észrevettem volna.
Elképesztő mennyiségű videó van fent, hogy mennyit változott a game a megjelenés óta és bár valóban nem tökéletes még, talán már vállalható. Emlékszem amikor bejelentették az elsők között szerettem volna lenni, de annyira szar volt, hogy azóta se vettem meg. Most talán már lehet nosztalgiázni egy jót. Anno nyilván felfedeztem mindent a mapon és feltűnt volna, hogy mennyire elszabták a textúrákat (pl. nem ott mész neki a falnak, ahol az valójában van, hanem odébb, mellette pedig egy láthatatlan falba ütközöl), de ennyi idősen ahhoz, hogy kivigyem 100%-ra szerintem nem leszek olyan szigorú, mert valószínűleg ezeket a dolgokat észre se fogom venni, mert nem fogok unatkozni, hogy elmenjek minden egyes szegletébe a mapnak. Meglátjuk.
-
-
-
-
.Szaki.
addikt
Én sem tervezek egynél többet venni, mert mindegyik esetben ugyanazok az adottságok vannak. Ami viszont van, az baromi hasznos a játékon belül. Az például baromira tetszik, hogy a széf kiürítésén kívül ezek után nem kell minden egyes vállalkozáshoz elmenni, hanem ezeket a mansion dolgozójában el lehet érni. Kiválasztom azt, aminek a legjobb az elhelyezkedése és tetszik is a kilátás és ennyi. (Ez a Richman Villa lesz egyébként)
-
negyven2
nagyúr
Ha így közelited meg, akkor lehet neked nemsok haszna van neked, de egyébként ha van rá pénzed akkor lehet megéri, még úgyis, hogy nem használod ki a plusz funkcióit...
-
.Szaki.
addikt
Belépő szinten:
The Tongva Estate:$11.500.000$8.500.000
Richman Villa:$12.800.000$9.800.000
The Vinewood Residence:$12.200.000$9.200.000A videón amit néztem a Richman Villát válaszották (én is azt fogom szerintem, jó az elhelyezkedése): $16.000.000 körül lehet mindennel együtt, a kedvezményes vételárral.
-
NYPD
senior tag
Baromság, offline, single player játékból soha, sehol nem bannolnak. Online esetében van csak jelentősége a modoknak, SP-ben azt modolsz, amit nem szégyellsz.
#97618grizlisandor
Guggolás gyárilag nincs, de a játék maga tudja, a gameconfig.xml-ben könnyen aktiválható. -
Értem én, de ezt már San Andreasban sikerült meglépni, hogy ha kötelező volt küldetéses autóval menni, akkor ott volt a kocsi, amivel érkeztem a közelben leparkolva.
Ez nem silány és nem is gépi.
20% körül vagyok karrier módban, 5 sor angol szöveget láttam, meg talán két sor párbeszédhez nem volt felirat, de még nincs kész a magyarítás.Honnan bannolnának ki, a story módból?
-
Danecay
addikt
Az OMEGA nevet akarta adni, stóval nem, de az üzenet arra vonatkozik, hogy "még" nem lehet, de majd megnézem pontosan. A Google Gemini azt írta, hogy
Ahhoz, hogy saját szervezetet alapíts és irodát vásárolj, először SecuroServ VIP-nek kell lenned, vagy ami még jobb, egy Vezérigazgató (CEO) irodát kell vásárolnod.
De nem igazán tud csinálni egyebet, max. egy piát inni, még az irodaházból sem tud kimenni.
-
Danecay
addikt
-
PeL
addikt
Ideje volt...
Bármelyik platform (Steam, Epic stb.) tudja helyettesíteni és kezelni a Social Club-os funkciókat, teljesen feleslegesnek tartottam már a kezdetek óta, főleg hogy az emberek nagy része eleve az említett platformok valamelyikén keresztül vette meg a játékot. Mindig is gyűlöltem hogy külön kell telepíteni egy Rockstar Launchert is, csak emiatt a játék miatt. -
negyven2
nagyúr
Annak már régen vége (lévén a feed-et ahol pl megoszthattad a hallgatott zenéket, vagy az in-game készített képeket, videókat, már tavaly lelőtték. Illetve már egy ideje nyílt titok, hogy átalakítják. De amúgy most is működik egy része, mert a profilod még ezen keresztül működik. Vagyis igazából a Social Club-nak a Social részét szüntették meg (ami, mint írtam, már egy ideje nem frissült új tartalommal).
-
-
hát vicces mert megvettem a játékot azóta csak szarabb rémálom xD
kezdődött a social klubbal 3féle hiba üzenetet kellett megoldanom mindig újabb jött mert minden youtuber mindenfélét javasolt fixálásra xD
Nekem nem volt bajom a magyarítással a lopott verziókkal mindig úgy vittem végig a játékot
-
Mbru
tag
Azt hittem legalább ki lehet jelölni, hogy kiknek akarom elküldeni az üzenetet. Egyből gyorsabb lenne. Az mondjuk rosszabb lenne, hogy elég sűrűn is jönnének a válasz üzenetek.
Sajnos már nincs nagy számú session.
Család nincs itthon, szóval délután egész sokáig próbálok lenni. Ha olyan van majd pötyögök meghívókat
Invite only-ba szoktam általában lenni -
Köszi, megnézem.
Feldobtam az Indiana Jones and the Great Circle -t és csak utána olvastam el, hogy
ezen a kártyán nem fut. De van pár youtube-os video ahogy megy az RX5700xt -n is
NexusMods-al, le is töltöttem az oldaláról, de nem lehet megnyitni a rar file-t,
mert hibásnak mondja...
Pedig az is megzabálja rendesen a vram-ot.De szerintem tuti jó a kártya, mert 4-5 játékot + sok 3Dmark tesztet is próbáltam és
sehol nem hibázik még OC-n sem, csak a GTA V ezen verziójánál. -
SenorGrande
senior tag
Igen, az
SGTA*fájlok azok.
A\control\user.xmlpedig a bill. kiosztás.Enhanced megjelenés óta nem játszottam vele, mert nem volt kedvem a bill. kiosztást újracsinálni. Így megoldódott.
#97033 negyven2:
Én arra gondoltam, hogy az enhanced indításakor megkérdezné, importálja-e a mentéseket, és vagy a bill. kiosztást. Vagy az options-be egy menüpontot beszúrni. Nem lett volna nagy dolog megoldaniuk. Szemlátomást kompatibilitási problémák nincsenek. -
SenorGrande
senior tag
Mit lehet ezen elkúrni?
#97024 rup1u5:
Én is átmásoltam a single mentéseket ahogy te, mind működik, sőt, hirtelen felindulásból a irányítás config fájlt is, így nem kellett a billentyűzetkiosztással újra babrálni az enhancedben.
Teljesen nonsens, hogy ezt a R* nem volt hajlandó megoldani.
-
Chapel
addikt
Nem vagyok multis, sokat kipróbáltam, gta onlinet csak azért toltam, hogy egy messze távolban élő ismerőssel együtt játszunk és pont megállapítottam neki nem rég, hogy hát ezen a játékon azért már fogot az idő vasfoga - az is lehet az online szándékosan picit sutábban nézki, mégha minden maxon is van - de most ezekkel a fényekkel és RT-vel, ez akár ma is kijöhetne.
-
negyven2
nagyúr
A Career Progress konzolokon is csak azt tudta behúzni, amit a 2022-es Enhanced után értél el! PC-n kicsit talán jobb a helyeztt (most?), mert elvileg a 2022-es (vagy egy későbbi időpontól) konzolos megjelenés után már számolta a dolgokat a Legacy edition. Vagyis van amit át beleszámít. De általánosan az van, hogy amit 2022 előtt értél el, és szeretnéd érte a jutalmakat a Career Progress-ben azt újra kell csinálni.
Más...
Ahogy nézem a hivatalos oldalt... igen a gta+ előfizetéssel már PC-n is lehet játszani a Rockstar Games katalógussal (gondolom csak a Rockstar Launcher-ből). Vagyis ha ügyesek vagytok, akkor 1 hónap alatt, 3000 Ft-ból (vagy amennyi $/€-ba kerül ott) végig lehet játszani a Red Dead Redemption 1-et (és/vagy a Bully-t, az L.A. Noire-t, a felújított GTA Trilógiát, illetve Android és iOS alapú eszközökön a Liberty City Stories-t és a Chinatown Wars-t)! És persze az Enhanced GTA V-be is jár jó pár exclusive extra dolog!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- 27% - GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ma már nyilván másképp állok a dolgokhoz, nincs cheat.
Szinte minden gta-ban (3-tól) volt legalább egy olyan küldetés, amitől az ember storke-ot kapott. Kétszer.
Kíváncsi lennék, az ilyen bzi küldetésekkel járó sikertelenségek hány júzernek vették el a kedvét a végigjátszástól?

CactuS