- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
Majkee84 #65153 üzenetére
Valami kndk vagy kknd vagy kdnk vagy valami ilyen crewben vagy .Láttalak mert egy sessionban voltam veletek,meg is kérdeztem de nem válaszoltál.Később leléptetek mert valaki pénzt dobott rád vagy te dobtál valakire nem tom.
Mivel nem válaszoltál gondoltam megnézem a profilod,de ott nem lehetett. -
Kiskokó
veterán
válasz
Majkee84 #64931 üzenetére
Hm, érdekes. Le vagy tiltva akkor hogy látod ami írok chaten ?
Költői kérdés volt.
Vajon honnan van a kép... és miért más helyett teszed be? És még grand kavarja a szartGondolkozok rajta, hogy nagyon őszinte legyek, de annyiszor bizonyította már be jó pár ember itt hogy kár megszólalni mert úgyis csak a támadást kapja az ember.
Plata : Nincs Chernobgom de a "Bug" működik. 1-2x már mi is próbáltuk mit tudom én kivel.
-
válasz
Majkee84 #64931 üzenetére
Ennél nagyobb baja mondjuk ne legyen senkinek vele, hogy beír pár sort a chatbe, mielőtt továbbáll.
(#64933) Plata
Játszhatod a hülyét (lehet nem nagyon kell rájátszani), de te is láttad, hogy mi volt a kirúgásakor a fórumon. Meg lett mondva, hogy törölni kell, mert semmit nem ér a kirúgás, ha ugyanúgy be tud csatlakozni, sőt, még károsabb is, mert a szabályok már nem vonatkoznak rá. Szerencsére nem csinált bajt utána a sessionben, de most már látjuk, hogy te pl. azok táborába tartozol, akik leszarták a biztonsági irányelveket.
-
törölt tag
válasz
Majkee84 #64922 üzenetére
Ha így fogsz tenni csak minket erősítesz meg. Abba kellene ezt hagyni már. Terjedtek kósza hírek hogy veled is gond van, eddig nem hittem, sőt azt se tudtam hogy az ucil féle brancshoz tartozol. Be kellene fejezni mások baszogatását ahelyett hogy vissza adod. Nyeld le.Pláne ne takarózz azzal hogy, tag vagy juj tagot ölt. Eddig nem voltál tudtommal. Eddig csendben is voltál mikor fent voltam. Tag lettél hirtelen a lompos méregetés is elkezdődött? Jó helyre ment az a hydra rakéta. Mi kérünk elnézést hogy felszólalunk már a hülyeségeitek ellen.
-
Kiskokó
veterán
válasz
Majkee84 #64854 üzenetére
Hogy jön ide hogy mit csinálok online?
Nehogy már még megmond mit kell csinálnom ha felmegyek.
Ja eladom a cuccaim, heti 2 alkalommal
Vigyorgok? Jah a társaság miatt szeretek felmenni.Menjél inkább dorina koncertre az a menő nálad.
Ja és még mindig jobb mint Üresbe menni Modmenüvel eladni a cuccaim .... amúgy..
-
Kiskokó
veterán
válasz
Majkee84 #64850 üzenetére
Nem pörgi túl. Nálam se véletlenül lettél letiltva. Érdekes hogy bárkivel probléma van az mindig veletek van... de érdekeeeeeesssss......
Már Bubunál fél éve elkönyveltem, hogy arra megy ki a játék hogy mikor fordul ki valaki magából aztán megy a screenshot meg az árulkodás, közben meg ti provokáljátok ki.De majd úgyis azt mondod hogy nem így van ... szal ennél tovább engem nem is izgat a téma. Egyszer csak rájön már mindenki hogy ti csináljátok a parádét.
-
gcsaba966
csendes tag
válasz
Majkee84 #64825 üzenetére
Egyébként most esett le, ezzel az első képpel el is árultátok magatokat. Végig arra ment ki az egész hogy beszóljak valamit, vagy betámadjam valamelyikőtöket. Másképp minek fotóztál volna le így kiragadva egy ilyen jelentéktelen "beszólást"? Hát büszkék lehettek magatokra.
Legközelebb azért számoljatok ilyen mértékű pofonnal is ha rászálltok valakire, ne aztán menjen a sírás.
-
GRandMaster6
csendes tag
válasz
Majkee84 #64179 üzenetére
Előbb emlitettem hogy akkor áthivtam hogy segitsen nekünk eladni, és nyilván ehez barát kell hogy legyen, igy felvettem a barát listára, aztán utánna meg le is töröltem! azt hogy modder-e nem érdekel mert nem játszok modderekkel együtt.
(#64180) CactuS
próbáltam is az eset után feltölteni egy screenshotot, de nem engedte a fórum. bár csak anniy van rajta hogy kinyirt wifi 4x meg a többiek irták neki a szép dolgokat amiért szétcseszte az eladást.(#64144) HussarF
Ebben a hszben van egy nagyon jó mondat ami igaz a crewre:
"itt vannak egyenlőek meg az egyenlőbbek"
Van akiknek mindent lehet
További jó játékot phsok, a _WI-FI_ legyen veletek -
GRandMaster6
csendes tag
válasz
Majkee84 #64134 üzenetére
Már ne is haragudj, de pont ezért irtam hogy nemtudod milyen rendezvényen vagy. de akkor kifejtem bővebben hogy megérts. Az adott napon amikor wifi szétbaszta az eladásunkat, egy public sessoonban voltunk sokan, sok ph-s és sok idegen is. Öldököltük az idegeneket jópáran. aztán ez egyik idegenről kiderült hogy magyar, és elkezdtek anyázni, stb egymásnak wifivel. wifi azt irta neki hogy modder, mert teleportált a háta mögé. mi párak közben discordon beszéltünk, és Skippi (ujonc a játékben, nem crew tag) jelezte hogy van kokója amit elkéne adni, ekkor döntöttünk ugy hogy átmegyünk üresbe. Én irtam a srácnak privátban hogy ne foglalkozzon wifivel, mert nem normális (ha nemhiszed májki, akkor screenshotolhatom a dolgokat, üziket). Jött is a srác, vele együtt voltunk az uj sessionba 4en, Skippi, én Envoy és a srác, már nemtudom a nevét. segitett is és vitte a postást (a kerekein, nem teleportálva). aztán jött a barátod és lőtte szét az én és az envoy postását. azt nemtudjuk hogy jött be, mert nem barátunk egyikőnknek sem. -
válasz
Majkee84 #64158 üzenetére
Nyilvánvaló, rajtad keresztül csak úgy tud bejönni, ha online vagy és pont PHHU sessionben. PHHU-s barátain keresztül tud bejönni úgy is, ha ők nem online-ok.
(#64159) CactuS
Szerintem itt ismert a kapcsolati lánc. PHHU-sokról gyorsan kideríthető a nyílt barátlista miatt, hogy kinek friend. Azon kívül Majkee van még.De, ha már itt tartunk, akkor sztem rendbe kéne rakni GrandMaster6 helyzetét is. Anno tényleg volt egy ilyen mondás, hogy akkor ő ki lesz rúgva. Én akkor le is töröltem azonnal friend listről. Aztán meglepődve láttam, hogy azóta is PHHU-s. Gondoltam, akkor biztos meg lett beszélve a dolog. De elképzelhető, hogy Hegyi csak simán elfelejtette az action-t miután beírta ide?
A másik meg, hogy a modder-es vádakra válaszolnia kell (már ha az előbbi nyomán nem lesz instant megválás tőle). Ez nagyon súlyos vád. És ha bebizonyosodik, azonnal el kell távolítani. -
válasz
Majkee84 #64154 üzenetére
Ezért van az, hogy a PHHU-soknak nyílt friend list kell és akit a crew nem megfelelőnek ítél, el kell távolítania mindenkinek és akkor nem tud. Ezért lett új crew. Akkor ha úgy dönt a crew, letörlöd WiFi-t vagy úgy vagy vele, hogy te nem vagy PHHU-s és rád ez nem vonatkozik?
(#64155) CactuS
Le kéne takarítania a barátlistáról mindenkinek, jól mondod. Csak hát, amint látod, nem csak PHHU-son keresztül tud bejoinolni hozzánk -
Plata
félisten
válasz
Majkee84 #64146 üzenetére
Én erről a Julian-Lefie esetről is lemaradtam.
Lefie-t régóta ismerem,sokat játszottunk együtt Ph-s sessionban,szerintem sosem láttam indokolatlanul ölni vagy ilyesmi.
Engem meg szóban úgysem tud felhúzni senki,mert engem nem nagyon tudnak szóban felhúzni,max én is visszadumálok neki,vagy elküldöm a búsba,de leállni öldökölni nem fogok.
Tegnap is ugatott az a pár magyar összevissza,de én csak jókat röhögtem rajtuk,meg néztem ahogy a többiek lelövöldözik őket.De nem is foglalkoztam velük,felőlem pofázhat akármit,úgysem tud érdekelni.
Nekem hiába ugat bárki bármit,fel sem veszem,de jót szoktam rajtuk nevetni ha jól feltudom őket húzni.
Ezért szerettem régen a WoT-ban felhúzni az ellenséget.De ott kivették a csetet már sajna.
De más játékban is szoktam trollkodni néha.Főleg ha olyanokkal találkozom akikkel lehet.
Dupla kávé után olyan troll tudok lenni. -
válasz
Majkee84 #64146 üzenetére
Értem én, de szerintem pont az ilyen "kényelmetlenségek" elviselése is hozzátartozik ahhoz, ha egy közösséghez tartozik az ember. A te hozzáállásod meg így kicsit olyan, mint UK-é az EU-hoz a brexit után. Az előnyök kénének, de a hátrányok már nem igazán.
Végső soron a tény az, hogy te kiléptél. Ismer téged mindenki, senki nem fog rád panaszkodni, de mégsem vagy már tag, hogy a PHHU belügyeire ráhass. -
válasz
Majkee84 #64134 üzenetére
Teljesség igénye nélkül: Valorum, Sztotty, Saabe, Anulu.
Ha GM-nek modder haverjai vannak, akkor nyilván repülnie kell neki is.
Amúgy nem a rossz szomszédi viszony miatt, szoktunk mi együtt játszani, de te úgy látom még csak másodlagosan sem vagy PHHU tag, Majkee. Rémlik valami besértődés meg kilépés.
Csak akkor a PHHU dolgaiba inkább csak észrevételezési jogod van sztem -
Taci
addikt
válasz
Majkee84 #63956 üzenetére
De nem azt mondja, hogy csináljam meg az utolsó, nagy küldetést is, hanem hogy pont a Deluxós prep-et. Ami már kész. Jó, mondjuk mindegy, úgyis megcsinálom az egészet (újra), csak olyat kér teljesíteni, ami már rég készen van.
@HussarF: Na most bekavarodtam. Akkor megcsinálok mindent, kétszer, újra. Biztos ami biztos.
De amúgy a végső Doomsday-küldetéshez csakis a prep-ek és a setup-ok teljesítése után lehet eljutni, én pedig már ott vagyok, szóval nem értem. Vagy csak péntek van.
-
válasz
Majkee84 #63671 üzenetére
Azért mondom, hogy random. Eddig még nekem sem akadt fent egyszer sem, csak az időmet húzta, de végül mindig beesett. Akármit csináltam, nem láttam, hogy hatással lenne rá, egyszer csak elkezdett esni.
Tegnap volt az első, hogy nem történt semmi és nem is esett be, így elment az idő, cserébe be is szoptam. Azért nem ejtem, ezentúl, mert ha még be is esik később, csak az időmet húzza.(#63672) Kelecar
Én akárhányszor jártam így, semmi hatással nem voltam rá. Hiába repültem oda, simán csak átmentem rajta, mint ha ott sem lenne -
válasz
Majkee84 #63669 üzenetére
Hát én lőttem rá fegyverekkel, odarepültem helivel, de csak simán átmentem rajta, nem vette fel és nem is reagált semmit. Én úgy vettem észre, hogy nagyon lassan még emelkedik is.
Amikor ilyen volt utoljára, akkor nem egyedül voltam a sessionben és szóltam Ucil-nak, hogy próbálja már meg ő felvenni a lebegő ládát. Mire odaért volna, egyszer csak bepottyant. Talán az volt rá hatással, hogy valaki más a közelébe ment? Nem tudom, full randomnak tűnik.
-
Plata
félisten
válasz
Majkee84 #63627 üzenetére
Te tök én sosem szoktam lövöldözni másokra semmivel.
Max ráejtem valakire a helit vagy repülőt de az sem szándékos.
Tegnap is majdnem elcsaptam Kele-t,de nem szándékosan.Csak közelről látta milyen az amikor repcsivel le parkolok a sivatagi meth gyárnál.
Full sebességnél leparkoltam.Túléltem.
Kele is mert a labor mögött ált.
Avenger elég strapa bíró.Simán túlélte hogy fékezés nélkül padlót fogtam vele.
Pedig villanyoszlopokat meg házat is elkapta. -
Plata
félisten
válasz
Majkee84 #63536 üzenetére
Hát az szomorú akkor.
Pedig szép egy fullos egyforma raktár.
Kép raktár meg gemstone nagyon pofás.jewel nem,az bugos.
Csak jewel-t loptam bele erre a raktárba beadott más ládákat is.
De a gemstone az jó,teli van gyémánt és egyéb drágaköves ládával.
Az art tele volt szoborral és képpel.
Csak azt bánom hogy a színarany mingunt a vegyesbe raktam,azt is betehetem volna az ékszerek közé. -
Ghard
őstag
válasz
Majkee84 #61738 üzenetére
Nem igazán nevezném ban hullámnak. Igaz, konkrét számok nincsenek de nagyon nem érződik a játékon, ahogy írtad is. Amikor pubg-ból kivágnak egy hónap alatt 1 millió csalót, az már valami.
Ha a megjelenés után itt is hasonló hozzáállás lett volna, most nem tartana a játszhatatlan szinten.
-
MrYoniko
aktív tag
válasz
Majkee84 #61620 üzenetére
Való igaz, bár annak mai napig nem látom értelmét, max a starter pack-nak...
Nézd csak meg, hogy 2 hónap alatt minden meg van ami számomra "need it"...
Bár nekem alacsonyak az igényeimAm az a 46-éves heteró gyanus a crew-ban, ha kell ha nem beszól ha lezuhanok a dodójával...
-
válasz
Majkee84 #61556 üzenetére
Elhiszem, akkor gondolom tisztában vagy azzal is, hogy mi változik meg hamarosan az egész EUban és hogy kerül hatályon kívül az eddig használt több, mint 20 éves törvény.
Régebben azért nem volt gond a mennyiség, mert nem volt ennyire szervezett a csapat. Most a CEO/MC miatt sokkal jobban tömörülnek egy sessionbe az emberek. Régebben max heist miatt került 1 sessionbe valaki, ott voltatok pár percig, aztán annyi, "nem volt gond" a modderekkel. Az üres/crew session fogalma is kb. ezekkel a kiegészítőkkel jött be, előtte nem nagyon volt értelme, mert ott volt az invite only. Mostanában viszont ez már probléma.
-
Plata
félisten
válasz
Majkee84 #61294 üzenetére
Kapaszkodj meg az alsógatyádba ha tudsz,mert tudom hogy van akinek az a terve hogy megveszi az összes nagy raktárat,feltölti mindet és mikor megint dupla pénz vagy bónusz jár majd ládázásra akkor eladja őket.
Én meg elégszem három közepes raktárral egy kicsivel meg egy naggyal.
El sem merem képzelni mennyi idő lesz mire az összes nagyot tele lopja. -
szTotyy
őstag
válasz
Majkee84 #60650 üzenetére
Na, szuper! Lassan előkerül ugyanez a felvetés minden másnap!!
Már csak valakinek meg kellene határoznia, hogy minden autósatali után mondjuk 20:00-kor verseny. Akit érdekel elfogadja az invet, akit meg nem, az él tovább vígan!Mondjuk például meghatározhatnám én is itt és most:
Minden vasárnap autóstali után PHHU verseny 20:00-kor!!!
A hostként lehet crew-tagnak és barátnak is invet küldeni. Akit érdekel, elfogadja az invet.(mondjuk én alapból kiesek minden második vasárnap meló miatt
)
Vagy legyen 21:00-kor? -
Kiskokó
veterán
válasz
Majkee84 #58973 üzenetére
+1
Pont most néztem a napokban, a Kokó fullos gyáram volt meg a legelejétől. Most van benne 60 Millió körül a Total.
A Bunker legalább 3-4 hónapra rá jött ha nem később és hiába tűnik lassúnak jobban hoz mint a Kokós (picivle) de Methtől pláne.
A bunkerben fele ennyi idő alatt 40Milla a totál. -
Plata
félisten
válasz
Majkee84 #58886 üzenetére
Én a gyárakat tuti nem próbálom meg többször egyedül.
Mindig elbuktam,hiába vittem el időben az elsőt el és értem vissza,mire visszamentem a gyárhoz a kukás vagy postáskocsi tönkre ment és buktam az eladást.Volt hogy szimplán füstölt volt hogy beleállt a betonba volt hogy feldőlt. -
Mr.Csizmás
titán
válasz
Majkee84 #58736 üzenetére
f*szt nem lehet, hetente veszek milliós cuccot...már nem tudom mit vegyek, talán ceo iroda rumlizás lesz legközelebb
btw. ebben a sessionban voltam ezekkel eladni...AttilaEdward mondta tegnap hogy ismeri őket, a droppos gyerek most kapott kimenőt a tél utolsó napjáig
-
Dtomka
veterán
válasz
Majkee84 #56889 üzenetére
Jah, akkor jól gondoltam.
Éreztem én, h nem clean, már amikor másodszor kinyírt. De mondom magamban ügyes. Majd azok után jobbnak láttam magam passive-ba tenni.
Ha bármikor jelentkezne a PH-ba, vagy vmi dark és shampoo nevú akkor sztem nem kellene bevenni őket.
Az a máik kettő is engem ocsárolt, pedig én egyiküket sem támadtam be. (Korábban láttam, h magyarul írogatnak) -
Ghard
őstag
válasz
Majkee84 #56579 üzenetére
Írták páran, hogy csizma aztán megvan oldva. Hát nem
Annyi a trükk, hogy rögtön indít egy ceo missiont freemódban vagy autólopást office-ból. Ilyenkor amíg ezeknek nincs vége nem lehet kirúgni.
A block meg semmi mást nem csinál, csak privát üzenetet blokkol. Ha valaki direkt a barátlistáján tartja, akkor továbbra is veletek lesz a csajszi.Mert másképp nem tud követni titeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- TV antenna és jelerősítés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Gmail
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest