- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Puma K
nagyúr
-
Kiskokó
veterán
Na már most, 1 csak akkor írok úgy ha nagyon fáradt vagyok 2 vagy ideges
Igaz gépelni nem tudok de az nem= azzal hogy nem tudok írni
Zsox : minden hozzászólásnál ott a válasz mellet hogy ÚJ. csak nem új ablakban nyílik már meg, hanem ott ahol rányomsz.
Nekem ez pl nem tetszik. Sőt a nagyobb része nekem se jön be az újításoknak, de hát ez van. -
Engem nem az dühít, hogy ezek az emberek hallgatóságra, képernyőidőre tesznek szert, de hogy ebből pikk-pakk meggazdagodnak tehetség és szaktudás nélkül, az dühítő.
Hogy egy korábbi személyes beszélgetést idézzek: "Igen, szeretem a Sebestyén Balázsék műsorát, szívesen hallgatom, de nem Land Rovernyire szeretem csak 4-es Golf-nyira." -
-
-
-
Triathlete
senior tag
Na sikerült más játékkal is produkáltatnom a hibát. Ugyanaz a jelenség, de bővebb a log.
Desktop Window Manager mint folyamat ami gyanús.Kronológia sorrendben (ezek ismétlődnek):
INFORMÁCIÓ:
Az Asztalablak-kezelő regisztrálta a munkamenet portját.HIBA:
Napló neve: Application
Forrás: Application Error
Dátum: 2018. 08. 30. 19:26:46
Eseményazonosító:1000
Feladatkategória100)
Szint: Hiba
Kulcsszavak: Klasszikus
Felhasználó: n.a.
Számítógép: DESKTOP-7T57BK3
Leírás:
A hibát okozó alkalmazás neve: dwm.exe, verzió: 10.0.17134.1, időbélyeg: 0xf5178e97
A hibát okozó modul neve: unknown, verzió: 0.0.0.0, időbélyeg: 0x00000000
Kivételkód: 0xe0464645
Hiba pozíciója: 0x0000000000000000
A hibát okozó folyamat azonosítója: 0x21dc
A hibát okozó alkalmazás indításának időpontja: 0x01d44086a05695c1
A hibát okozó alkalmazás elérési útja: C:\WINDOWS\System32\dwm.exe
A hibát okozó modul elérési útja: unknown
Jelentés azonosítója: 914cdaaa-3bcc-4aae-a58b-4b59b7547ba1INFORMÁCIÓ:
Hibagyűjtő: , típus: 0
Esemény neve: APPCRASH
Válasz: Nem érhető el
CAB-azonosító: 0Probléma aláírása:
P1: dwm.exe
P2: 10.0.17134.1
P3: f5178e97
P4: StackHash_1d2f
P5: 0.0.0.0
P6: 00000000
P7: e0464645
P8: PCH_23_FROM_KERNELBASE+0x00000000000EBBDE
P9:
P10:Csatolt fájlok:
A fájlok elérhetők lehetnek a következő helyen:
C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\AppCrash_dwm.exe_92d5d5ffae6dc050c6ae6c78e71e691659c81d9_a2bcf5bb_2bdfdceaElemzési szimbólum:
Megoldás ismételt keresése: 0
Jelentés azonosítója: 914cdaaa-3bcc-4aae-a58b-4b59b7547ba1
Jelentés állapota: 4
Kivonatolt gyűjtő:
CAB GUID: 0FIGYELMEZTETÉS:
Leállt az Asztalablak-kezelő folyamat (kilépési kód: 0x000000ff, újraindítások száma: 1, elsődleges megjelenítő eszközazonosítója: NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB). -
Triathlete
senior tag
Mikor hazavittem, a GTA volt az első ami felment rá, és akkor egy órán belül proukálta a hibát. Félek, hogy ugyanott lennék, meg ha ez a classic shell vagy mi a rák nem is lenne fent.
Próbálkozom grafika visszavétellel még úgy hogy 85% felett ne terhelje a VGA-t azt meglátom. -
Triathlete
senior tag
Otthon, délután tudok printscreent csinálni ezekről, de semmi fölös, gyanús, memóriazabáló szirszarok
Játékokat illetően amelyekkel nincs probléma, és ezekre emlékszem is: Total War Attila, Rise of the Tomb Raider, Far Cry 5.
MSI Afterburner van de akkor is volt fagyás ha ment a háttérben, és akkor is ha nem. Indulásnál sem kavar be nekem. Semmilyen program nem szokott futni mikor megy a GTA.(#66612) rasotamas: Számomra érezhető különbség van.
-
Szóval, ha női karaktered van és úgy kutakodsz a magassarkúk között, akkora gonddal, mint még sokan a nők sem, akkor az nem vicces?
Hát jó...
De amúgy, na, megértem valamennyire a többieket. Én is sok időt töltök egy egy új dlc után, hogy a ruhatárat rendezzem.
Ezzel együtt indítványoznék is egy új dolgot. Aki törődik a ruhatárral és vannak saved outfit-jei, mutassuk ezt be majd a képes topikban. Várjátok meg a délutánt, akkor kezdem is a sort, annak a mintájára lehet csinálni. Minden outfitről 2 kép (eleje, hátulja), esetleg rövid leírás róla.
-
Kiskokó
veterán
Meglett, elindult. Most már csak meg kell ismernem a win10et.
Köszi köszi, csak váratlanul ért és hirtelen nem tudtam mi van. De kicsit utána olvastam meg ti is amit mondtatok jó is lett. Én basztam el mert nem láttam, hogy volt még particio ami a ssd hez tartozott. plusz elsöre szerintem nem UEFI ben inditottam a telepitot.
Köszi mégegyszer. Most már Steam le GTA le.
Ja vagyis Social clubb mert nem steam a game
-
Plata
félisten
Tegnap mikor felmentem csak 1 idegen volt a sessionban,de az nyugis volt,valami israel vagy mi a szösz crewből.Nem emlékszem már rá.Olyan 11 óráig nem is voltak idegenek,fura is volt hogy se idegen se semmi.Valamikor 11 után kezdtek randomok lenni a sessionban,de akkor én már léptem.
Teljesen nyugis este volt,fura is volt.Nekem is volt két eladásom mariskát meg a kukoricát eladtuk. -
Reaper
őstag
Én is megtöltöttem akkor 2x, ha jól emlékszem talán te mondtad, hogy te meg 3 vagy többször, sok kedvem annyira nekem sincs hozzá, de még az irodában hiányzik, hogy a meeting asztal mögött is legyen pénz, ahhoz meg el kell még adnom ládát kb 5 milla értékben. Tudom, fontos dolgok ezek
-
Plata
félisten
Nekem majdnem tele volt az este,de csak a négy Mc gyárat adtam el,meg loptam ládákat.
Nagyon jó session volt az este.
Mikor felmentem kapásból 3 jewel,ráadásul a raktár mellőli rendőrségről kellet ellopni egy teherautót 3 ládával.
Utána 3 gemstone,de az már szívatós volt.Utána 3 art.Csupa nekem valót adott.
De aztán elmentem eladásokban segíteni meg én is eladtam.
Azt hiszem ha tele a bunker eladom és utána kutatásra rakom,szinte semmi sincs kifejlesztve.
Lehet még hangárral is be próbálkozom.
Mondjuk féltem hogy ma Mc hét lesz és ráfázok az eladásra,de szerencsére nem Mc hét lett. -
bluuzia
senior tag
Met!
Mindenkinek küldtem invet, aki a barát-listámon rajta volt.
Ahogy láttam, te friends requestet küldtél csütörtök este, de azt sajnos csak tegnap reggel vettem észre. Vissza is jelöltelek, mert ezek szerint eddig nem voltunk barátok.Pár ember érthetetlen okokból lekerült a listámról, amikor újrakezdtem.
Fogalmam sincs miért törlődtek, nem Én csináltam. Eddig csak hacseki tűnt fel, meg most már te is. Szerintem régebben már bejelöltük egymást. -
Plata
félisten
Tegnap este engem felcsesztek modderek.
Játszottunk Ph-s sessionban ami eléggé elszemetesedett,volt öldöklés,engem is kilőttek kétszer,mert voltam olyan lökött hogy azt hittem ph-s sessionban lehet afkolni az utcán.
Már nagyban ment a harc meg minden mikor valaki mondta modder van,na én gondoltam elhúzok a francba és veszek supplyt a bunkerbe.
Amikor bementem a bunkerbe nem a bunkerbe kerültem hanem nagy üres szürke térbe ahol nem volt semmi csak egy szék a távolban,majd zuhantam a nagy szürke semmiben.Aztán a játék ki is fagyott.újra kellett indítanom.De elég szarul futott utána GTA.
Utána már másik ph-s sessionban is vacakolt a játék.Bár ott végre nyugi volt és csak Ph-s volt.loptam is pár ládát. -
GRandMaster6
csendes tag
Lehet taplo stilusnak tünt, valszeg azert mert nem tettem utanna xd-t, de amugy kajak poénbol ment. azt mondam hogy mivan nyuggerek? gyalog jösztök? vagy négykézláb? (1nek adom le legtöbszöt a táskát, opresszorral, az adott eladásban kb 3x estem el jo messze az opressortol, es ugyis elso lettem, ezért szoltam be) Sajnálom ha nem értitek a poént, szerintem vicces volt
legalábbis rohogtem, mert láttam hogy próbálkoznak leszálni oppal sabee és még valaki, talán envoy
-
gcsaba966
csendes tag
Tegnap segítettem valakinek eladni. Buzzarddal kellett leszállítani a cuccot. Az említett emberke ott keringett körülöttem hydrával. Első checkpoint után ránéztem a térképre hogy merre induljak, melyik a legközelebbi. Térképből kilépve már csak azt láttam hogy nagy bumm, égő hydra zuhan le és én is majdnem mentem utána.... Reflexből lecsesztem, erre még neki állt feljebb... Mert hogy előttem volt, hátra nem lát, én repültem neki....
-
Puma K
nagyúr
Igazándiból a regisztráció idejét kellene figyelembe venni és, hogy ne 1-2 hozzászólása legyen az illetőnek összesen amiből az egyetlen vagy az egyik a belépési kérelme.
Pl:
- Felhasználónév: GipszJakab
- Regisztrált: 2000.01.01.
- Hozzászólások száma összesen: 6Beléphet a PHHU-ba: Igen
- Felhasználónév: ÁcsGizella
- Regisztrált 2017.12.28.
- Hozzászólások száma összesen: 692Beléphet a PHHU-ba: Igen
- Felhasználónév: KovácsPéter
- Regisztrált: 2018.04.08.
- Hozzászólások száma: 1Beléphet a PHHU-ba: Nem
Konkrét példa pedig: gcsaba966 aki megfelel a fenti kritériumnak, mert nem ma vagy pár nappal ezelőtt regisztrált és vannak hozzászólásai is a fórumon 1-2-nél több.
Így meg lenne a zártsága a crew-nak és nem egy IGN szintű katyvasz lenne.
-
Thoomaster
csendes tag
Nem kell azt megszámolni, de azért mégis lássad, hogy egyszer kétszer azért mégis hozzászól a fontosabb dolgokhoz...lássad a nevét mikor görgetsz lefele a fórumon, és ha kérdezni akar valamit itt kérdezze meg. Én például észreveszem azt, ha azok az emberek akik PH-sok aktívak a játékban de a fórumon nem, sok olyan újonc van, mostanában többet is láttam, és nem csak újoncok.
-
bluuzia
senior tag
Azért nem kell ennyire túl komplikálni. Nehogy már jelenléti íven legyen vezetve ki mennyit játszik.
Amúgy nem biztos, hogy megéri ennyit foglalkozni ezzel a témával. Már harmadik napja erről szól az egész topik. Mondjuk engem nem zavar.
A lényeg az lenne, ha beírjuk kit kell kickelni, akkor menjen az illetőre a bakancs.
Nem úgy, mint egyik nap valaki beírta eladás közben, hogy gyorsan kick xxx. Erre rákérdeztek, miért, válasz után megkérdezte mit kell csinálni, majd azt is, hogy kit. Akkor írtam be, hogy hülye-e vagy. De valószínűleg fel sem fogta miről van szó. Na az ilyenek azok, akikre nincs szükség. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Socket AM5
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- XPEnology
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Motoros topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vicces videók
- További aktív témák...
- MO-RA3 4x180 Lt White radiátor eladó
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest