Hirdetés
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
MrYoniko
üzenetére
Ha nem alt+tab-olok nem szokott ki dobni a tévé.
Sőt nightclubban is jó ha nézem a műsort.
De tegnap nem afkoltam,mostmár annyi féle biznisz van hogy nem nagyon kell afkolni,eladtam a bunkerem pedig tele volt,utána felcsaptam fejvadásznak,majd sandy shores-ben találtam stash house-t,mellette volt egy mittomán mi a szőr,valami csomag,nem jut eszembe a neve,lényeg pénzt és egyéb szart ad,megtaláltam egy gyorsbüfében elrejtve,az mellett volt madrazo hit,az is könnyű volt.Csináltam V-nek egy küldit,hogy azzal is haladjak.Graffitiztem,az ügynökségre bementem megnézni graffitis jutalom ruhát,akkor onnan is toltam egy küldit,salvage yardba is elugrottam pénzért és ha már otvoltam loptam kocsit.Majd begyüjtöttem a fejvadász irodában a lóvét és elmentem a raktárakba elindítani öt küldetést.Több időm nem volt.
Jah az kimaradt hogy a fejvadász irodában amikor jártam kihoztam a rendőrautót és kicsit azzal is szórakoztam.Ott tárolom a fejvadász verda mellett. -
Kiskokó
veterán
válasz
MrYoniko
üzenetére
Keress már rá légyszi, szotyi az elmúlt héten 2x is berakta a linket. (igaz csak kb mi vagyunk este aktívak Szotyival, meg hétvégente egy másik 4-5 fős társaság (Bossakos, Remedy, Davidsimon, Béla, Whitelotus)
Laci :
persze, de rám felnéz, rám hallgat

(azt nem mondom hogy szeret, mert rögtön félre értenék
) -
ledgeri
nagyúr
válasz
MrYoniko
üzenetére
Stereotípiát? Milyet is?

Méregethetjük az egészet, nem lesz értelme.
Ha platformokon nőni akarsz, akkor játszd/csináld azt ami ott népszerű.
Ha magadnak próbálkozol ahhoz nem kell a gerilla-spam. (és ha tényleg ezt akarnád mindegy lenne hogy mi fut a képen)
Ha meg a meglévő társaságod vennéd rá valamire ami neked jó, akkor legalább légy jelen egy ideig, és ne egy év után robbanj be valami full offtopikkal.Ha az egész azza kezdődött volna, hogy "Hali, rég voltam itt, de ez a társaság akikhez szólhatok ilyennel: szóval megnézném twitchen hogy mi lesz ha ez [képlink] átkattan, x emberke kéne, elég csak egy fél órára (x-y óra, dátum), csiináljuk már meg" még az is lehet, hogy elmegyek... De megint jön a rossz műsorvezetős skyrimre kanyarítás, mert azt szeretnéd játszani. Még a skyrim topikba is később írtál be első alkalommal, mint ide promózni... OMG... Ja, és hogy kíváló érzékkel megint GTAO update nap előtt promótálod magad GTAO update napra, az külön öröm!
-
ledgeri
nagyúr
válasz
MrYoniko
üzenetére
Kereshetsz bármennyit bármivel, abból adományozhatsz bárkinek bármennyit: a "nézz engem, mert én szeretném hogy te nézz, ha nem teszed, unni fogom magam" ilyen szintű közlése ugyanúgy paraszt dolog marad, mint amilyen volt mindig is, nem is beszélve arról, hogy mennyire egoista. (a "fizess nekem, mert akkor támogatni tudom a mentőket" gondolat hány sebből vérzik?!)
Ha a többiekkel való játék lenne az igazi cél, akkor játszanál, hívnál minket, és ott a játékban derülne ki, hogy te még streamelsz is, sőt még jobb ha a végeredményt, akár szekesztve közlöd csak. Akkor azt mondom, hogy de vicces volt alapból, de ahogy megvágtad, öregem, megy a sub. -
szTotyy
őstag
válasz
MrYoniko
üzenetére
Nincs azzal baj, hogy sztrímelsz, csak ha szabályban (íratlan vagy írott) a vonal ott van maghúzva, hogy nulla direkt reklám, és ez ugrik ezzel, akkor ezután mindenki direkbe elkezdi promózni magát. Nem véletlenül törölte valaki az első ilyet.
Azzal nem is lenne gond, ha gta lenne mert az témába vág. De hogy lásd, nem kötekedésből írogatom, feliratkoztam a yt csatornádra (10.).
Ha bármit is segítek ezzel. Csinálj gta-t!! -
Plata
félisten
válasz
MrYoniko
üzenetére
Hol van nekem arra időm,itt a karácsony arra sincs időm hogy meghaljak.
Ha jut egy kis időm játékra akkor játszom.
De már három napja nem volt időm admiraltyzni sem.
Meg vagy egy hete elhatároztam hogy felhasználom a spéci promó ládámat és kinyitom,de még arra sem volt időm.Meg arra sem hogy kiötöljem mit vegyek ki belőle.
Kezd az agyamra menni,nem tudok dönteni és ott van kinyitatlanul a legdrágább cucc a játékban.Valaki dönthetne helyettem,mert már tele a hócipőm.
-
Plata
félisten
válasz
MrYoniko
üzenetére
Lezuhanásról jut eszembe.
Tegnap publicban voltam,valami idegbajos banda volt a sessionban állandóan ölték egymást.
Egy idő után engem is megtaláltak,csak hogy passzívban voltam.Valamelyik barom még orbital cannonal is próbálkozott sikertelenül.
Valamelyik marha meg folyamatosan lőtte a rakétákat a hajóra,de a légvédelem folyton le szedte őket,ami egyébként nagyon vicces.Gyökér szenvedett sokáig,lőtte a torpedókat rakétákat,a hajó meg mindet le szedte.Az idióta mindent megpróbált,bombázót helit opressort.De amit még eddig nem láttam az az hogy a hajó a rendőröket is lelövi.A zsaruk jöttek az idegen tengeralattjáróra és amikor elmentek a hajóm felett leszedte a rendőr helit is.
Már mindenféle nyelven pofáztak,csehül vagy lengyelül meg angolul is.
Egész addig bírtam a hülyeségüket amíg el nem kellett mennem a klubba cserélni technikust.
Nem hiszem el hogy 600 meg 800-as szintű gyökereknek nem jut el az eszükig az hogy hiába erősködnek ha passzívban vagyok.
Csípte a szemüket hogy a Kosatka a hajóm mellett áll.
Meg nem tudom hogy nem esett le hogy hiába lövik a torpedókat sok sok percig egy sem jut el a célig mert a hajó légvédelme leszedi.Mondjuk hogy a torpedót hogy szedi ki az nekem kicsit fura.Lehet van a yachton a víz alatt is ágyú.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
MrYoniko
üzenetére
Szóval nézzünk más játékot, mert te akarod, mert te voltál itt egy éve ide bejelentkezve legutoljára.., és ne azt amiről itt a topik szól, és 72 órán belül frissítést kap.. Logikus. Empatikus. (Ja, hogy azt sem tudod hol tart a topikjáték... ok... most már annyira sem bántom, mint amennyire tettem)
Nem off-spammel kell beindítani csatornákat... Ha azt írod, hogy "aki ráér az nézzen már be, mert az új dlc-t fogom tesztelgetni amint kijön" és ezt be is tartod, az 180°-ra van ettől.
Részemről az off-téma lezárva.
-
Plata
félisten
válasz
MrYoniko
üzenetére
Nem,valamit nem jól csináltatok.
1.7 milla az kevés.
A Madrazo szarsága 1.1 milla,a másodlagos loot meg annyi amennyit össze tudsz szedni,több milla is lehet,de ha ketten mentek akkor kb 2 millát tudtok kaszálni,ha többen mentek több lóvé.Csak több felé kell osztani.Mi ketten toltuk és ennyi volt.
Pár ezret vesztettünk.Több cucc nem fért el nálunk.Szinte semmit nem szedtünk fel az opcionálisból,csak két adag aranyat,ott maradt a többi arany,cash,fű,kokain. -
ledgeri
nagyúr
válasz
MrYoniko
üzenetére
Megesett már velem is... És még itt vagyok...
-
Plata
félisten
válasz
MrYoniko
üzenetére
Nem hiszem.
Volt régebben PH-s sessionban is ilyen.
Kiírta hogy megöltem mindenkit,azóta is játszom.
Sőt amikor passzív módban az egyik PNDA-s gyereknek kifejtettem a véleményemet a mamájáról meg a foglalkozásáról akkor is megölt a nevemben mindenkit,abból sem lett bajom.
Bár jót szórakoztam.Mert kicseszettül felhúztam.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
MrYoniko
üzenetére
Nálam az új DLC óta kb minden bugos amit próbáltam. Az új Perico heist két prep missionjét próbáltam és mindkettő bebugolt. A (nemtomhogyhívják) repülő leszállításánál semmit nem csinált a hangárnál mikor a sárga körbe álltam. Ma a fingerprint scanner-es küldetésnél mikor visszaértem a sub-ra nem tudtam bemenni. Moodyman autós küldetésénél meg az autó nem állt be a garázsba a végén. Azt hiszem én itt most hanyagolom ezt a játékot egy darabig.

-
ledgeri
nagyúr
válasz
MrYoniko
üzenetére
Én is scope-oltam ezerrel
5/8 3/4 5/6 3/6 tutorial nélkül
Ajánlom,hogy arra vigyázzatok, hogy scope közben ne essetek adélebbi félen a vízbe, mert majdnem a reptérig kell visszamenni nyugaton, és az első őrposztig délen, mert olyan szögeken is visszalök az emelkedő, ahol eddig simán másztuk a mount Chilly-t
-
-
-
Plata
félisten
válasz
MrYoniko
üzenetére
Nekem van most 18,több is ki van fejlesztve,de csalódtam benne és eladtam.
Őszintén szólva én nem szoktam törekedni a tank ászra,én arra törekedem hogy eszetlen jól szórakozzam.Réges rég fel adtam azt a dolgot hogy CW-re járjak és rankedezzek,már csak a buli számít.A buli ott kezdődik hogy a tankomon van irányított ütközés skillel ellátott vezető.No meg persze van neki off road vezetés skill is.Épp ezért van sok light tankom,amivel a legfőbb szórakozásom az ellenséggel való baromkodás,avagy kapjatok el barmok.
Nincs is velük nagy sebzésem,de szerintem mókás dolog,na és szórakoztat.
Kivétel a T49-es tankom,ő valamikor tier 8 felderítő volt.Sok skilles legénységgel,152 milliméteres löveggel maga volt a sunnyogóhalál,Tier 8-as tankom 1100-as sebzésű ágyú,sok skilles legénységgel azt eredményezte hogy hegyekre másztam fel vele és bokorból akkorákat sebeztem ellenségbe eszetlen távolságról hogy visítottak. Élvezet volt vele a térkép másik feléről telibe verni egy T9-10 tankot úgy hogy meg sem láttak.Sajnos a tankot át tették magasabb szintre T9-be,így is szeretem,de már nem a régi.Jelenleg új legénység van benne,a régi legénység ment T10-be.
Egyébként ma már eventeken és küldetésekért lehet kapni egyből 3 skilles női legénységet tankba.
[kép] [kép] [kép]
Jah az Is4 nekem is megvan,az Is-eket gyűjtöm.
[kép] -
Plata
félisten
válasz
MrYoniko
üzenetére
Muhahaha,engem meg elneveztek csókosnak,mert hogy azért van akkora találati arányom mert én jóban vagyok a WG-vel és velem kivételeznek.

Folyton azt kapom hogy azért találok be lehetetlen helyeken és lehetetlen helyzetekben mert mi a WG-vel puszipajtások vagyunk.Meg hogy kivételezett vagyok,akinek belenyúltak a script-jébe hogy akkor is találjon ha más nem.
Ezt fórumon írták nekem.Ezeken jókat szoktam röhögni.
Jah,mindezt azért,mert én bele szerettem egy olyan tankba amin olyan kancsal ágyú van amivel 10 méterről is jó eséllyel mellé lősz,de nekem sikerem volt vele,sok,méghozzá nagy távolságról és néha lehetetlen helyeken lőttem be vele.Konkrétan bunker ablakán át lőttem ki az ellenséget fél pályáról.ilyenkor egyből megy a report hackelésért.
Pedig szerintem csak érzék kell hozzá.Na meg sok skilles legénység,az enyémben sok skilles banda ült.Most csak 4 vagy 5 skilles legénység van benne,hülye voltam és át raktam őket egy másik tankba,de az csalódás. -
Plata
félisten
válasz
MrYoniko
üzenetére
Én szeretem ha moddernek hívnak és vagy rosszabbnak,bizonyos játékban én azt nagyon szeretem,régen mikor volt abban a játékban közös cset gyűjtöttem az olyan képeket ahol anyáztak meg hackereztek,mert jókat mosolyogtam rajtuk,játék közben is mindig felvidítottak.
Sosem volt semmilyen modom semmilyen játékban.Még is rengeteg reportot kaptam már aim és hasonló hack miatt.
(#83092) simon105
Rockstar képmutató köcsög banda,minden semmiségért azonnal büntetnek,ha vétlen vagy és büntetnek akkor sem kapsz vissza semmit,mert tahók.
Bezzeg más Online játékban van hogy akkor sem kapsz büntit ha kihasználod a játék adta hibát és annyi pénzt keresel vele mint a fene.Jó pár száz dollárnyi DLC-t vettem én már online játékban,úgy hogy a rá valót a játék egy hibája adta.
-
Plata
félisten
válasz
MrYoniko
üzenetére
Na de pont a helis lopás azért jó mert ha lezuhansz is vele nem törik össze a kocsi.

Nemes egyszerűséggel én cargobob-al csak be szoktam zuhanni a célkörbe.
A kocsinak nem lesz semmi baja,mert a játék nyom egy átvezető videót hogy leszállítod a kocsit.
Ki próbáltam és jól működik,az én garázsom a grove streeten van,jó párszor lezuhantam oda,de nem lett semmi baj,jön az átvezető videó és utána ott lesz a helid sértetlenül.
Szóval ehhez pont nem kell tudni leszállni,mert a lezuhanás is megfelel.
Én szeretek szortírozni,az irodában lehet terrorbyte-ban nem.
Irodában a gépen térképes nézet van részletes infókkal,terrobtye-ban csak egy lista nulla infóval.
Sose tudom megjegyezni melyik raktáramnak milyen neve van terrorban,de a térképes nézetben tudom melyik hol van. -
the_mad
aktív tag
válasz
MrYoniko
üzenetére
Túlmelegedésnél először laggol, utána kifagy a GTA és lekapcsol/újraindul a gép. A kelleténél melegebb nem igazán lehet, mert az hűtő ami 70 fokon nem képes eldisszipálni a hőt, az 90 fok fölött főként nem fogja. (ez csak példa, nem tudom mennyit fűtenek ezek a vasak)
-
Kiskokó
veterán
válasz
MrYoniko
üzenetére
"Nekem 2 csíkra 2 kukásautót, 2 postakocsit szokott adni."
Logikusan akkor 1 csíkig ad 1 járművet. (kb)
De mivel az egy járműves dolgot zárójelben írtad, ezért gondolták, hogy nem csak arra vagy kíváncsi.
Illetve valószínűleg nem tudják a választ és próbáltak megközelítőleg segíteni. -
gabesz123
tag
válasz
MrYoniko
üzenetére
Egyedül kokót adtam el így. Ott (normál áron) a 84k-s eladás még egy kocsi, a 112k már 2. Asszem, ez 1,5-ig töltött csíkot jelent.
Amúgy van rá módszer, hogy full egyedül lehessen eladni, tehát simán be lehet vállalni egyedül is. Én csak a postás szarra csinálok új sessiont, a többi mind belefér időben.

-
-
PSim
csendes tag
válasz
MrYoniko
üzenetére
Erre rájöttem tegnap este, be is mentem életemben először egy sessionba ahol volt vagy 8 magyar meg senki már, írhattam én fűt fát senki nem válaszolt .... pediga t-t nyomtam és úgy irkálgattam ,így sajnos kénytelen voltam otthagyni őket ,pedig merek fogadni,hogy itt is itt vannak . Pedig jó lett volna fajtársaimmal jáccani mert mégiscsak jobban érzi magát az ember,ha érti is amit írnak!

-
simon105
tag
válasz
MrYoniko
üzenetére
Ugyan annyira nem érintene érzékenyen, mint egy évvel ezelőtt, de azért felmentem megnézni, hogy ismét bekerültem-e abba a bizonyos elit körbe.
Egyelőre úgy tűnik, nem
. -
-
szTotyy
őstag
válasz
MrYoniko
üzenetére
Simonnak nem kell ilyen, annyira szereti a sört, hogy egy cseppet sem ürít belőle, mindet feldolgozza

(#69626) Cyrusv10: Szia, a szabályzatot olvasd el mindenképpen, ha még nem tetted volna meg.
-
szTotyy
őstag
válasz
MrYoniko
üzenetére
Nem akarok már nagy itt offolni a zenével, de én ezt a folyamatot pont fordítva látom. Az internet meg a könnyű információáramlás a zenét is rendesen felhígította. "Ömlik a szar", a gagyi menő lett és "tehetségkutatót" nyer.

Régen csak a technika volt rosszabb, de kreatívabb emberek éltek meg.
Ahogy tudom a Zorall meg bőven rendszerváltás utáni zenekar.Bocsesz, off vége.
-
Plata
félisten
válasz
MrYoniko
üzenetére
Mariska és hamispapír gyárat nyugodtan bezárhatod,ha nincs duplás MC hét úgysem igazán termel annyit hogy megérje fent tartani.
Klubban nekem kokó/meth/hamispénz gyár van bekötve na meg CEO raktár és bunker.
Duplás Mc héten kívül háromnál több gyárat nem üzemeltetek.Akkor megéri a mariska is,de azonkívül nem. -
gabesz123
tag
válasz
MrYoniko
üzenetére
"Kocsik és egyéb hülyeségek hidegen hagynak."
Pár hónapja én is ezt mondtam. Aztán most meg mindig várom a heti akciókat, hogy közte van -e valamelyik kocsi, ami még nincs meg. Meg az irodához tartozó garázsokra is lehetne már sale, lassan kifogyok az üres helyekből. Én pénzt már csak duplás heteken grindolok. Múltkori duplás CEO raktárazással is 15-20 millás profitot sikerült csinálni, az bőven fedezi hetekre az akciós cuccok árát.

-
VikMorroHun
őstag
válasz
MrYoniko
üzenetére
Nekem szinte csak hétvégén lenne időm játszani (munka után), olyankor meg előfordul, hogy nincs kedvem GTA Online-hoz. Pár napja újrakezdtem a Tom Clancy's Wildlandset, legutóbb meg folytattam (volna) a Morrowindet. Erre belefutottam egy komoly hibába a magyarításban, amit 2 napig tartott kijavítani.
-
T0mBd1gg3R
veterán
válasz
MrYoniko
üzenetére
Javaslom inkább fáradj át ebbe a topikba. Használt esetén garist kell keresni, ha a 3 év gariból van még 2 az jó nem?
Nem fog kijönni monitorral 100-zal olcsóbban, bár ha használtban is gondolkozol:
Használt fullHD monitor apróról kb 20 ezer (van olcsóbb is de digitális bemenet azért kell).
alaplap 30
Ryzen 5 2600 proci 55
16 giga ram 45 (sosem veszünk 1 db 8 gigást, ha most nem szánsz rá ennyit akkor most veszel 2x4-et és később eladod ha 2x8-ra bővítesz)
256 ssd 15
ház használt 5
táp használt minőségi 10
1070-es vga használt garis 95, ez 2-2,5-szer erősebb mint a 1050ti
Maradt 25 billentyűzetre, egérre meg vízhűtésre, de a vga miatt sokkal gyorsabb. Viszont nem tudod vinni sehova, nem zsír új minden. -
T0mBd1gg3R
veterán
válasz
MrYoniko
üzenetére
Átszámoltam. Nagyon jó ár érték arányú az a laptop. Intel nagyon drága most, asztaliba i7 proci 110 fölött van. Monitort sem kell venni, az sem olcsó. i7-tel, 1050ti-vel kb ugyanannyiból tudtam összerakni. Viszont:
- olcsóbban ott van a Ryzen, hasonéó teljesítményű procijuk 55 ezer (biztos van szitu amikor lassabb kicsivel)
- 8 giga ram már kevés, 16 kéne már, de az kb plusz 20.
- 1050ti újonnan nagyon rossz ár-érték arányú kártya. Ugyanennyiért van RX 570-580 is ami sokkal gyorsabb.
Persze ha neked a hordozhatóság fontos mindez semmit nem számít. -
JulianSinulf
őstag
válasz
MrYoniko
üzenetére
De most nem a top-os kocsikról volt szó. És mi van akkor, ha már unom a top-os kocsik eladását?
Amúgy meg két kocsieladás között (20 perc, ha egyesével adom el) simán feltöltök egy gyárat.
A lassú furgonok 2 csíkot adnak, jobban is szeretem őket, mint a tatyó felvevőset.
Szóval a 3 kocsieladás úgy 60 perc, még a bunker feltöltése is beleférhet. (Ha úgy számolom, hogy a session-ba érkezést követően is van 20 perc cd-m.) Utána meg lopok 3 kocsit. Bár igazság szerint két kocsieladás között inkább csak 2 kocsit tudok lopni.De, ha eladok egy kocsit, az 80k, lopok helyette egy másikat, majd csinálok egy VIP melót, akkor az úgy már összesen ~100k és megint adhatok el egy kocsit. Egy órában az 300k. Így nem is hangzik rosszul.
Értem mit írsz, remélem te is érted a lényeget

-
WolandR
tag
válasz
MrYoniko
üzenetére
bunkerba szoktam lopni néha, ha pl ilyen technical pickupot ad v tankot, a fele supplyt kitölti és gyorsan megvan, az mc gyárakba meg szinte csak lassú furgonokat ad, egy örökkévalóság lenne nekem pl a 3 gyárba lopni
én is úgy csinálom h veszem minden "offline" termelő üzembe és vagy raktározok v i/e autót lopok, vagy egy csomó eladásban vegyek részt -
Plata
félisten
válasz
MrYoniko
üzenetére
Nem kéne annyit farmolni,néha csak úgy ökörködni kéne a többiekkel,én jöttem hozzád heist-re,bár nem fejeztük be.
Amikor be bugolt és fél éjszaka próbáltunk le tolni egy setup-ot az jó hecc volt.
Én szeretem a WoW-ot,tényleg,most is van előfizum,a köv kieg elővételben megvéve,de a jelenlegi kieg vége egy rakás (csúnya szó).A WoW jelenlegi kegjének az end contentje egy rakás gőzölgő tehénlepény,mentaszósszal nyakon öntve.
Argus-tól max a fejem fájdul meg és hasmenésem lesz,mi a rákot kezdjek ott?Hónapokig farmoljam a retkes reput,idióta küldikben,olyan helyen ahol a látvány annyiból áll hogy jobb oldalt sok okádék,bal oldalt még több okádék,elöl egy kupac okádék tó,mögöttünk meg a nagy semmi?
Van 16 maxos karim,de argustól herótom van állatira.inkább kiskarikat húzok fel,az mókásabb.Bár most arra sincs időm mert meló.
GTA-ban Ph-s sessionban el lehet ökörködni,már jó ideje nem is kerestem lóvét,inkább fogy a pénzem mint termelődik.Bár most volt két egyszemélyes mariska és cc gyár eladásom,ledobott a játék üresbe és kénytelen voltam egyedül befejezni.Ládázást csak akkor csinálom ha olyan jön ami tetszik,a vegyes raktárat nem töltöm,mert múltkor próbáltuk eladni de megszivatott a játék és elbuktam az egészet. -
-
Plata
félisten
válasz
MrYoniko
üzenetére
Ma is meg volt a közös pont,igaz nem sokan voltak fent,de megvoltunk,még a bunkit is eladtuk négyen.
De folyton idegenek jöttek így sokat vándoroltunk.
Blu-val még egy jót küldiztünk is,küldizés közben háromcsillagos körözéssel zakóztam egy nagyot motorral és lejött a körözés.
Úgy hogy az jó hecc volt.
Én át mentem a veteránba.Úgyis csak 1-es a rangom azt is húzni kell.
Bár ha rájövök hogyan kell kreálok egy saját crew-et is,ha ráérek,már a nevét is kitaláltam.
De az csak alt crew lesz,no meg nem is akarom aktiválni,csupán jó szándékom jeleként csinálom.
-
Plata
félisten
válasz
MrYoniko
üzenetére
Nekem a Los santos rock rádió a kedvencem,mindig az megy és szeretem.

Mellesleg a pénzcsinálás ha érdekel sztoriban akkor nézd meg .Itt
Spoilerbe raktam mert nehogy valamelyik RFF-nek bántsa a szemét.
(#62257) ucli
na ne az anarchia lenne.
(#62256) Kiskokó
+1 szavazat,engem nem zavar ha te vagy a líder. -
C4mp3r
addikt
válasz
MrYoniko
üzenetére
arra azert felhivnam a figyelmet, hogy a custom radio station a rockstar hulye megoldasa miatt 20-30%-al is meg tudja dobni a processzor hasznalatot, ami online amugy is magas, tehat akinek nincs kelloen eros vas alatta az ne nagyon tegyen be, mert kemeny fps-eket lehet vele vesziteni
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- HP EliteBook 830 G6 13,3" i5 8365u, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 14 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 85%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
Ha bármit is segítek ezzel. Csinálj gta-t!!
Nagy káosz lenne itt, ha mindenki elkezdené reklámozni magát.
PH-n is rakat idő kellett mire megtanult rendesen szerkeszteni meg minden.

.

CactuS