Hirdetés
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
válasz
Kelecar
üzenetére
Nemmm érrtedd!!
Ha csak azokat csinálod meg, akkor minden zöld lesz a jobb oldalt. De nem lesz +5K a Satisfasctionre. De ha full felnyomod a motort stb , így nem is lesz Zöld a lista. De a végén mégis átveszi,meg minél több a tuning, azt kifizeti (ami amúgy ingyenes) és a +5K
85K-t adott nekem pl így. -
Plata
félisten
-
Plata
félisten
válasz
Kelecar
üzenetére
Hát bazd nem figyeltem.
Főleg mivel volt olyan kocsi amit nem is láttam,mivel az autó helyett a plafont láttam.
Ott mérgemben csak úgy random pakoltam mindent.
Az meg amikor a csajszinak tetszett a művem,az direkt lett vadítóan elcseszve,látni akartam a képét amikor meglátja a kocsit,erre a marhának tetszett.
-
Vincent7100
csendes tag
válasz
Kelecar
üzenetére
Pont a múlt hét előtti héten, vagyis két hete volt akciós a sell. Azért is fura ez most, de nem bánom. Bár kis csapatunk kissé belefásult a végére a kukás és postás kocsizasba és szinte örültünk hogy vége a dupla hétnek. :) Most erre megint... Persze rettentő jó pénz, úgyhogy héten is izzitani kell a tetű lassú verdákat "sajna". Folyton csak a meló... Az előtt egy hete voltam a dupla MC Work jutalom.
-
Plata
félisten
válasz
Kelecar
üzenetére
A következő DLC-ig amikor kapsz egy fürt banánt?

#85521SkyLine3000
Van már vagy 100 olyan kocsim amit soha elő sem vettem,akkor plusz egy ilyenért nem fogok netkihúzással szórakozni.
Ha olyan kocsi lenne a pódiumon amit nem kaphatsz meg boltban,akkor tuti meg tenném.
-
-
Kiskokó
veterán
válasz
Kelecar
üzenetére
Úgy hogy tervezték volna olyan helyre ahol értelmes oldalon közlekednek...
ne értetlenkedj már, tudom én hogy a fősuli hülyéknek való de azért csak tanultál ott valamit

Dawe mondtam. Én tuti megveszem a 4-et valamikor. Ha elköltöztem végre és lesz kicsit több időm. Aztán csapathatjuk Onlány
-
-
Kiskokó
veterán
válasz
Kelecar
üzenetére
Jelenleg 3 böngésző kb 80 lapp-al összesen van megnyitva és 2 email írás közben vagyok.
Tudom mit jelent , csak azt nem hogy ezt GTA-ban hogy a francba csinálják meg.. ?
Ezeken a szervereken nem lehet ölni egymást? Mindenki passiv? vagy mi?
Jövőre ha lesz időm, eskü kipróbálom majd. -
válasz
Kelecar
üzenetére
Én feltételezem, hogy úgy értette, hogy egyberakja a 3 ládát. De azért furcsa lenne, ha folyton olyan lenne. Azért 3 láda missionből 1x biztos, hogy külön adja be a ládákat.
A legjobb, amikor lezuhant repülős van, vagy jelzőfénnyel kell jelezni és ledobják a repülőről. Ott egy helyre rakja a 3 ládát és csak be kell pakolni az avengerbe.
Amikor mondjuk a 3 tolvaj szalad szét vele vagy a lelőtt valkyrie-ről viszik a katonák a ládákat, akkor azok már szét tudnak széledni és kényelmetlen tud lenni. Nem is beszélve arról, ha 3 helikoptert ad be, amiket le kell lőni. Még ha gyors is vagy és egymás után gyorsan lövöd ki őket, szóval nem esnek egymástól messzire, akkor is simán előfordulhat, hogy olyan háztetőre esnek, ahova nem tudsz felmászni. És Avengerrel nem is biztos, hogy le tudsz úgy szállni rájuk, hogy elférjen rajta és be tudj menni a raktérbe...(#64721) kics1
Avenger kb. egy repülő MOC. Azért emlegetjük ennyit, mert most dupla a ládázás és az avengerrel van egy olyan glitch, hogy a 3 ládát bele tudod pakolni és akkor nem kell oda vissza rohangálnod a ládák meg a raktár között, hanem egy körben el tudod vinni mindet. -
Plata
félisten
válasz
Kelecar
üzenetére
Nem tudtam megnézni mert melóztam,mobilon vacak.
Egyébként már próbáltam az autós avenger-est,amit Ph sessionban mondott valaki,de az nem ment.
Ezt is ki akartam ma este próbálni,de nem fog összejönni,hazaérni haza értem,de beteg vagyok,szal ha csak nem megy leszek jobban valszeg ma nem lesz GTA.
Remélem addig nem patkolok el amíg nem próbáltam ki az új dlc-t.
-
szTotyy
őstag
válasz
Kelecar
üzenetére
aha, valamiért úgy rémlett, hogy mindig, minden héten a R* egy már létező stunt vagy sima verseny pályát rak be amolyan time trial módba. Csak kihívásképpen.
Akkor milyen osztályú kocsik indulhassanak? És csak stock, vagy custom kocsik mehessenek?
Ha nem mond senki semmit, akkor meghatározom nagypofával, hogy legyen első körben szuperkocsi osztály és custom is lehessen.
-
Heller2
aktív tag
válasz
Kelecar
üzenetére
Mondjuk ebben van valami.

Mostanában tényleg a non-stop eladás megy, látványos, hogy senki nem akar semmi "üresjáratot". Egyik eladásból be a a másikba. Engem nem zavar, csak szemet szúrt
Én is szívesen megyek segíteni eladni. De inkább csak nézelődök, úszkálok, hajózok, stb. semmi komoly -
-
Plata
félisten
válasz
Kelecar
üzenetére
Azért a múlt keddi lada találkozón rendesen elborultál.

Nem nagyon maradt olyan autó ami ne robbant volna fel,állati nagy mázlival az én kocsim megúszta a dolgot,mert bemenekültem LSC-be,bár az vicces volt amikor felakartál robbantani de a kocsim csak megkarcolódott viszont kinyírtál vagy 2-3 Ph-st mert ők robbantak be.
Bár azt sem értettem hogy miért hisztiztél amikor megöltelek,én csak ültem a kocsimban nyugisan és kilőttél kétszer szándékosan.Mivel a kocsim ablakait is kilőtted így kaptál egy golyót a fejedbe,mivel az LSC-ben nem lehetett kocsit javítani mert a robbanások tönkretették.Te kétszer öltél meg,minden ok nélkül,én csak autómban ültem nyugisan,én csak egyszer lőttelek le,erre te fel voltál háborodva hogy hogy merészellek le lőni és hogy feljelentsz.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
Kelecar
üzenetére
Hát nem tudom, nekem a megosztott videóból és képekből az jön le, hogy aki kölcsönadta neki a Mclaren-t még azt sem engedte meg neki, hogy közúton vezethesse.

De kb. olyan lehet maximum, mint az F Sport videója: 1 perc után mondja, hogy "I purchased this car" 7. perc után: " I am leasing it, I didn't actually buy this car". Bérelni kb. mindenki tud, lásd az agytrösztöt az M7-esen. Valahol a berki krisztián szintjén van parasztvakítás terén és kb. annyira valódiak a dolgai is.
-
GRandMaster6
csendes tag
válasz
Kelecar
üzenetére
26 éves vagyok
az hogy ha cégen belül ökölharcolok, es jelzőpisztojjal lövöldözöm a többieket, szerintem nem bün. Poénból csinálom, azthittem tiis röhögtök rajta. De akinek ez fáj, vagy esetleg belegázoltam a lelki világába, elnézést kérek. (Ja meg néha oppal rászállok az eladásos jármüvek tetejére xd pl postás vagy kamion vagy miaz) de am általában ha postás van, akkor tolni szoktam kurumával.. -
Plata
félisten
válasz
Kelecar
üzenetére
Nem az ujjambú szoptam,Ph-s sessionban világosított fel valaki.
Első nap felléptem nem kaptam semmit,második nap dettó,erre megkérdeztem Ph-s sessionban hogy kapott-e valaki,mert azt hittem kapunk,erre mondta valamelyik Ph-s hogy lótúrót kapok,ha minden nap fellépek szépen akkor végül jön egy milla majd. -
XRedLineX
csendes tag
válasz
Kelecar
üzenetére
Persze ma regisztráltam mivel nem régibe ajánlották nekem ezt a csoportot ismerősemi hogy itt nem szivat ki mindenki miközben a pénzt keresed. Amúgy is keresek már egy jó ideje egy normális crew-ot ahol nyugodtan tudom csinálni a dolgom. Voltam már fent a session-ben és szerintem ez egy jó közösség és mindenki segít mindenkinek és persze én is szívesen segítek bárkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, egyszerűen, OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- ÚJ Asus TUF A14 FA401 -14"2.5K 165Hz - Ryzen 7 260 - 32GB - 1TB - Win11-RTX 5060 -2 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

CactuS