Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Syrius XIX

addikt

válasz Dr. Gonzο #4057 üzenetére

30-nál még simán fut a game videózással együtt! Azért ezt írtam minimumnak! 25-re ha leesik (mert azért az is előfordul, nem túl sűrűn, de +esik), ott már játszhatatlanul akad!

Nekem ezért ez a minimum! gondolom az eltérő kártyákból is adódik a különbség! Ezek szerint neked 60 FPS az a minimum, ami nekem 30! Ezalatt gondolom neked akad! Nekem 25 alatt akad, ezért húztam vonalat 30-nál! Ezt is az eltérő kártyák számlájára írom!
    Az én kártyám lassan 4 éves lesz, semmi problémám vele, jól teljesít és Ennyi!

Más: a nyers videód minősége (ami gondolom felvétel után azért ott van valahol a gépeden) nálad milyen? :F
    Arra gondolok, ha ott jó, akkor csak a feltöltés és kezelés során történhet vele valami negatívum! Arról + a gépe(-in)k egyáltalán nem tehetnek! ;)

(#4055) privacy99: "Az a Matrix R9 280x egy vadiúj, közel csúcs kártya,"

Ezt én is tudom! Arról + nem tehetek róla, h egy közel 110. 000-es csúcskártya (nem tudom nem néztem utána, csak úgy írtam, majd biztos kiigazítod!) ;) nem képes minőségben olyan teljesítményt mégsem leadni, mint az én szar, öreg, közel 4 éves VGA-m, amit 57. 000-ért vettem! :N

:R

Új hozzászólás Aktív témák