Hirdetés
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Dr. Gonzο
üzenetére
30-nál még simán fut a game videózással együtt! Azért ezt írtam minimumnak! 25-re ha leesik (mert azért az is előfordul, nem túl sűrűn, de +esik), ott már játszhatatlanul akad!
Nekem ezért ez a minimum! gondolom az eltérő kártyákból is adódik a különbség! Ezek szerint neked 60 FPS az a minimum, ami nekem 30! Ezalatt gondolom neked akad! Nekem 25 alatt akad, ezért húztam vonalat 30-nál! Ezt is az eltérő kártyák számlájára írom!
Az én kártyám lassan 4 éves lesz, semmi problémám vele, jól teljesít és Ennyi!Más: a nyers videód minősége (ami gondolom felvétel után azért ott van valahol a gépeden) nálad milyen?

Arra gondolok, ha ott jó, akkor csak a feltöltés és kezelés során történhet vele valami negatívum! Arról + a gépe(-in)k egyáltalán nem tehetnek!
(#4055) privacy99: "Az a Matrix R9 280x egy vadiúj, közel csúcs kártya,"
Ezt én is tudom! Arról + nem tehetek róla, h egy közel 110. 000-es csúcskártya (nem tudom nem néztem utána, csak úgy írtam, majd biztos kiigazítod!)
nem képes minőségben olyan teljesítményt mégsem leadni, mint az én szar, öreg, közel 4 éves VGA-m, amit 57. 000-ért vettem! 

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Házimozi belépő szinten
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- Hat hét után lehúzza a rolót a Highguard: március 12-én leállnak a szerverek
- Robotporszívók
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Hozd azt a cementet, báttya! Készül a Keychron billentyűzet!
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPhone 12 Pro / 256GB / Kék / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 15 Pro / 256GB / Kék Titán / Kártyafüggetlen / Garancia!
- Eladó Auna LDT 13-C024 duplamonitortartó állvány.
- MacSzerez.com - 2023 MacBook Air 13" / M3 / 16GB RAM / 512GB SSD / Midnight / Garancia
- Eladó APC Back-UPS 1400VA 230V AVR IEC Sockets BX1400UI
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest