Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Syrius XIX

addikt

válasz Brian_GT #4024 üzenetére

a szervernek bírnia kell..és az csak egy eladás oldal..ez meg még alapból chatet üzemeltet..hangcsevegést...felhőszolgáltatást stb stb stb.

OK! ezt én mind +értem, de....!

Most azt fogod mondani, h "Már +int kötözködök"! Pedig nem!

Reálisan végig gondolva: Neked is van nem kevés GRID 1-S tapasztalatod, így van? Ez nem kérdés volt (hiába van a mondat végén a ?-jel), mert így van! ;)
    Az 1 multija amíg működött messze nem mutatott ennyi hibát a game alatt, akár több órá(-ka)t lehetett gond nélkül multizni! A steam-nek sok szolgáltatása van, ez vitat6atlan!

De! Ezek NgM mind nem érdekelnek, amíg ezeknek a szolgáltatásoknak az a végeredménye, h összeomlik a Steam és nem tudok játszani! Nem hiszem L, h nem lehet +oldani, h:
    1.: Legyen a Steam (mert ugye azt mondjátok, h jó és én LhiszM), egye fene és
    2.: Legyen a game (akár Steam-mel, de valahogy -mitudoménnemértekhozzá-) külön felületen a szolgáltatásos szarságtól LkülönítettN, és ne befolyásolja a szolgáltatásos rész összeomlása a játék menetét! remélem ez így érthető, mi is a valódi problémám ezzel az egésszel! A Steam-et hajlandó vagyok elfogadni, mint (szükséges?) rosszat, de ne legyen hatással a game-re!

Tegnap 2* próbáltam menni Agera-val. Mind a kétszer akkor hivatkozott csatlakozási problémára, amikor 2., vagy 3. voltam mind a 2 mNetbN! ez azért kiverte a biztosítékot és amikor nem is tudtam én se visszacsatlakozni (mint te sem Rossi!), otthagytam és átmNtM az 1-be és ott semmi gond nem volt!

Az sem lenne utolsó, ezt már 1* leírtam: tessék a Steam szeróit mindenre (!) szó szerint mindenre felkészíteni, ha már favorizálják, mint überfrankó szolgáltatást!!! :K

Ennyi! & sry! ;)

:R

Új hozzászólás Aktív témák