Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Brian_GT

őstag

válasz Syrius XIX #4058 üzenetére

Nem kötözködöm előre szólok :) ... de ahogy Ati is írja ehhez a kártyáknak semmi köze. Olyan a szeme kb, mint nekem, hogy azt is megmondja ha változik 10fps-t a játék. Ez szerintem egy jó dolog amúgy, de ezzel semmivel sem akartalak degradálni, ne érts félre. Csak ő észreveszi azt a tényt, hogy a játékok 60fps-en mozognak úgymond smooth effektben magyarul folynak vagy siklanak, nem tudom magyarra fordítani. Szóval ez az a szint ahol semmilyen hardveres akadás vagy kép anomália nem ront a játék szép menetén. Ezért is készítik ha tehetik konzolra is 60fps-re a játékokat főleg most a next genre.

+ dehogynem ér fel a vga-ja tudása a tieddel... ne egy olyan programmal akarjátok összemérni a szintet ami totál úgymond garázsprogram.
    Nézzétek meg egy 3d mark-al... mert ott indítás előtt is már eldől a kérdés, ugyanis az ő gépén elindul a program a tieden meg ha jól tudom az új 3d mark követelményeit, ha el is indul nem minden egységet engedi.
    Ismétlem ez sem degradálás volt, nekem alapból már több éves gépem van én nem vitázom ezen...mindenkinek pénz kérdése... + olyan lassan 10 éve nincs, hogy intel-nvidia meg ati-amd páros stb meg keverve melyik tud többet...megszünt... alapból ati nincs lassan 10 éve...amd márkacsalád van.... + a technológiák is összeforrtak...lásd régen nem lehetett intel alaplapon crossfire, mint ahogy amd alaplapon sem sli támogatás. Manapság semmi köze már a teljesítménynek a párosításokhoz.

Én csak ennyit akartam, meg szerintem ezen kár vitázni, mindig lesz akinek jobb gépe lesz :D

Új hozzászólás Aktív témák