Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android szakmai topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
drr
őstag
válasz
Brian_GT
üzenetére
Aludni se hagyott ez a dög, 5-től ébren vagyok pedig alig 3 órája feküdtem le, ...

Mindegy mit csinálok, nem jegyzi meg a beállításokat. A Formula Force EX-szel mindegy volt mire nyomok, hogy a billen nyomtam entert, vagy a kormányon nyomtam először amikor a játékba léptem, nem számított. Én kiválasztottam a kormányt vezérlőeszköznek először és ezt meg is jegyezte az összes egyedi beállítással együtt. Ez meg nem akarja...
Elindítom a játékot, kiválasztom a MOMO-t, mert ugye hivatalosan támogatott, és a CM által előre beállított elrendezéssel nem megy a kocsi!!! Állandóan fékez, a gázra nem reagál. Vagyis az eredeti beállítások sem jók!!!
Mi a francot tegyek, hogy minden a régi legyen
Segítsetek!!! 
Kb 10 perce tettem le a kormányt, gondoltam újrapróbálom. Előtte kiválasztottam a MOMO-t, testreszabtam, gurultam és úgy mentettem el. Most beléptem a játékba, direkt a kormányon nyomtam először gombot játékba lépéskor, és amikor a beállításokba mentem, ez a kép fogadott:
A bill lett az alapértelmezett...
Há nooooooomális, Mooooogit!!!???

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon X Elite 32/1TB FHD+ 22Hó Gar
- Samsung Odyssey LS49CG954SU OLED Monitor
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook aiR m2 Midnight '13,6 8/256GB
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Segítsetek!!!