Hirdetés
- Stylusszal érkezhet a hajlítható Huawei Pura X Max, AI-trükkökkel fűszerezve
- Hatalmas akkut és korrekt teljesítményt ígér a Vivo
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Európába és a britekhez is megérkezik a Motorola Razr Fold, indul az előrendelés
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett tette le a voksát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Stylusszal érkezhet a hajlítható Huawei Pura X Max, AI-trükkökkel fűszerezve
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee5016
őstag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
( arról nem is beszélve..hogy szinte 2x veszed meg.....mikor megvettem beadtam a kulcsot a steamre,elkezdte leszedni...alig jött mert vagy 6x kellett csatlakozni,mire szedte..erre meg lekajálta netem...nadejó..8gb csomagot ..köszi....
A GWFL beadta az uncsit...nem sok minden volt nekem ott se, az se gyerebe,de a 2 Dirt miatt muszály volt....vinném steamre.gyerek szereti....mert lehet..steame-n meg invalid....oké köszi.van eredeti játékom azt nézegethetem
Igen vannak benne jó húzások ez tény...de nekem sem hiányzott ,elvoltam nélküle...
Dzsav jól tolod..
.én most újat kezdek,nem sok időm van rá,mert ha játszhatnékom van akkor AC,vagy ETS 2 ...de az 1-et is letettem az elején,mert nem ment.... -
albert8
veterán
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Igazatok van egyébként. Ez nem az első alkalom, kb minden angy akciókor van ilyen leállás. Aki már több éve tag az tudja, ez nem újdonság. A helyzet pedig az, hogy szerintem nem a steam kereste fel a codiékat, hogy figyelj a játékotokat steamesnek csináljátok, hanem forditva. Mégpedig azért, mert igy mindenhol egységes áron tudják adni. Le tudják követni a egészet. Nehezebb feltörni és tudnak drága dlcket kiadni.
+ ez a legnagyobb ilyen online áruház és közösségközpont aminek nagyon nagy tábora van. Nagyon sok szolgáltatást lehet igy kihasználni. -
Csapoati
nagyúr
válasz
dzsavermadar
üzenetére
(tudom, hogy rá van írva, hogy követelmény az internet és a Steam fiók)
Ez itt a kulcs. Ők kértek valamit, te a vásárlással elfogadtad. Ez olyan, mintha az lenne a követelmény, hogy 4 magos processzor. Ha tudod, hogy neked 2 magos van, akkor nem veszed meg, illetve később 2 magos gépre nem telepíted fel, mert nem fog menni. Tudom, hogy ez nem tetszik sok embernek, de világosan ráírták a dobozra.
megadni az embereknek a lehetőséget a választáshoz, hogy akarja-e a Steam-et igénybe venni, vagy nem.
Ezt akkor a Codemastersnek rójátok fel, nem a Steam tehet róla (utóbbi meg nem fog csődbe menni egyhamar, játék kiadása nélkül is vígan elvannak Valve-ék). Inkább örüljünk, hogy ilyen könnyen lehet másokat játékba invitálni.

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- ZOTAC RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X AMP HOLOBLACK Eladó!
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe gar
- iPhone 16 Pro Max / 512GB / White Titanium
- HP Z2 Mini G9 - i714700 /32gb/512gb/nVidia T1000 (GB
- ThinkPad P16s Gen1 16" FHD+ IPS i7-1260P T550 16GB 512GB magyarított (lézerezett) bill ujjlolv gar
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.én most újat kezdek,nem sok időm van rá,mert ha játszhatnékom van akkor AC,vagy ETS 2 ...de az 1-et is letettem az elején,mert nem ment....