Hirdetés
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- potyautas: Imádlak Bulgária
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee5016
őstag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
( arról nem is beszélve..hogy szinte 2x veszed meg.....mikor megvettem beadtam a kulcsot a steamre,elkezdte leszedni...alig jött mert vagy 6x kellett csatlakozni,mire szedte..erre meg lekajálta netem...nadejó..8gb csomagot ..köszi....
A GWFL beadta az uncsit...nem sok minden volt nekem ott se, az se gyerebe,de a 2 Dirt miatt muszály volt....vinném steamre.gyerek szereti....mert lehet..steame-n meg invalid....oké köszi.van eredeti játékom azt nézegethetem
Igen vannak benne jó húzások ez tény...de nekem sem hiányzott ,elvoltam nélküle...
Dzsav jól tolod..
.én most újat kezdek,nem sok időm van rá,mert ha játszhatnékom van akkor AC,vagy ETS 2 ...de az 1-et is letettem az elején,mert nem ment....
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- RAM topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Videós, mozgóképes topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- OLED TV topic
- Ez az egér nem okoz gondot a konyhában
- Elektromos autók - motorok
- Napelem
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- További aktív témák...
- DDR4 és DDR5 RAM modulok
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Laptopok, PC-k, alaktrészek, alapok, és egyéb kiegészítőlk kiárusítása, garanciával!!!
- iPad Pro 11-inch (M4) Wi-Fi 256GB
- Samsung Galaxy S24 5G DS 8 + 128GB még gyári garanciával eladó!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.én most újat kezdek,nem sok időm van rá,mert ha játszhatnékom van akkor AC,vagy ETS 2 ...de az 1-et is letettem az elején,mert nem ment....