Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Csapoati

nagyúr

válasz Syrius XIX #3352 üzenetére

Nézd, én alapvetően pozitív vagyok, tehát ha a telefonom egyszer újraindul, akkor nem szidom, nem vágom a földhöz, nem írok anthraxos levelet a gyártójának. A Steam az esetek 99,5%-ában jól működik. Sajnos a vásárok alatt (főleg ha ingyen játékot is ilyenkor adnak...) néha letérdel, mert nem erre van méretezve. Valami 65 millió regisztrált fiókja van. Na most ha ebből naponta 5-6 millió van fent, ilyenkor meg (tehát még egyszer: évente pár nap) 15-20, akkor melyikre méreteznek vajon? Egyszerűen pazarlás akkora szerverparkot fenntartani, ami 50%-os kihasználás alatt megy szinte egész évben. Tudom, ez a vásárlót nem kéne érdekelje, és ez valahol jogos is, de akkor meg magasabbak lennének az árak sajnos. Én annak szurkolok, hogy a sok pénzből fejlesszenek szervert, meg gondolják át ezt az ingyen játék dolog időzítését. Tudomásul kell venni, hogy ez a jövő. Ugyanez van az okostelefonokkal meg a nyomógombosokkal is. Utóbbiak jobbak pl üzemidőben, de szépen lassan végleg kikopnak (aztán később ki tudja mi jön).
    Amúgy gondolom nem 0-24 játszottál az első résszel, biztos vagyok benne, hogy ott is voltak kisebb leállások, amikor páran biztos ugyanolyan pipák voltak, mint te most. A számítástechnika ilyen. Bosszantó néha, de ez benne van a pakliban. Na béke, karácsony van. :)

Új hozzászólás Aktív témák