Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Nézd, én alapvetően pozitív vagyok, tehát ha a telefonom egyszer újraindul, akkor nem szidom, nem vágom a földhöz, nem írok anthraxos levelet a gyártójának. A Steam az esetek 99,5%-ában jól működik. Sajnos a vásárok alatt (főleg ha ingyen játékot is ilyenkor adnak...) néha letérdel, mert nem erre van méretezve. Valami 65 millió regisztrált fiókja van. Na most ha ebből naponta 5-6 millió van fent, ilyenkor meg (tehát még egyszer: évente pár nap) 15-20, akkor melyikre méreteznek vajon? Egyszerűen pazarlás akkora szerverparkot fenntartani, ami 50%-os kihasználás alatt megy szinte egész évben. Tudom, ez a vásárlót nem kéne érdekelje, és ez valahol jogos is, de akkor meg magasabbak lennének az árak sajnos. Én annak szurkolok, hogy a sok pénzből fejlesszenek szervert, meg gondolják át ezt az ingyen játék dolog időzítését. Tudomásul kell venni, hogy ez a jövő. Ugyanez van az okostelefonokkal meg a nyomógombosokkal is. Utóbbiak jobbak pl üzemidőben, de szépen lassan végleg kikopnak (aztán később ki tudja mi jön).
Amúgy gondolom nem 0-24 játszottál az első résszel, biztos vagyok benne, hogy ott is voltak kisebb leállások, amikor páran biztos ugyanolyan pipák voltak, mint te most. A számítástechnika ilyen. Bosszantó néha, de ez benne van a pakliban. Na béke, karácsony van.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Parkside szerszám kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Nikon D3 Profi szett
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i5-10310U - Garancia, Akció!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest