Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
cyberkind
üzenetére
Van értelme, legalábbis addig, amíg össze nem szeded az összes járgányt.
Utána privát gurulásokkal elkerülhetőek a, finoman fogalmazva disztingválatlan versenyzők.
Nekünk is ez a célunk.
Egy népes tábor összekovácsolása, akikkel élvezetes versenyeket, akár bajnokságokat is lehet csinálni.
Nem tudom, mikorra érünk el oda, hogy napi szinten is legyünk annyian, hogy ez kivitelezhető legyen, de már most is voltunk egy szerón egyszerre 9-en talán 1-2 órát is.
Napi szinten közel azonos időben most is vagyunk ennyien, de ez az ünnepek alatti "ráérés", ez nem mérvadó.Lényeg, hogy elindult ez a folyamat, és biztos vagyok benne, hogy belátható időn belül meghozza gyümölcsét.
Én elég rendesen szorgoskodom rajta.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Victorinox jellegű svájci bicska eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest