Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
kicsigeri #36005 üzenetére
Na én pont erről az MCH feszről érdeklődtem már pár kommentel lejjebb, többször is, hogy azt mikor érdemes +feszt állítani rá, mert ugye ctrl+F1-re jön be. Mert én próbáltam ugye több módszerrel is tuningolni, nagyobb FSB kisebb szorzó, de ugye nem volt stabil 3200mhz felett, és úgy gondoltam, hogy a proci miatt, (mondjuk az miatt is, mert ha adtam neki feszt, akkor úgymond tovább bírta prime alatt) és akkor lehet mégsem a proci volt a gond, hanem az, hogy az MCH feszt kéne emelni kicsit?
Általad írt oldalon p35 ds3-nál nem nagyon van MCH fesz állítva
Proci E6400, lap: ep35-ds3 -
-
sz.j
nagyúr
válasz
kicsigeri #29655 üzenetére
Remélem, hogy segítségedre lesz.
-
kételkedem
addikt
válasz
kicsigeri #29468 üzenetére
Mind a három jó!
GA-P35-DS3P: 25k, GA-EP45-DS3R: 29k, GA-EP35-DS4: 31k
A p45 újabb, fejlettebb, 2db lan csati van rajta, több memóriát tud kezelni (16GB). Ezek közül én ezt választanám. Ha érzékeny a pénztárcád, és ha nincs szükséged az általad írt lapok plussz szolgáltatásaira a GIGABYTE GA-EP35-DS3 19k HUF , ez is tökéletesen megfelel. -
Gorneck
legenda
válasz
kicsigeri #24780 üzenetére
A f@sz sztem az aki elb@szta a lapját, mert nem vette észre, hogy a lapja a ventijét nem úgy szabályozza ahogy kéne...gondolok arra, hogy rátettet egy olyan ventit, ami 7V alatt nem működik és szépen leállt...ezután meg meghal vmilye...persze nyivákolás meg ment a gb-nek...
-
fagy53
nagyúr
-
finest
addikt
válasz
kicsigeri #20025 üzenetére
GOTO 20013.
Se BIOS, se semmi csak újraindulás. Aszem gari lesz belőle. Egy a Chieftecnél gyengébb táppal még kipróbáltam azzal sem indul. A gépemben van ugyan egy 600-as FSP, de annyira semmi kedvem kiszedni. Ráadásul, akinek összerakom, úgysem akarna 600-as FSP-ét venni hozzá...
Mi az, h egy Chieftec 450W-os táppal nem indul el egy lap?Semetka: elég.
szeva000: Hát ez az egészben a durva, másik lap ugyanilyen procival, amit ugyancsak én raktam össze gyengébb táppal is ment és itt a fórumon a legjobb tipp, h nem elég a táp.
kicsigeri:Nézegettem, egy darabbal sem akar elindulni, de ha kiveszem mindet, akkor is újraindul magától. A speaker persze nem sípol. Minden volt már C-mos reset (nem mintha láttam volna a BIOS-t), elem kivétel egy órára stb.
Törném össze, de még garis.
-
Traxx
őstag
válasz
kicsigeri #19734 üzenetére
Tudom, mi a difi a 2 lap között
Elvileg pénteken hozom el, gyakorlatilag meg a hétvégén rakom össze. Már elhozhattam volna hamarabb is, csak mint kiderült, a boltban pont nem tudtam kártyával fizetni, a másik boltban meg csak most péntekre tudják elhozni a házamat...ezt is szűk 2 hónap után
-
Traxx
őstag
válasz
kicsigeri #19720 üzenetére
Üdv!
3200-zal nekem már örülés lenne
Nem vagyok az a szénné húzós fajta (ahogy az eddigi hsz-aimból látszik is), szóval atombrutál tuningra ne gondolj. RAM nekem is Geil Ultra lészen, procihűtő szintén zenész
Ami a különbség, hogy sima DS3 lap
Remélem azért nekem szerencsém lesz, és nem 3,2 lesz a cucc vége, úgy értve, hogy azt nem csak jócskán feszelve érem majd el. Ha nem tudom 3,5-ön járatni pl, akkor se leszek kétségbe esve, ha mondjuk 5 perccel később végez egy konvertálással a vas emiatt, akkor se fogok bőgni
-
qw78er89
aktív tag
-
mcmike
őstag
válasz
kicsigeri #17821 üzenetére
Szvsz csak a RAM-ból (elméletileg jól) kiolvasott értéktől függ. Bár tény h DDR2-nek alapból 1.8v kellene. Nekem Kingston-ok vannak amiknek gyári értéke 2.0v, de AUTO-n csak 1.8-at adna nekik. Viszont legalább a +fesz opció rendesen működik Everest szerint P35-DS3 rev2.1-nél:
+0.2: 2.02v (terheletlenül) 2.00v (terhelve)
+0.3: 2.12v (terheletlenül) 2.10v (terhelve)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tsarevna - Akciójáték a szláv mitológia alapján
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest