- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#TOTTI #32754 üzenetére
nekem is volt egy p5k,ment szépen,de mégsem volt az igazi.
a P965 óta szépen feljött a gigabyte.
most kipróbálom a P35 gigabyte-t.
nekem egy ilyen proci kerül majd bele.
a ramokról még nincs konkrét elképzelés,
OCZ FlexXLC 1200MHz ramokat tervezek belerakni.
remélem szeretni fogja őket a deszka. -
válasz
#TOTTI #32752 üzenetére
ezek jó hírek
akkor lazán megy 500 FSB fölé.eddig asus lapjaim voltak azokkal is ment a bios frissités win alól egy progival.
csak nem mindegyiken lehetett visszafelé biost frissiteni,ezért kérdéztem.nekem is elég lesz a deszka,majd procit cserélgetek benne.
mennyire jó az alaplapi hang a deszkán?
kell esetleg másik hangkártya bele ? -
stigma
addikt
válasz
#TOTTI #32707 üzenetére
Nem feltétlen, mert én is ebben a bajban voltam, igaz nem giga lappal mert minden ment pöccen, hanem DFI-vel igaz ez más téma de nekem is volt hasonló mutatvány.
Megoldása, ha gépet lekapcsolás utána tápot nem nyomod le vagy a hosszabító bekapcsoló gombját, vagy egyiket sem nyomod ki, miután a gépet lekapcsoltad. -
válasz
#TOTTI #31421 üzenetére
Idáig egy ASUS P5B ben volt a cucc, ott egyből 1066osnak ismerte fel, nem adtam plusz feszt, de az a lap sajna behallt, úgyhogy most egy P35-DS3Lben van minden. Akkor +0.2V és kész, vagy a memória szorzót is be kell állítani úgy hogy 1066on menjen?
mod: amúgy nekem sima P35-DS3am volt, L verziót nem ismerem. Q6600 G0 Gyári coolerrel 3,2ghzet bírna vagy meg se próbáljam? -
nokiauser
aktív tag
válasz
#TOTTI #31421 üzenetére
Pontosabban azért, mert szabvány szerint 1066-os DDR2-es ram nincs, csak gyárilag tuningolt 800-as. 2V-al simán menni fog 1066-on.
Más: megvan a p35-ds4, érdekes módon lazán viszi a q6600-at 3,2 GHz-en, a p45 eladósorba került. A gondom már csak az, hogy a rev 1.0-ás hatalmas silent pipe chipset-hűtője miatt nem fér be kedvenc 7700-as zalmim, úgyhogy tanácsot kérek, milyen erős, de halk procihűtőt tudok beletenni.
-
fagy53
nagyúr
válasz
#TOTTI #30147 üzenetére
Nem nekem szól, csak nekem van címezve.
Ha már így esett, szerintem csak arra jó amit írtál. A legtöbb OS-ből működő ilyen progi, így ez is, nem azt a teljesítményt hozza ki a gépből, mintha BIOS-ban állítod be ugyanazon értékeket. A kikisérletezés viszont remekül megy vele, én csak az 5-öst próbáltam, nekem korrekten működött, de nem használom. -
Dr.Én
veterán
válasz
#TOTTI #29761 üzenetére
Most 6600GT vna helyette, csak ez nem az enyém és nem merem megnézni?Vagy megnézzem?
(Elötte Galaxy 8800GT volt és az is behalt benne, utánna kaptam kölcsönbe a 6600GT-t sé azzal jó volt(igaz akkor nem huztam a procit), meglkaptam a garibol a MSI 8800GT-t és amint huzni akartam egyből behalt a vga) -
fsb1000
nagyúr
válasz
#TOTTI #27929 üzenetére
Ehh... kb ezt írtam. (akkor fölős volt, mert már átgondoltad Te is)
Ha a nagyon halk - ventis - rendszer kihozható 100 egység pénzből és munkából, akkor a hangtalan passzív 1.000 egység pénz+munka+szívás+teljesítménykompromisszum lessz.
Szerintem sokan nekifutottak már, sok pénzt időt beleölve, de hamar ráuntak a hangtalan gépre a kényelmetlenségek miatt. (én is)
9600 GT-t mennyiért adnád? A legolcsóbb 27K körül van Ipon-ban.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
#TOTTI #27926 üzenetére
Egen... de a passzív VGA + passzív CPU is termel hőt.
Bele a házba.
Azzal mit csinálsz? Ventivel lehet kirántani vagy nagy veszteség árán peltierekkel.
A ventinek meg van hangja, a hangtalan peltier meg többet fogyasztana mint maga a gép.
.
Nekem megy EP35C-ben passzív hütéssel az E6750 (39@68 fokon). Standard beállításokkal is! Ez kb 10fokkal több mint "hangtalan" ventivel. SilentBlade 12cm 5V-on.
De ha kikapcsolom a ház ventiket is, akkor 1-2 órán belül az egész ház felmelegszik.
CSak azért nem forr fel, mert a táp is felmelegszik és annak a ventije is felpörög, nagy nehezen kihajtja a házből a forró levegőt.
Persze ekkor már van hangja....Szóval önnmagában a CPU + VGA passzív hütéssel való ellátása nem oldja meg a zaj gondokat.
A meleg levegővel és a táppal is kell kezdeni valamit. -
fsb1000
nagyúr
válasz
#TOTTI #27887 üzenetére
Valami extra ficsör lehet ezekkel a lapokkal, mert procis topicban is van egy poruljárt alaplaptárs.
Neki még nem javult meg...Pl: Dual Bios hogyan is müxik??? Meg a bekapcsolt DES + ET5 mit is csinál? (nekem megy párhuzamosan a kettő, pedig elvileg nem lehetne OC-zni DES alatt)
Doksikban nem sokat írnak ezekről...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen autót vegyek?
- Építő/felújító topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest