- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
Ha logikusan nézzük nem a lap hanem a RAM a ludas, de szerintem mindketten jók, a lap is meg a RAM kit is, csak összeférhetetlenek, mint írtam lehet, hogy tízből csak kettővel hajlandó együttműködni a lap.
El kell adni a RAM-okat, és olyan típust venni amilyenek itt a topic-ban már megfordultak. -
szacsee
nagyúr
A memtest-ről nálam negatív a tapasztalat.
Egyik munkatársam gépében volt egy kis túlfeszelés a memóriára nézve és nem tudott róla..(laikus a srác). A lényeg, hogy a memók 1,8V helyett 1,9V-ot kaptak és mivel nem egy tuningos darabok voltak az egyik megfőtt. A win alatt fagyik stb..áthozta a gépet, a 3.4-es memtest letölt (X86-os Iso) mindig hibát ír, megnéztem nálam is és még 2 gépben, hát az egy kalap kaka volt, mert a jó memóra is azonnal vagy 1000 hibát írt ki. Letöltöttem a 3.3-ast, azzal néztem dual-ban végigment 1 pass-ig, majd a következő kört futva a 2. tesztnél 1000 hiba..megnéztem az én gépembe, nálam 4x végigment 4pass-al..
Goldmem-et betettem az ő gépébe (CD), majd indítás után kb 15mp alatt dobta a hibát, tehát a goldmem hatékonyabb, mivel a memtest csak 2. nekiffutásra találta meg a hibát, míg a goldmem elsőre.
Ha memtest-el tesztelsz legalább 4x had menjen végig, akkor ad valami képet, ha goldmem-el akkor elég 1x is max 2x (ráadásul fele annyi idő alatt végez).. -
Szatesz
őstag
orthossal nyomom de nekem egállt ez is...
sajna nemtudom akkor milehet vele ha alaplapot cserélek ugyan ilyenre remélem az jolessz...Mem tesztel is 0.5% nal 5 hiba
fas*a.. ez mitol lehet akkor,?
a memo tuti jo mert lett tesztelve mert ez mar a amsodik kit...F4 el érdemes megnéznem? mert azzal az eggyel nem probaltam még....?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest