Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
Új hozzászólás Aktív témák
-
balintka
addikt
Sziasztok, az alábbi gondom van a profilomnál látható géppel. Op rendszer Win 7 x64 Pro, majd most Ultimate.
A Start menüből sokszor leállítom a gépet alvó állapotba. Viszont néha előfordul, hogy a már a monitor elsötétül, nincs kép rajta, viszont a gép nem áll, úgy megy mint normál esetben, pörög a venti meg minden. A reset gombra se reagál. Kikapcsolás után vagy megpróbálja visszatölteni a munkamenetet (kivárhatatlan) vagy szimplán mint hideg indításkor, újra betölti a win-t.
Mitől lehet ez h nem kapcsol le a gép az alvó módba? Hardver v sw hiba? Kösz
-
balintka
addikt
sziasztok, Gigabyte EP35-DS3 alaplapom van, kaptam hozzá egy vasgyűrűt, vagy mit, amiről azt tudom, hogy a bekapcsoló gomb, hdd led, ilyesmik kábeleire kell kötni. Ezt pontosan hogyan tegyem meg, hogy jó legyen? Át kell hurkolni? Pontosan melyik kábelekhez való ez a gyűrű? Ma cserélek procit délután, a gépet szétszedem, akkor beszerelném. Köszönöm előre is a gyors segítséget! Kérem mindenki ossza meg ezzel kapcsolatban a tapasztalait, aki tud valamit.
-
balintka
addikt
sziasztok! Van 2x2 GB Geil Black Dragon CL4-es DDR2-800-as RAM-om. Típusa: GB24GB6400C4DC
Jelenleg a lapom, az EP35-DS3 (konfig a profilomnál) 5-5-5-15-ön hajtja, 1,9 V-on.
Pontosan mit kéne állítanom, hogy a gyári 4-4-4-12-es értéken menjen? Azt láttam, hogy 2,0 V kellene ehhez.
Teljesen láma vagyok ehhez, kérlek írja meg valami pontosan, a BIOS-ban milyen sorokat mire kéne átállítanom, hogy cl4-en menjen a RAM.
Nem tuningolok, a jövőben sincsenek ilyen terveim, nincs szükségem rá.
Ezer köszi!!
-
balintka
addikt
sziasztok! Gigabyte EP35-DS3 lapom van (konfig többi része a profilomnál), benne 2x2 GB Geil Black Dragon DDR2 800 CL4 kit (4-4-4-12, a ramon 2,0 V felirat van).
A gondom, hogy a ram alapon most 5-5-5-15-ben megy, pedig a RAM a fenti adatokkal rendelkezik.
Geil RAM topicban kaptam azt a választ, hogy automatikusan van erre a lassabb sebességre állítva, hogy menjen minden gépben.
Aki érti nagyon a biosát a lapnak, megmondhatná, mit állítsak be hogy elérjem a CL4-et (4-4-4-12-t). Sose csináltam ilyet, nem tudom, hogy kell.
Most a RAM-ra 1,904 Volt-ot írt, az 5-5...-ön. ezt is gondolom 2V-ra kell emelni.
írták, hogy fixálni kéne még emellett az FSB/CPU izét is, hogy 800 mhz-en maradjon a procim (tuningot semmiképp nem akarok, csak magát a ram-ot a gyári értékre beállítani).
Aki tud, segítsen! köszi!
-
balintka
addikt
sziasztok. új gépet vettem, Gigabyte EP35-DS3 lappal, E5200 procival, 4 GB Geil RAM-mal.
A gond az, hogy a gép nem ismeri fel a SATA2 vinyót, mindegy, hogy az ICH9-re vagy a GB SATA-ra tudom. Próbáltam másik vinyóval is, másik kábellel, de nem megy. A beállításokat is próbálgattam a BIOS-ban de semmi.
Mi lehet a gond? Van valami trükkje, hogy miért nem megy a vinyó?
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parfüm topik
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Warhammer 40.000
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Patriot Viper Steel 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz CL16 - XMP - ~60 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6000MHz CL36 - WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Crucial Pro 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de pont beleillett.