- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
-
kicsigeri
senior tag
válasz
szeva000 #20212 üzenetére
Ja bocs vagyok csak Dutyiztam
pl ittja meg van
valami változás???Nekem öröké kékhalálozott a Asus karim az is 8600GT volt, megrendeltem az uj karit ami most is van, erre haverom mondja rakjad fel ezt a Drivert, felraktam és láss csodát, a mai napig megy a karim, pedig olyan ember vette meg aki naponta 2-3 órát játszik és nem GTA1-el
-
Gorneck
legenda
válasz
szeva000 #20152 üzenetére
Alap beállítások mellett is? Vagy csak tuning?
MSI-K8N Diamond/ AMD A64 X2 4400+@2600MHz/AC Freezer64/Chieftec LBX-01BBB+FSP 550-60PLN táp / 4X512MB A-DATA Vitesta(500MHz)/BenQ DW-1655,Plextor PX-755A / MSI NX6600 VTD256E /2X200GB WD-raid0/Ledtek PVR3000 Deluxe/Canon MP530/Kyocera FS1020D és 3700+/Samsung ML-1750/iiyama VMPro 455 Látom sikerült beírnod a géped... -
bim
veterán
válasz
szeva000 #20084 üzenetére
az az igazság ha a nagykernél nem produkálja a hibát mert egy olyan kártyával tesztelik akkor visszadobják.
esetleg nem az lehet a bibi hogy nem érkezik kellő delej a foglalaton keresztül?a 6600 kevesebbet eszik mint a 8600 .probáld meg rádugni a kiegészitő molaxet a lapra.
esetleg kérj kölcsön egy nagyobb kártyát amin van plusz tápelláto.lehet azzal meg simán menne...azért a bmw is ott van és massa sincs tul messze.
jó futam legyen holnap az a lényeg.
-
bim
veterán
válasz
szeva000 #20063 üzenetére
igazábol nem értem mit lehet máshogy beállitani a tuning szekcioban ezen a pofon egyszerű biosban.
beállitod az fsb-t és a szorzót.a procinak adsz egy körülbelüli feszt aminek utánaolvastál kb. milyen feszen kellene mennie a procidnak a beállitott orajelen.a memodnak beállitod az időzitést és a szorzot amit tutira mennie kellene a memodnak , fixálod 100ra a pci frekit és go..
ne legyünk már asus topik.ezen mit lehet elbaxni?
és nem azért mondom mert annyira agy vagyok hanem azért mert a lap mindent beállit.egyedül ha nem rev1. lapod van akkor az mch is igényelhet feszt.. -
sz.j
nagyúr
válasz
szeva000 #20036 üzenetére
"HA VALAKI BELINKELNE EGY DS4 BIOS BEÁLLÍTÁSAIT,nagyon megköszönném,de minden érdekel,(memória melyik foglalatban....)"
Nálam a bootsorrend, a CIE és EIST, valamint a M.I.T kivételével minden az eredeti állásban van.
Lap: DS4 rev2.0/F11
Memó: 2×1GB Ballistix (1-3 slot)M.I.T memu
Robust Graphics Booster---------auto
CPU Clock Ratio---------------------8
CPU Host Clock Control-----------enabled
CPU Host Frequency---------------500
PCIe Frequency----------------------100
CIA 2--------------------------------------disabled
System Memory Multiplier--------2
Performance Enhance------------- Standard
Dram Timing Selectable------------manual
Cas Latency Time--------------------5
Dram Ras to Cas---------------------5
Ras Precharge-------------------------5
Precharge Delay----------------------15
Act to Act Delay----------------------auto
Rank Write to Read Delay--------auto
Write to Precharge Delay---------auto
Refresh to Act Delay----------------auto
Read to Precharge-------------------auto
trd------------------------------------------auto
trd Phase Adjustment--------------auto
System Voltage Control-----------manual
DDR2 Overvoltage Control--------+0,1V (Everest szerint 1,95V)
PCIe Overvoltage Control----------normal
FSB Overvoltage Control-----------normal
GMCH Overvoltage Control--------+0,1
Loadine Calibration-------------------auto
V Core------------------------------------1,36Remélem, hogy segítségedre lesz.
-
Gorneck
legenda
válasz
szeva000 #20020 üzenetére
MSI?! Gyárt az még lapot?
Viccet félretéve...ebből a sok szarból mi a mostani konfig része? Vagyis mid van most?
"MSI-K8N Diamond/ AMD A64 X2 4400+@2600MHz/AC Freezer64/Chieftec LBX-01BBB+FSP 550-60PLN táp / 4X512MB A-DATA Vitesta(500MHz)/BenQ DW-1655,Plextor PX-755A / MSI NX6600 VTD256E /2X200GB WD-raid0/Ledtek PVR3000 Deluxe/Canon MP530/Kyocera FS1020D és 3700+/Samsung ML-1750/iiyama VMPro 455"MIT menü beállítás kéne...nemtom mit szerencsétlenkedsz...
-
tukko1
aktív tag
válasz
szeva000 #19218 üzenetére
Én a vaterán vettem egy Lpt port kivezetést kemény 350-pénzbe került postával!
Igaz elsőre volt egy kis proléma vele, mert a hiányzó tüske nem ott volt ahol lenni-e kellet volna, de egy vékony fúróval megoldottam a dolgot, kifúrtam a csatlakozon a "befalazott" lyukat!
Most a lcd kijelzőm tökéletesen működik vele!
Más! A minap történt velem egy olyan, hogy "piszkáltam" lapot, raktam bele még egy hálókártyát, de ehhez ki kellet vennem a VGA-t stb........ mikor összeraktam és bekapcsotam sípolt a lap, de nem a speker, hanem a lapon valami és csak a boot képernyőig jött be és ott megfagyot, még a biosba se tudtam belemenni!
Le is paráztam rendesssen, de kivettem az elemet és most minden jó megint!
Mi történhetett sztetek? Azt hozzáteszem a proci és a ram nem alapbeállításon volt!
-
stigma
addikt
válasz
szeva000 #18780 üzenetére
Hi. segítek választani.
Ha olcsó és teljesítményben jót akarsz: Cooler Master HyperTX ~6k
Ha drágább és teljesítmébyen jobb akkor: zalman 9700, ASUS - Silent Knight II (ez nemtudom menniy)
Ha 10k felett akarsz és baromi jót: Scythe Infinity, Thermalright Ultra 120 Extreme,
Noctua NH-U12P vagy Noctua NH-U12FEzek szinte legjobbak, ajánlani tudom kiemelten a Scythe Infinity-t nekem ez volt nagyon jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged