- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
raubisoda
senior tag
De tudok de nincsen Cr1 és Cr2 mint pl az asus-ban vagy másik gigabyte lapban.Az enyém pontos típusa Gigabyte P35C DS3R 2.0.
-
Thrawnad
senior tag
-
s.s.j.goku
tag
Most frissitettem Bios F12-re. Érdemes 1600 Mhz-es ramokat vennem,és akkor huzhatom vagy 1333mhz fölé nem engedi a lap? Támogatásba elvileg ddrIII 1333 a max.
Sajna nem tom milyen reviziós a lapom.
Evereset azt irja 02/A2 hogy ez mit jelent nem tom.
Elvileg rev 2.1 már 1600-as mem-t is kezel,vagy rosszul tudom? -
Atimester
aktív tag
Okés, úgy lesz!
Illetve megjött az új procim, egy Q9550.
Most eléggé bevagyok havazva munka ügyileg, de a jövő héttől elkezdem kitesztelni és beállítani az új procival a gépemet. Majd kereslek ez ügyben, hogy megosszuk a tapasztalatokat, és segítséget kérjek a felmerülő beállítási kérdésekben.
(FSB, szorzók, + feszek és egyéb Bios beállítások…)Az E7200-asomat meg meghirdetem.
Kíváncsi vagyok, hogy mennyiért lehet eladni?
Nálam 3600 MHz-en futott, de 4000 MHz-en is stabil volt, csak ott már 1,45-1,5V közötti feszeket kívánt, és max terhelésen egy vízhűtés sem ártott volna neki, így nem is nyúztam, inkább váltok. -
Atimester
aktív tag
Köszi az infót!
Így legalább már tudom, hogy a Proci-RAM-Alaplap optimális beállításánál mit miért csináljak.
Az én alaplapom adatai:
Típus: Gigabyte GA-P35-DS3
Bios: F14C
Rev: 2.1A CTRL+F1–re nekem nem csinál semmit a Bios.
(Nincs előbújó De-Overvoltage menü.)
A menüben egyenlőre Loadline Calibration (LLC) és M.I.T. menüpontot nem találtam. De majd még keresgélek más fórumban is. -
Źşë'
addikt
igazándiból csak arra voltam kíváncsi h mit megy benne, de ez a 4 ghz elég meggyőző! ráadásul 1,3v-al! ilyen deszkám van nekem is, és jól jönne majd egy quad bele, csak érdekelt volna h mennyire jó választás még ez a proci ebbe a lapba, mert ha nem akkor sold és egy új plati.
-
Mankó
veterán
Külső hdd sincs és pendrive sincs rátéve. Lehet annyi lesz a megoldás, hogy kisütöm a biost, vissza a tuning beállítás és jó lesz. Gondoltam megkérdezem, hátha volt valakinek már hasonló problémával tapasztalata.
Annyi még hogy a sata achi be van kapcsolva, esetleg lehet ez a probléma oka? -
GrooveHero
addikt
-
Atla
senior tag
Hálás lennék!
Az az érzésem h xaraxik a Lapom!
533-as FSB-t nem tudja,pedig egy fél éve még ment!Már vissza raktam az F10-es Biost is,de azzal se!Ujra is pasztáztam,de még mindig nem!MCH-nak hiába adok feszt olyan mintha nem csináltam volna semmit!Azért megnézem h 800-on mit ir ki!Ja és
elnéztem mert 1150-esek a RAM-ok![Ők azok]Na megnéztem!
Mindent Auto-ra raktam FSB 333 igy jött ki a 800 a biosban!Most az Everestben is 800,de ugyanugy 2.000V-ot kap! -
Pala
veterán
Ahamm!
Köszönöm az infót, tényleg nagy segítséget jelent ez nekem (főleg, hogy saját tapasztalatból írod).
Nekem már a 2x2 giga is alapból a 1.92V-ot kap a gyári 1.8 helyett (nem tudom miért, de valahol valaki azt írta, hogy ez Geil "sajátosság"), remélem még én is meg tudom majd oldani a 8 gigát stabilan 2V körül. Bár állítólag ezek a modulok bírnak többet is, szóval nem aggódok annyira. G. Skill-t nem ismerem.
No, majd este kiderül, mi / merre / hogyan! -
hfrankee
senior tag
-
Vasinger!
nagyúr
Nos, felettem a drivereket a giga holnapjáról, előtte amit tudtam letöröltem. Egyenlőre várok.
De a legjobban ez a BIOS kérdés nem hagy nyugodtan...
Feltehetem az F12-t? Rengetegen panaszkodnak rá én meg visszaraktam az F10-et, de kiderült nem az miatt vannak kék halálok, mert még mindig vannak... És F10-ben nincs feles szorzó sem... :\ -
Winne
nagyúr
Okés, elszórakozok még vele kicsit nappal, végre itthon leszek...
A procimnak a 9*360 az még simán nem árthat, ugye? Nekiesek majd, megnézegetem. Nemrég valamivel 100%-on tudtam futtatni a procimat, és meg lehetett nézni, hogy mekkora a max hőfok, ameddig elment. Nem tudom már melyik progi volt az a baj, de leet felteszek vmi hasonlót, amivel tudok tesztelni.
-
Winne
nagyúr
Nekem akkor csinálta ezt, amikor a memóriát túl kis időzítéssel próbáltam kis plusz feszkóval, nem tudom, hogy nálad ilyen lehet-e...
Kérdés:
Mennyire egészséges, hogy nem fix feszültséget adok a corenak, hanem auton van, hogy aszerint állítson szorzót, hogy mennyire kell az erő neki, és ebből adódóan a feszkó is ugrál kicsit, persze az is csak lefele? -
misirulez
senior tag
Jah, ma pástétomos zsömle volt a menü.
Nekem úgy rémlik kb, mikor utoljára tuningoltam, valami 478-as lapot, hogy tuningál be kellett állítani fix 66/33 vagy valami ilyesmi a pcie ratio vagy mittomén.
Szóval akkor itt nem kell?
Oké.Akkor térjünk a lényegre, miért nem találja a merevlemezt a gép, ha húzok a procin?
Üdv.:
Misi -
kdave9
tag
CMOS resetnél minden beállításnak törlődnie kell? Kivettem az elemet, megnézegettem, majd vissza, de meg maradtak az elmentett beállítási profiljaim (F11-el mentettem). Vegyem ki több időre? Próbálgattam az FSB-t állítani: 350, 400 mellett is alapon indult el. Csak a memória szorzót alkalmazza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Milyen autót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest