Új hozzászólás Aktív témák
-
pmheros
őstag
válasz
remington2 #41359 üzenetére
nem tudok okosabbat mondani mint amit már olvashattál.
Erősebb tuningnál sajna előfordul (az adott cpu számára magas fsb) -
pmheros
őstag
válasz
remington2 #41357 üzenetére
Ha már félted a cuccaid: ne áramtalanítsd, (ahogy én tudom) az elektromos hálózatra visszakapcsoláskor keletkező áram"löketett" semmilyen elektronikai cikk nem szereti.
-
pmheros
őstag
válasz
remington2 #40924 üzenetére
akkor ott a megoldás, ne áramtalanítsd. Több ismerősömnek mániája a lekapcsolós hosszabbító, éves szinten 200Ft ha spórolt vele. Viszont sok táp nem szereti.
egyébként a 10-es típusú fézersorok is okozhatnak ilyen problémát, nem véletlenül váltott mindenki a 14 -esre.
-
remington2
senior tag
válasz
remington2 #40901 üzenetére
Ez a probléma még mindig fennáll. Azt vettem észre, hogy áramtalanítás nélkül nem jön elő, amikor lenyomom a hosszabbítót, következő indításnál csinálja megint ezt a rövid be + gyors ki, maj normál indulás kombót (talán negyed másodpercre kapcsol be először, majd ki, majd megint be, és megy a boot normálisan). De ha ez megvolt, akkor ha nem áramtalanítom, a következő indulásnál normálisan megy.
Arra gondoltam, talán az elemmel van gond, de akkor nem jegyezné meg a beállításokat, ráadásul csak akkor jön elő, ha tuningoltam valamit benne. Emlékszem, hogy meg lehet csinálni normálisan, de már nem tudom ,hogy
-
ruti
Közösségépítő
válasz
remington2 #40901 üzenetére
ha a proci alapon marad, a RAM akkor is kapjon kicsit több feszt, próbáld meg így, bár a Kingston nem szokta igényelni, de egy próbát megér
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
remington2 #40567 üzenetére
fura, nálam gond nélkül vezérelte mind a 3, mind a 4 pines ventiket a ds4 r2.1
-
Tommee
aktív tag
válasz
remington2 #40567 üzenetére
PWM-es ventit tud csak szabályozni, ami 4 tűs csatlakozóval van ellátva. TX2-m volt azt a system csatlakozón használtam én is.
Személy szerint vettem 1 ventilátorszabályozót ami 4 ventilátort tud szabályozni. -
Sziszifeca
őstag
válasz
remington2 #23218 üzenetére
A biosban mire van állítva a mód?? Ide vagy Ahci?
Másik vinyóval nem tudod kipróbálni? -
Sziszifeca
őstag
válasz
remington2 #23216 üzenetére
Mert hogy jelentkezik nálad a sata problem?? Nem indul a vinyó?
-
slayer006
addikt
válasz
remington2 #23213 üzenetére
biztos ,hogy nem
3 SATA II vinyóm van + 1 SATA DVD-RW (ASUS DRW-1814BLT) és nincs velük semmi problémaegyébként 965P-DS3 -nál sem volt
-
Macka
veterán
válasz
remington2 #23213 üzenetére
Hallottam én is ilyet korábban, de az új lapoknál kétlem. Nekem DS4-em van, SATA DVD+HDD, éd semmi problémám nincsen, holott húzva van minden rendesen.
-
P00By
nagyúr
válasz
remington2 #21024 üzenetére
A vga gondolom kicsit felfűti, mint bimnek. Ez van...
-
Gorneck
legenda
válasz
remington2 #21009 üzenetére
Vmi iszony mód nincs légmozgás az NB hűtőd környékén...
-
sz.j
nagyúr
válasz
remington2 #20900 üzenetére
Berakásnál semmit nem kell tekergetni.
Abban az állásban ahogy kiveszed a dobozából be kell nyomni a műanyagokat.
Ha már el lett tekergetve, akkor vissza kell állítani az eredeti állásba, úgy hogy a műanyagokon lévő hornyok nyított része kb. a hűtő közepe felé mutasson.
Kb. úgy ahogy ezen a gyári hűtőn látható. -
kicsigeri
senior tag
válasz
remington2 #20895 üzenetére
igen és
Nincsen csavarhúzód? -
kicsigeri
senior tag
válasz
remington2 #20893 üzenetére
igen van történelme.
A müanyag burkolatot le kell venni. és nem az alaplapi csipszet felé áljon a légterelő, mert akkor mit szív, mivel a táp ventije nagyobb ezért elszívja onnan a levegőt.
A ramok felől szívjon a TX2 ventije.
és nem megy rá normálísan, valamikor eléggé nehezen tud beakadni. más megoldás nincsen mint egy picit erősebbn nyomni.Vigyázz a lapra drága dolog, de ha a procid megsűl mégdrágább buli lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kuponkunyeráló
- Béta iOS-t használók topikja
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest