Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
válasz
mcmike #17824 üzenetére
Nyet problem!
Nekem is ugyan ezt csinálja, USB - Logitech - wireless a legrosszab párosítás. (toom a tied madzagos)
Ami fura hogy nem minden féle windowsal csinálja
Winter Edition - Reborn az szereti ha akadozik az egér
Ha nyomok bármilyen weblapon egy frissítést,amíg zajlik a a frissítés addig akadozik az egér,win bootnál szintén.
Nem terheli a rendszert semmi,csak épp a megszakításokkal van gond....vagy a márkával.Win-csere vagy egér eldobás....nekem most nem annyira zavaró mint a régi konfiggal, csak azért nem tanult még meg repülni a pocok...
-
Bile Demon
őstag
válasz
mcmike #17824 üzenetére
Én tapasztaltam ilyet vagy leeht hogy csak hasonlót, 965P-DS4-nél! Kérdeztem is a lap topikjában, hogy mivan, de mások valahogy nem írtak erről a jelenségről... "Tedd újra a rendszert, ez volt a tanács." újratettem vagy 3x, de nem változott semmi.
Jelenség:
-bootolás megy egye darabig, hallani a vinyón, hogy jó, aztán puff lelassul még a xp töltős logó alatt, látni a hdd leden. hdd 1mp tölt 1mp-ig pihen, ezt csinálja amig bejön a desktop (sokkal több idő alatt mint szokott)
-hang 1mpig szól aztán 1mp-re akad
-egér 1mp-ig mozog aztán nem regál 1mp-ig aztán megint megy és így tovább.
-kilépni is nehéz így a rendszerből mert az 1mp holtidő alatt semmire nem reagál, nehéz a megfelelő helyre egerezni.
-és egy ujraindítás megoldja utána tök jól megy.húzva nem volt semmi, akkor is csinálta. és minden BIOS verziót feltettem, korai lapom volt 2006 aug... nem szűnt meg sosem. több mint egy évig csinálta hogy 1-2 hetente volt egy ilyen indítás. betudtam annak, hogy biztos a rev C0-s chipset egyik bugja... sok féle volt neki. intel szerint is volt az erratában egy olyan bejegyzés, hogy "néha" nem POST-ol rendesen, és javítás nincs rá... Nekem csere P35-ös lapra oldotta meg ezt a dolgot.
Igen, látom, hogy neked P35 lapod van.
Csak az egér szaggat, vagy minden más is?ToBeY:
Dual BIOS: 2db Flash chip van a main és a backup BIOS-nak (DS4)
Virtual Dual BIOS: 1db nagyobb chip egyik felében a main másikban a backup BIOS
quad BIOS: ... hajjgh ilyen is van -
tzimash
őstag
-
scream24
senior tag
válasz
mcmike #17376 üzenetére
Neked és bárkinek ajánlom aki egyszerüen és gyorsan szeretné renbbe tudni a gépét. A következö csomagbol az Ashampoo® WinOptimizer 4 (v4.41, 31.08.2007) tudom ajánlani, vistára és xp.re is megfelelö. Van benne többek között drive cleaner, registry cleaner, normális töredezésmentesitö, stb, stb.. Egy kattintás-optimalizálás csak friss xp/vista telepitésnél javasolt (én ezt akkor sem javaslom). Ezek után nem zavar be féligmeddig fentmaradt driver maradványok, helytelen registry begyejzések blablabla..
Szoval itt letölthetö, okositás mellékelve. rarpass: mikka
Ja sört iszom.ToBeY
Gondolom 64bites oprenszerrel rendelkezel?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest