- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bernyó84
aktív tag
-
JaniS
senior tag
válasz
semetka #38021 üzenetére
Ezt csak akkor fogod megtudni, ha kipróbálod. Viszont nagy valséggel nehézségeid támadnának a 4 modullal, részben a combo miatt is. A DDR3-at felejtsd el, felesleges, nem tudja kihasználni a Core2Duo az előnyeit. Ha szintetikus tesztekre gyúrsz, akkor értem az időzítések miatti aggodalmad
, egyébként (pl. játékok esetén) nem.
JaniS
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
semetka #35836 üzenetére
Ne Feladatkezelőből nézd, hanem valami folyamatfigyelővel (Process Explorer).
Ez hogy jön az alaplaphoz? Ez szoftveres eredetű gond, nem az alaplap hibája. Javaslom ezt a topicot: Windows XP kérdések és válaszok. -
semetka
őstag
válasz
semetka #35836 üzenetére
Ez már egy vicc, gépet újraindítottam, hátha jó lesz.
De ez történt :WTF?
Bitcomet hülyül vmit. Az fogja a procit is, és azt is kiírta h out of memory. Ilyet még nem láttam. Légyszi segítsetek.szerk: ahogy kiléptem a cmetből minden jó. Ahogy elindítom pár mp és megdöglik a rendszer. Mit csinál a cometem??
Mellesleg töltök egy 12GB-os HD-t, de máskor se csinált ilyet. -
nebulo5
senior tag
válasz
semetka #34162 üzenetére
Hello!
Ha van Nero íróprogram a gépedre telepítve, nézd meg a smart/info tool menűben az ASPI fülnél, milyen álapotban van. 3 variáció lehetséges:
1-zöld színű és írja: aspi working properly.
2-sárga színű és írja: aspi is not installed.
2-piros színű és írja: aspi is......... (problémás)
Ha most sárga színű, (amit valószínűnek tartok) akkor a nero ASPI-ja felülírta a 32 core-ben a system ASPI-t. Ezért a dvd lemez írási stratégiájából kifolyólag a nero ASPI nem tudja megválasztani a helyes optikai és másolási módot. Hívná segítségül a rendszer ASPI-t, de mivel azt felül írta, igy nincs aki segítsen. Ezért a kb. 4. chapter után (ami kb. 90% az egyrétegű lemeznél) telítődik az átmeneti és virtuális tároló. Kénytelen üríteni a megadott mappába, ezért a 2 GB ram nem képes minden utasítást (másolás és ürítés....stb.) megcímzési adatot közvetíteni. Így lelassul a másolási sebességed.
Röviden leírva ez az eset áll fenn. Javítsd ki az ASPI-t, akkor ez megszűnik, vagy kapcsold ki a lapozófájlt, és annak értékével megegyező adatmennyiséggel előbb kényszerül ürítésre.
Ha mégis jó az ASPI-d (zöld), akkor máshol kell keresni a gondot.
Első nekifutásra ezzel próbálkozz. De nem csak a Nero íróprogramnál van saját optikai meghajtó vezérlés, ezért azok is hibázhatnak. -
bim
veterán
válasz
semetka #24701 üzenetére
nekem megy annyin de csak akkor veszed észre a különbséget ha 500-as fsb-t tudsz hozzá társitani...
nem atomstabilan hanem bőven tesztelhetőstabilan megy annyit a memom..
gorni: a vista alatti kékhalál a hálokártya miatt volt hibakod szerint.ujratelepitettem ugyanazt a drivert és meglátjuk mi lesz.
-
sasaittvan
csendes tag
válasz
semetka #22252 üzenetére
ok köszi! vistát telepítettem alaplapi driver nélkül! 3dmark06ot futtattam 11115pont single kingmax 1Gb 1066mhz e43001.8Ghz@3200mhz 1420mhz fsb-n HD3850 512mb vga.val. Szóval mintha nem is lenne szüksége a driverre. Majd telepítés után két nap múlva nyígott a vista hogy problémamegoldás meg ilyenek és felvitt az intel honlapjára ahonnan letöltette velem az ich9 chipset telepítőt ami szintén ugyanaz volt mint a gigabyte honlapjáról letölthető verzió. X38hoz meg X3100 hoz való. szal biztos hogy jó. Ennyire volt szüksége a vistanak semmi többre. annyi még hogy hang illesztőt telepítek bár így is van hang és a sztereó hatáshoz ez is elég.
-
sasaittvan
csendes tag
válasz
semetka #22245 üzenetére
Igen valószínű. Mint mondottam az egyik FQASre a másik EQAS re végződik és az FQAS a jó ram a másik vélhetően rossz. Nem hajlandó dualba menni a kettő. Nem egy helyen és nem egy időben vettem a kettőt. De akkor is mennie kéne a papírforma szerint semmi különbség a kettő között csak a gyártási idő.
-
sasaittvan
csendes tag
válasz
semetka #22241 üzenetére
van rajta egy seril szám is a KLED48F-A8KI5 után pl enyém: S/NK77017802001 EQAS
everest 4.5 csak ennyit ír róla:
DIMM1: Kingmax KLED48F-A8KI5 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz)
de ha belenézel a házba a ramon rajta kell cimkézve lennie az S/N számnak a végén a 4 betűvel együtt, hacsak le nem vetted róla. vagy alapból nem volt rajta.
Várom mielőbbi válaszod! -
BobChemistry
őstag
válasz
semetka #22232 üzenetére
mert épp volt egy a szekrényben, még régen vettem nagyon jó áron (3 k), nem is volt használva
úgy gondoltam, hogy kevésbé fog melegedni
de mivel így le kellett cserélnem a Zalman 7700Cu-t a Hyper TX-re
így a proci ugyan hűvösebb, de a chip - pontosabban az alaplap - ugyanolyan meleg -
fagy53
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged