- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
bim
veterán
válasz
finest #20188 üzenetére
szerintem az bőven elég rá.nekem a quadot rántva -8800GTS-vinya és nyalánkságokat elvisz egy enermax 485W-os.igaz a 18ampert áganként már nagyon nem lehet terhelni de nekem bőven megteszi..
pubi:jöhet az eset részletesen priviben.nem baj ha kiszinezed picit.tudod. néhány hulla meg ilyenek.
szeva:annyira tud bosszantani hogy tudom igazad van ezügyben..
-
devid01
csendes tag
válasz
finest #20035 üzenetére
Se a német és se az angol nem megy sajna.
Poén, h vissza vittem a gépet a boltbe és nekik ment fel tudták rakni de egy olyan rendszert raktak fel ami nekm nem kel nem vagyok annak a hive, h olyan cuc legyen a gépen ami nem kel és nem használok, 1-2 progi nem ugy ment ahogy kéne és ujra raktam a rendsze, vagyis ujra szeretném rakni.
enyit még nem szívtam sztem géppel mint ezzel -
szeva000
addikt
válasz
finest #20035 üzenetére
nem hiszem,hogy alaplapi hiba,de....Te raidet használsz???Én most oda jutottam,hogy szétszedem és megpróbálom úgy.Már fingom nincs mi lehet a baj.
HA VALAKI BELINKELNE EGY DS4 BIOS BEÁLLÍTÁSAIT,nagyon megköszönném,de minden érdekel,(memória melyik foglalatban....)
Még fenntartom azt az esélyt is,hogy én vagyok a hülye -
Gorneck
legenda
Hidd el, az a VGA szmötyije lesz főleg ha szól a hangkarid...
Mod: látom igazam lett!
Xelo: Hááát ez baj...
Esetleg ezzel próbálkozz:
Sziasztok!Mivel négy napig küzdöttem az alaplapom (Gigabyte DS4) életre keltésével és mások is járhatnak így, ezért megosztom veletek a nagy titkot, hogy nekem miként sikerült, ami másnak nem. Nekem egy egyszerű memória beállítás miatt nem indult el a gépem.(5/4/4/10 1.8v 375mhz-ről 5/4/4/10 1.8v 385mhz-re állítottam) A művelet lényege az alaplapgyártók által tiltott, a gép bekapcsolt állapotában történő Cmos Clear. (bios reset) A művelethez szükséges eszközök.
1db memória modul (4-es slot)
1db floppy lemez és a rajtelevő bios file
1db alaplapra csatlakoztatott floppy meghajtó
1db alaplapra csatlakoztatott hdd
1db jumper
1db biztos kéz, megtoldva egy fogóval (jumper le-felszerelés)Mivel ha valamit nem jól állítunk be az alaplapnál, akkor azt a lap állandó ki-be kacsolással tolerálja. Ez után segíthet a Cmos Clear. Igen ám, de a lapunk Dual Bios-al van megáldva és Cmos Clear esetén is megmaradnak bizonyos beállítások (elem kivétel esetén is), és ugyan úgy nem fog indulni az alaplap. Sok helyen ilyenkor 1db 256mb-os (800mhz) memória modult javasolnak az újra indításhoz, de nálam ez sem működött. Szóval a sorrend a következő.
1: Helyezzük be a floppyt (bios)
2: Kapcsoljuk be a gépet (ki-be kapcsolgat)
3: Mikor bekapcsolt a gép az előkészített jumpert gyorsan dugjuk rá az alaplapon levő cmos clear kivezetésére
4: Majd húzzuk le a jumpert és magátol újra indul a gép
5: Azonnal nyomjuk meg a Insert billentyűt
6: És megkezdődik a bios helyreállítása és a gép magától újraindul
7: Nyomjuk meg Del billentyűt és már benne is vagyunk a bios-banInnen, ha minden jól megy akkor lehet örülni, mert a Bios beállítások teljesen törlődtek és üzemképes az alaplapunk!
Remélem sokan hasznát veszik ennek a leírásnak.***
Üdv.
Robi73
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Viccrovat
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest