Új hozzászólás Aktív témák
-
belaazallat
addikt
válasz
dangerzone #39552 üzenetére
Szerintem amire egy 3600Mhz-es 4 magos nem elég, azzal nem érdemes foglalkozni. Bár én főleg játékban gondolkodom, oda még kisebb is elég.
Meg ha megengedhetne P45-öt magának, akkor inkább azt venne. Viszont inkább úgy kellett volna fogalmaznom, hogy ideálisabb a q9xx0 procikhoz.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
dangerzone #37867 üzenetére
Elivelg az F7 már támogatja a Q9550-et de ártani nem árthat.
mod:
akoska07: Ha nem teszel fel drivert? Nekem is W7 van de én sz@roztam driverrel, bios-ban engedélyezve + amit a W7 magától feltolt driver és működik pöpecül.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
dangerzone #37853 üzenetére
Kingmax ócsó és jó. Legalábbis az első generációs 1066-os DDR2 azok
-
XaraX
addikt
válasz
dangerzone #37853 üzenetére
-
ToBeY
nagyúr
válasz
dangerzone #37851 üzenetére
Tessék: Everest
A proci húzva van memirák turbo beállításon
-
ToBeY
nagyúr
válasz
dangerzone #37849 üzenetére
Akkor azért nem találtam sehol a biosba
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
dangerzone #35521 üzenetére
Elvileg lehetséges, legalábbis 1215-öt menet már ram P35 DQ6-ban (teszt) de ez már nagyon a DDR2 modulok teljesítményének a vége, ezért nem sok tapasztalat van velük, hisz elég kevés modul megy 1200MHz felett vagy ami megy meg nem két fillér ugye keveseknek van ilyen pöpec cucca.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
dangerzone #35055 üzenetére
ANT-nek igaza van, tiltsd le a Legacy Usb Storage detect-et, mert különben pendrive-ról akar bootolni.
-
ANT
őstag
válasz
Van valami olyasmi biosban, hogy "Legacy Usb Storage detect". Ha ezt letiltod, akkor is fagyi van?
-
stigma
addikt
válasz
Egyenlőre passzolok nekem ilyesmi problémám nem volt még soha.
-
stigma
addikt
válasz
dangerzone #35053 üzenetére
És esetleg pendive nem volt formázva úgy hogy bootolható legyen valaha valamikor?
-
stigma
addikt
válasz
dangerzone #35049 üzenetére
Egyszerű a képlet, be van állítva hogy Pendrive-ról való bootolás, ezt biosban ki lehet kapcsolni és már nem csinálja
-
japy
őstag
válasz
dangerzone #34890 üzenetére
Ez nem cseles csak te még nem tudtad!
-
dangerzone
addikt
válasz
dangerzone #34889 üzenetére
Jólvan, meg is oldottam a problémát, nélkületek nem ment volna...
De elárulom ,mert cseles volt. A windosos realtek hangvezérlő opcióknál LE KELLETT TILTANOM AZ ELŐLAPI JACK ALJZATOT. ....
Így hogy letiltottam, tökéletesen megy...
-
válasz
dangerzone #34749 üzenetére
F11-től támogatja elvileg.
-
dangerzone
addikt
válasz
dangerzone #34749 üzenetére
Jólvan...Megvan a válasz....Fine clock....
-
cimbi186
aktív tag
válasz
dangerzone #34525 üzenetére
Ja.És ez is igaz.
-
cimbi186
aktív tag
válasz
dangerzone #34523 üzenetére
Szia!
A tuningot nem úgy értik a gyártók,h Te még húzhatod a vakvilágba 1066 felett,hanem úgy hogy a 800-as szabvány felett 1066-on megy(ezt hívják valami marketing maszlagnak,de gondolom ezt már ismered
)
-
barnam_
nagyúr
válasz
dangerzone #34517 üzenetére
De lefogadom hogy 2 modul jobban bírja a tuningot, mint nálam
-
L4R$()n
tag
válasz
dangerzone #34501 üzenetére
Köszi még egyszer a segítséget !!!
-
L4R$()n
tag
válasz
dangerzone #34495 üzenetére
9x333 on nem bootol be semmit sem csinál 9x333 on, csak annyit csinál, hogy miután kiléptem a biosból, ujraindítja a gép magát vagy 3szor és a default adatokkal megy tovább. De ha arra gondolsz hogy mikor még a biosban beírom az fsb-t és akkor írja hogy hány hz lessz a változtatás után? A lényeg az hogy akkor sincs 1066 fölött.
-
L4R$()n
tag
válasz
dangerzone #34495 üzenetére
918Mhz a memory Frequency, tehát nincs más út csak a vcore fesz emelés?
-
L4R$()n
tag
válasz
dangerzone #34492 üzenetére
A ram időzítése: 5-5-5-18
A ram szorzó az auto-n van
De 9.5x306-on stabil teljesen jó, 9x333 meg el sem indul, estleg megpróbáljam 7,5x400 on? vagy az ilyen magas fsb kilőve részemről, hogy még 333 se megy? -
dangerzone
addikt
válasz
dangerzone #34491 üzenetére
Ja meg még annyit, ha a ramszorzód mire van állítva? Mennyin mennek most a ramok? (ez még gyenge pont lehet, ha mondjuk az időzítéseik nincsenek rendben)
-
válasz
dangerzone #34478 üzenetére
EIST, C1E?
smints: már csak ötletként javaslom a kihúzást pár percre a falból, pár posttal lejjebb sem jött be.
-
scream24
senior tag
válasz
dangerzone #34266 üzenetére
Nem egyböl az alaplapot kell okollni szvsz. Elösször az iro progira gyanakodnék. Kiprobálnám más progival. Aztán a vezetékre, föleg, ha ide. És még az is lehet, hogy memoria gubanc van, vagyi "elfogy."
Kezdésnek talán ennyi.
-
#TOTTI
őstag
válasz
dangerzone #34173 üzenetére
Megy benn mint a golyó..
-
Prego
senior tag
válasz
dangerzone #33995 üzenetére
Király. Nekem is hasonló gondjaim vannak. A régi P5B lapomon ment minden simán, eredeti Winfosom van, amióta megvan ez a lap, megírja a DVD-t és szétesik a rendszer, új programot már nem tudok indítani. De ezt már ezerszer kitárgyaltuk totyikban, nem akarom elölről kezdeni, nemtom mi lesz.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
dangerzone #33856 üzenetére
Akkor memtest-el teszteld le a ramokat de szvsz az lesz a ludas.
-
dangerzone
addikt
válasz
dangerzone #33855 üzenetére
Annyi fejlemény történk, hogy kipróbáltuk egy másik gépben. Ott csak egyik rammodullal működni, szóval a másikat ki kellett venni (abban a gépben kingmax memók vannak) .
Aztán bejött a vista frankón. Visszatettem az ényémbe, megint el sem jutott a bootolásig. Aztán frissítettem egy biost. A legújabbra, bár az béta. Ezután volt cmos clear is. Ezt követően bebootolt a gép, eljutott addig, hogy betöltené a windowst, aztán kék háttér jelent meg, azon meg barna vízszintes csíkok. Ekkor rezeteltem, majd ezentúl mindig bebootolt a cucc, de utána már lefagyott, szóval nem jutott el a windows betöltéséig.Szóval ez a nagy helyzet.
-
kanmajom
tag
válasz
dangerzone #33853 üzenetére
hát ha azóta szarakodik mióta betetted az újat akkor szerintem igen. én is jártam már így 2*2 gigát próbáltam és az egyik rossz volt, ha benn volt el se indult a gép, akárhogy csereberéltem a slotokban, memtesztet se tudtam csinálni.
gondolom te is variáltad a slotokat, esetleg próbáld ki másik gépben ha van rá módod.
-
kanmajom
tag
válasz
dangerzone #33851 üzenetére
szerintem futtasd le a memtest-et. aztán vidd vissza a hibás modult
-
|*HayHa*|
aktív tag
válasz
dangerzone #33803 üzenetére
Nekem DS4-el 552 volt a max
-
válasz
dangerzone #33813 üzenetére
Igazad van. Ettől függetlenül a későbbiekben még tapasztalhatod az általam leírtakat.
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz
dangerzone #33811 üzenetére
én 1.3V-nál többet nem nagyon adnék neki hosszabb távon
-
válasz
dangerzone #33811 üzenetére
Még a RAM is lehet. Nem egyszer futottam bele abba a hibába, hogy adott órajelen aszinkronban hajtva a memókat, arra a következtetésre jutottam, hogy szinkronban is bírni fogják. Hát, nem minden esetben.
-
sz.j
nagyúr
válasz
dangerzone #33809 üzenetére
Ez függhet a procitól, az alaplaptól és a memóktól is.
-
Gaben01
őstag
válasz
Én 545-ig jutottam vele.
-
válasz
500 fölött valamivel.
-
Gorneck
legenda
válasz
dangerzone #33096 üzenetére
Én is...de látod ez van...
-
Gorneck
legenda
válasz
dangerzone #33093 üzenetére
Ref kariknál ez egyáltalán nem meglepő...
-
Haart
addikt
válasz
dangerzone #33067 üzenetére
Így is van. Sztem meglehet. Anno én egy asus lappal meg egy x1600pro videokártyával játszottam el ugyanezt, csak akkor akadozott minden game, de ilyen 1-2 mpekre megálltak és tovább. Dehát játszhatatlan volt minden. És a kari ment máshol normálisan, valamint az alaplapban is ment minden más kártya normálisan. Úgyhogy eladás lett belőle. Ennyi.
-
kicsigeri
senior tag
válasz
dangerzone #33076 üzenetére
Tavaj nekem is hasonló problémáim voltak, és mint utolag kiderült a VGA gyári drivere okozott minden galibát, igaz nekem nem ATi karim van, de az omega Driver megoldotta a problémákat.
-
Gorneck
legenda
válasz
dangerzone #33074 üzenetére
Hááát ez eléggé sux...
A ramoknak adtál feszt egyébként?
-
Gorneck
legenda
válasz
dangerzone #33070 üzenetére
Reinstall os?
Biosba MIT menübe Pcie: 100?
-
tlac
nagyúr
válasz
dangerzone #33070 üzenetére
bios friss?
-
Gorneck
legenda
válasz
dangerzone #33067 üzenetére
Tuning van? Mármint nem vga, hanem egyéb...
-
Gorneck
legenda
válasz
dangerzone #33064 üzenetére
Pontosan?
-
dangerzone
addikt
válasz
dangerzone #32996 üzenetére
Nem...kipróbáltam, másik gépben is fos a vinyó, szóval asszem , az már egy külön történet.
-
tlac
nagyúr
válasz
dangerzone #32993 üzenetére
azt írtam
-
tlac
nagyúr
válasz
dangerzone #32989 üzenetére
rakd át másik gépbe a vinyót és kezdheted az adatmentést
-
stigma
addikt
válasz
dangerzone #32989 üzenetére
Ez menjen a HDD topicba, ebben nem vagyok annyira jártas, nekem még nem volt ilyen mértékű problémám soha.Ha bad sectoros, el lehet különíteni, de meg nem mondom neked hogyan.
-
stigma
addikt
válasz
dangerzone #32987 üzenetére
Hát kékhalál, fagyás lehet persze, ellenőrizd hátha találsz bad sector-t mert akkor viszont HDD probléma, amit ha garis cserélnek szerintem.futtass egy teljes tesztet HD Tune-al, mindkét Winyódon.Ezt az esetet mondjuk én ki szoktam zárni, mert kevésbé lehetséges, de hát istenem, ami elektronika az egyszer el is romlik.
-
stigma
addikt
válasz
dangerzone #32985 üzenetére
ezt már előző kolléga is tapasztalta, ha kicsit visszaolvasol.
Javasoltam hogy Nvidai.com-ról egy drivert szedjen le, lehető legújabbat.Nálam is szétesett a kép de a 178.xx megoldotta problémát, már nem csinál ilyeneket, akkor én is gyanakodtam valami hasonlóra.
Amúgy ramok akkor jók szerintem laphiba lesz, le kéne gariztatni. -
stigma
addikt
válasz
dangerzone #32975 üzenetére
ha minden alapon van nem tuningolsz semmit akkor eléggé valószínű hogy az lesz.
Próbáld azt hogy minden alapon van, futtatsz egy memtestet mondjuk 3-400%-ig, ha nem hibázik akkor lapprobléma. -
stigma
addikt
válasz
dangerzone #32972 üzenetére
próbálgasd meg a saját és a kingmax kölcsönkért ramokkal más slotokban mert lehet hogy valamelyik slot a hibás.Ha lapprobléma akkor gariztasd le.
-
Mankó
veterán
válasz
dangerzone #32968 üzenetére
Próbáld másik memmel, vagy csak eggyel. Nagyon memcsi hibának néz ki.
-
dangerzone
addikt
válasz
dangerzone #32966 üzenetére
Ja, és igazából nem indul újra egyszerre, hanem elmegy a kép, és mondjuk ha játék alatt történt, akkor torz hangot is hallani. Aztán a monitor úgy viselkedik, mikor bekapcsolom a gépet, keresi az analog vagy digitális jelet. Ilyenkor szoktam rezetelni
-
dangerzone
addikt
válasz
dangerzone #32966 üzenetére
Dead space-nél is újraindult...juppi
-
Seikai
aktív tag
válasz
dangerzone #32282 üzenetére
Hali! A lapomnak sima ds3 mennyi feszt adjak hogy mennyjen stabilan 450-en most perpill 425 az fsb fesz emelése nélkül de 450-nél nem akar bootolni se
-
kételkedem
addikt
válasz
dangerzone #32279 üzenetére
Hagyd el a végéről az L betűt és már meg is vagy! GIGABYTE GA-EP35-DS3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Milyen routert?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Autós topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- PlayStation 5
- Kerékpársportok
- Yettel topik
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest