- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
válasz
tata21 #35516 üzenetére
Az polaritás brúder.
Azt nézd meg, hogy jó helyre szúrtad e rá. Az alaplapi kiskönyvben látod a tűkiosztást. Esetenként előfordul, hogy a ház dugesza teszem azt 3 pines és rossz helyen van emiatt a csatiban a vezetékér. Tűvel ki lehet piszkálni és át lehet szúrni a másik lyukába a csatinak. -
katt777
félisten
válasz
tata21 #28981 üzenetére
Felpakoltad az 1.95-ös VISTA Realtek drivert?
Gorneck23: 1:1 arányú RAM-mal képtelen volt bebootolni, utána visszaállítva sem. Klírtem a szímoszt. Végképp nem értem. Mos meg auto-n 5-7-7-24-es időzítéssel jött be az 5-5-5-15-ös RAM. Előbb-utóbb a Giga is megy az aláírásomba, ráadásul a P45-ös ASUS-ok is vacakok, szóval fogalmam nincs, milyen lap kéne a procim és a RAM-ok alá.
-
katt777
félisten
válasz
tata21 #28976 üzenetére
Üvölts bele közvetlen közelről a mikrofonba. Ismerősöm is olyat (headset-et) vett, hogy hiába tekertünk mindent maxra, csak szinte torokba dugott mikrofonnal, és üvöltve jött hang a gépből. Másik mikrofonnal OK volt.
Ha a mikrofon OK, nézd meg a hangkezelőt, mert pl. nálam is alapból 0-ra lehúzott hangerőszabályozóval indul. -
HIJ
őstag
válasz
tata21 #28528 üzenetére
Nálam Asus P5k premium -al volt ilyen gond. A normál esetben 1 órás pista telepítése 1:45 -ig tartott, aztán már az oprendszerből meg néha eltűnt a vinyó. Kisidőre megállt minden, aztán volt vinyó, nincs. Ezek után már bios alól sem ismerte fel csak ha lehúztam és visszaugtam a vinyó kábelét. Ez satakezelési hiba volt nálam és gari...
Esetleg még érdemes megnézni, hogy nem e a raides satara dugtad e.HIJ
-
Egon
nagyúr
válasz
tata21 #22661 üzenetére
Nekem is dettó ez van.
P35-DS3P
E8200@3750 MHz
2*2 GB G-Skill DDR2-1000
320 GB WD SATA2 (3200AAKS)Szűz telepítés, SP2-es XP prof. cd-ről (gyári SP2, nem házilag integrált). Legfrissebb chipset, audio és lan driver, no meg a vga-driver van csak fenn. A háttérben elvileg csak a NOD32 fut (meg a Daemon Tools, de nem hiszem hogy osztana-szorozna).
Emlékeim szerint mielőtt felraktam volna bármit is, akkor is ilyen lassú volt.
A BIOS-ban majdnem minden default-on van (kivéve a tuninghoz szükséges dolgok természetesen, meg pár olyan apróság, ami biztos nem okozhat ilyet).Amire tudok gondolni: BIOS beállítás, esetleg nem mindegy hogy melyik SATA csatin van a rendszervinyó? Nem a narancsszínűekre dugtam a meghajtókat...
Úgyhogy franc se tudja (de hátha tud valaki segíteni). -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged