- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
bim
veterán
nekem ha nem adok az mch-nak feszt akkor levált terhelés alatt szépen pci-e 1x sebességre amit cpu-zben szépen meg lehet nézni.
ha dobok neki feszt akkor semmi gond.
+0,1V kellene neki de én biztos ami biztos adok neki +0,125V-ot.
azóta nincs is ilyen problémám.
amugy ez abba nem szól bele hogy a procid hogy megy....megfigyeltem quad/DS4 viszonyába hogy elérsz egy bizonyos fsbt és utána ha szénné feszelsz mindent se jutsz előrébb mint mondjuk +0,1V feszekkel.
-
Laraxior
titán
Fnyóccal tolom,bimnek is az van ha jól emlékszem,de említett valami 1xet is...
Hát ez nagyon jó kis cumó...60 felett még nem láttam,mondjuk ideje belőni a gépet,hétköznapi használatra,mert körbe vagyok véve ventikkel.A víz is max 27 volt eddig.
Nagyon jól megy,jó vétel leszEzt a 3.6ot tartom 24/7-re,csak valami ramot kellene szereznem. Van 4x1GB Kingmaxja a csávónak 1066os,jól is jönne ebbe.Meg elpasszolja a X38-DS5 lapját is,gondolkodtam rajta,de nem számolja be az enyémet.
-
John_Doe
senior tag
A témához kapcsolódva nekem egy E4500 van benne és ha húzva van nekem is elindul-leáll-elindul. Eddig 3 táp (450W Chieftec, 450W FSP, 650W Corsair) volt a gépben minddel csinálta. Tuning nélkül elsőre indul de akár minimális órajel emelésre is elkezd játszani.
Én már megszoktam csak barátnőm parázik ha neki kell bekapcsolni a gépet. -
jobbman
tag
Csak azt akartam megtudni, hogy attól nem hal meg az alaplap, hogy rádugom a 24 + 4 pineset. Mert nekem a Zalman ZM500HP tápomon, a 24 pines csati az szétszedhető, vagyis 20+4, összerakta, mivel ennek a lapnak 24 pines kell, + sima 4 pines a proci mellé. Ugye? És a 20 melletti + 4 pines csatira, amit hozzá lehet tenni a 20 pineshez, arra az van írva, hogy ne használjam együtt ezt a + 4 pines csatit a 12Vos 4 pines csatival, vagyis azzal, ami a proci mellé van dugva. Akkor most kell neki 24 + 4 vagy csak 20 + 4.
-
katt777
félisten
Majd megnézem, ha lesz gyorsabb RAM-om, de 3D teszterek állítják. Én 3DMark-ot rendszer-VGA ideális belövésére szoktam használni.
Más: adok normal helyett 1,262V-ot a procinak, ezt CPU-Z 1,2-nek látja (nem 1,265-nek, mint auto-tuninggal, ami eszerint több volt), minden más alapon, 3,7GHz helyett 3,9 stabil. Viszont bármit emelek, hiába növelem a RAM-ok késleltetését, 4GHz-en megint csak vége. Mivel a RAM-oknak nem kell +fesz, elméletileg mennie kéne a rendszernek tovább is. Megoldás?
-
katt777
félisten
F1Challenge, rFactor (és mindegyikhez mod hegyek!). A többi konzolos szar. Ezt szaknyelven "arcade"-nek hívják.
Fizikai modellezés nincs, ezt viszont pótolják a játék folyamatos csalásaival, mert ez a mai trend. Régen a programozók a saját szórakoztatásukra is írták a játékokat, ma meg azon szórakoznak, hogy "de f@szán megírtam a progit, jól leszívatja az egyszeri user-t, úgyhogy én vagyok a király!". Mintapélda: MoH Airborne, vagy NFS 5 fölött..
Persze én teremtettem a műfajt, amikor még HT computer-re írtam egy "Repülőgépszimulátor ködben" c. programot. A lényege az volt, hogy szépen bejött a képernyő, irányítás, stb. kiírva, aztán nagy, szemcsés fehérségben a "játék" random idő után kiírta nagy betűkkel, hogy "BANG!!!". A felhasználókról mindent elmond, hogy mennyien játszottak vele.De ez diákcsíny volt, nem millió dollárokról szóló "üzlet", leegyszerűsítve: lopás. És még gyári vírust (szaxóval: másolásvédelmet) sem tettem rá.
-
csana
senior tag
2.0-án volt.. Azért nem akaródzott 0.2-nél többet adni neki, mert azt gondoltam, hogy ha már a ramon ez áll, hogy 800Hz 4.4.4.12-es időzítéssel, akkor csak bírja feszemelés nélkül. Igaz komolyabb tesztnek nem vetettem alá, mikor visszaraktam 4.4.4.12-re, de mivel 7vége volt, viszonylag sokat gémeltem, és menet közbe nem jött elő a bibi.
Van olyn memtest amit xp alatt ha futtatok, viszonylag megbízhatóan lecsekkolja a memóriákat?
-
bim
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Trollok komolyan
- Mobilinternet
- Milyen videókártyát?
- BMW topik
- Star Citizen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged