- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
3DMark06-ban a proci 2,4ről lesz majd húzva 2.8-3Ghz -ig...de mostegy darabig nyúzom így had szokja....a 350es fsb-t már nem bírta
90% h a memóriák nem kapnak eléf feszt...eddig sehol nem emeltem feszt...csak a mem-eknek adtam +0,2-őt,de elvileg +0,4-0,5 az üzemi fesz
gyártó szerint....
a kártya az amihez nem akarok nyúlni....amíg szükség nem lesz rá
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Termi16
őstag
nem a ventit, hanem max magát a hűtőt raktam rá fordítva
Ideges lettem, mert jól ráraktam, de egy óvatlan mozdulatnál kicsúszott az egyik tüskéje, méghozzá elég rosszkor, mert már minden be volt építve. Úgyhogy örültem, hogy ígyis fel tudtam tenni. (annál a bizonyos tüsinél jobban kellett figyelni, ezért tettem fel így, mert a memóknál több helye volt a kezemnek, mint pl a chipset bordájánál. -
Termi16
őstag
Igen? Hmm, akkor lehet, hogy majd elszórakozom vele, hátha...
Gyerekek, az nagyon nagy gáz, ha az ac freezer prom a memókra fúj, nem a ház hátulja felé? (ahonnan ugye a táp meg egy 12es venti húzza ki a levegőt?)
vááááááá, már megint moddolhattam volna, sorry...
[Szerkesztve] -
mikk2000
őstag
Az egy segítő figyelmeztetés, szerintem jó ha van. Arra utal, hogy manual-ra állítottad a feszültség beállításokat, így az alaplap nem tudja változtatni automatikusan az FSB növelésének függvényében, tehát ezt neked kell megtenned. Ha neked rendes teszteléssel hetekig tart kikeresni a maxokat, akkor az alaplap sem tudhatja mi az igazi optimized állapot...
-
mikk2000
őstag
nem jutottál semmire a ramokkal? Sztem cseréltesd ki minél előbb annál jobb, kötelesek kicserélni
A gond az, hogy mivel mindkét modul hibázik (pont most írtam kicsit lejjebb), ez inkompatibilitásra utal, emiatt pedig nem fogják kicserélni, mivel én kifejezetten ezt a ramot kértem. Magyarán ha ki is cserélnék, ugyanott lennék. Vagy előfordult már valakivel hogy duálban vett ramjai mindkét modulja hibázott külön-külön is, és kicserélve ugyanarra a típusra jó lett? -
mikk2000
őstag
A fórumban nem láttam panaszt erre a ramra, azért írtam le mi van, hogy legyen nyoma annak hogy igenis van vele gond. Tuning? Ez a ram ahogy olvastam olyan 1ghz-et vinne 2.2-2.3V körül, nekem a lényeg első körben annyi lett volna hogy a sima 800-hoz ne kelljen húzni a ramot
Corsairról is olvastam már tesztben hogy gondja van a DS3-al, gondolom modul/chip függő a dolog. -
kumpl
aktív tag
Semmivel? Nagyszerű!!! (annak ellenére sem, hogy feszt is kellett emelnem? 1.45-re tettem bioszban, az everest, meg stb..szerint 1.4V) Hogy teszteljem le, hogy biztos lehessek benne, hogy nem fagy le a tuning miatt? Hogy nyugodtan magára merjem hagyni a gépemet néha-néha.....
[Szerkesztve] -
kumpl
aktív tag
Megfigyeltem, hogy mikor csinál furcsaságokat a gép. Ha tuningolva van valami, és bemegyek a bioszba, állítok még egy kicst (felfelé, lefelé, mindeggy), akkor 1x-es lesz, de ha állítás elött alapra állítok mindent F7-tel, kilépek majd újra vissza, beállítom a kívánt értékat, és akkor már minden tökéletes...
Kényelvesen megy 3GHz-en!!!Ha pedig 8x375-ön hajtom még feszültség is kevesebb kell!!! Mennyivel rövidül az élete, ha állandóan 3GHz-en megy?
tlac F10-es biosz van fenn. Amikor nézem a giga oldalán az F11-es még béta volt, olyat pedig nem szívesen használok...
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
GMH elvileg...venti nélkül nem izgatom...
Neeeeem 2.2V a max...a DS4 bios fesz szempontjából finomabban hangolható...bim kérését így nemtom teljesíteni...szal vagy 2.2 vagy 2.3 amit tok neki adni...
DS3: +0,1+0,2+0,3+0,4...stb...
DS4: +0,1+0,2+0,3+0,4+0,15+0,25+0,35+0,45...stb...
ui: Kíváncsi leszek hogy fogadod majd a lapot...
[Szerkesztve] -
Qru
MODERÁTOR
Nekem 800-as Value-van. Nos 800-on tudja a 4-4-4-12-t 2,1V-nál, Ugyanekkora fesszel megy 900-on 5-5-5-15-ben. 1000-et próbáltam 5-5-5-18-ban 2,2V-al de azt nem vitte. Lehet 2,3V vagy 2,4V kéne neki az 1000-hez de ezt még nem próbáltam.
Nálam most a proci 7x450-en megy 1,375V-al; ram 900-on 5-5-5-15-ben 2,1V-al.
mod: az integrált hang nem vmi hűdejó de ha nem vagy white fülű akkor megteszi.LAN-nal minden rendben, nekem még nem volt problémám vele.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Scum
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Nintendo Switch 2
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged