- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Rusher
őstag
Ok, köszi szépen mindenkinek
a 800-as lesz már meg van rendelve.
Hát az a lényeg, hogy szóljon valami gondolom azért nem rossz de nem is egy X-Fi
Majd írok mit sikerül kihozni a cuccból DS3+E2140+Geil Ultra 800+7300GT, holnap üzemelem be
amúgy meg ez egy kis gép lesz általános felhasználásra, a többire ott van a másik(lásd konfig.) -
Rusher
őstag
-
tlac
nagyúr
teljesen jó az f10 is, sőt talán kicsit gyorsabban is kezeli a memóriát, mint az f9 (?) (ha van kedved leellenőrizheted)
annyi hátránya van, hogy a cpu hőmérséklet kb annyi lesz, mint a magok, így lehet jobban pörög a ventit is, f8-ban még ez nincs
fer:
egyik lapon sincs
cmos clear-hez kell csak jumper
Andrewhouse:
attól függ mikor jött ki a gyárból
[Szerkesztve] -
bim
veterán
-
tlac
nagyúr
-
arsenlupin
aktív tag
Szerintem is az S&M a nyerő, tegnap 69-67 fokra fűtötte a procim(6400>8x400) amit egy Zalman 9700-as hűt!
(TAT-nál legtöbb 64 fok volt, nekem idáig..........)
Volt már olyan konfigom amin több mint 24 órán keresztül futott az Orthos hiba nélkül, de az S&M 100% long tesztje megfektette!
Azt hiszem ez a legfirssebb:[link] -
Zoza24
senior tag
figyi főnök!
ha nem emelem a proci fsbjét tehát 266on van...s ramosztót ráteszem ugy hogy 1066on menjen a ram,akkor stabil a ram 1,8v-on...gyári fesze is ennyi 1066on...tehát stabil 1066on...assze a ramosztó igy 4.0+...az utolsó
ha feltezsem proci fsb-t 400ra...ramosztót pedig 2.66ra,magyarán ugyanugy 1066on menne a ram mint az előbb...akkor meg nem megy,mert ujraindulgat a lap kb 5ször,s utána proci fsb vissaáll alapra...tehát a ram megy 1,8von stabilan 1066on,,,de ha tuningolom a procit már nem megy 1066on...
no mi lehet a gond?
amúgy köszi a türelmet
[Szerkesztve] -
zonaporkolt
tag
Jo, csak sima van.
Azt hasznal itt valaki?
En mondjuk min. 5 evre veszem ezt az uj gepet:
Gigabyte Triton haz + C2D 4300 + HyperTX huto + GigabyteDS3 + 2x1GB Kingmax DDR2-800 + FSP350W tap + DVDiro (ez elmeletileg Pio112D, de olvastam, hogy nyugjei vannak, ha egy IDE vezeteken van mellette mas, es hat nekem egyenlore egy 250GB-s PATA vinyom van. ugyhogy meg DVDiro ugyben sem dontottem. lehet, hogy meg kene varnom a SATA-s verziot?) + grafkartya (ami talan 7600GS vagy X1950GT (bar ez sokkal dragabb) vagy varok meg, aztan 8600GT)
Barmilyen javaslatot az utobbi kettore is szivesen fogadok -
robekri
addikt
Írjak egy kis regét??
Nah anno volt g.skill fx ramom nálam 650et ment 2.5-4-3-7en! (ddr700 3seig megvolt)Ultra D! Eladtam Venusosnak és 600at sem ment! Mindent állított, ott lecsózgattam gyerekkel, hogy mit csináljon váááá! D-t lehet moddolni, több moidbios tralallalalalla és a PÉÉÉZ!
Nah mindegy grat a ddr2 geiledhez!
Üdv.: Robe -
mikk2000
őstag
Kösz a részletezést, bár nem nagyon értek egyet vele, de DS4 híján próbálgatni nem tudom.
Én eddig úgy tapasztaltam, hogy lefele fújó hűtő önmagában olyan nagyon sokat nem ér hiszen csak kavargatja a levegőt ami egyre melegebb lesz, mindenképp kell huzatot csinálni, vagy legalábbis hátulra kell egy erősebb venti ami kihúzza a házból a levegőt. Erre rásegít/rádolgozik egy párhuzamosan fújó hűtő. Mivel kipróbálni nem tudom hogy DS4-ben egy hátra/lefele fújó hűtővel érhető el alacsonyabb chipset hőmérséklet, csak olyanra tudok támaszkodni aki viszont ezzel kísérletezett. Ha a tapasztalat az volt hogy a lefele fújó jobban hűt akkor elfogadom
Szavadat ne feledd, a procihoz csomagolt hűtők lefelé fújnak, tehát alapból ilyen hűtő jár hozzájuk, tehát ''alapból'' mégis csak jobb a DS4 hűtése, bár én csak azt írtam a kérdezőnek hogy ''nagyobb a felülete'', és ez +. -
csapos2
addikt
No, volt egy Cmos reset, és kapott egy kis feszt, így most megy.
Biztosan volt már szó róla, de hol is lehet a RAM-ok időzítését beállítani?
Szerk: Közben meglett Az időzítés menüt úgy varázsolod elő, hogy a BIOS főoldalán nyomsz egy ctrl+f1-et, és utána lépsz be a M.I.T. menübe
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Asus AM1M-A AMD AM1 alaplap + Quad Core AMD Sempron 3850 Processzor
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz DDR4 kit
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest