Aktív témák
-
Rusher
őstag
-
Rusher
őstag
Üdv. Tudna valaki segíteni abban, hogy a PCI-E@1-el mit lehetne kezdeni? egyszer volt ez aztán visszaállt @16-ra és most megint
Előre is köszi -
Rusher
őstag
válasz
hoffman_ #5002 üzenetére
Hát akkor nemtom....
biosban ezek az opciók mire vannak állítva:Onboard SATA/IDE Device és Onborad SATA/IDE Ctrl Mode?
mod.: végső esetben azt megpróbálhatod amit tlac is mond, rakd be az xp telepítő cd-t ha bootol, telepítsd újra az oprendszert hátha....és dugd be a vinyódat az egyik GSATA-ra az IDE kábel-t a ződbe
[Szerkesztve] -
Rusher
őstag
válasz
hoffman_ #4981 üzenetére
a legegyszerűbb sztem: dugd be egy sárga csatiba, bootolj be és frissítsd az íród firmware-ét...hátha....
mod.: fer nem azt írtam, hogy a te kérdésedet válaszoltad meg, hanem az általános kérdést ami itt elhangzott: ''minden IDE eszköznek kell driver...akkor kell vagy nem?.....'' és te sem értettél egyet azzal, hogy nem kell
[Szerkesztve] -
Rusher
őstag
válasz
hoffman_ #4882 üzenetére
Nem értettük félre egymást én idéztem a kérdésedet, amit Krissz87-nek írtál ami ez:uram,mond már meg pls h miben kaptad a 14000-t 3DMark 05 vagy 06??? és én arra mondtam, hogy tuti nem 3DMark2006-ban kapta a 14000-t
3x-ra sem jól olvastad el
TheSilencer na jah volt itt szó mindenről azóta csak alaplapról nem
[Szerkesztve] -
Rusher
őstag
válasz
Termi16 #4867 üzenetére
Hát a Refresh to ACT delay(Refresh Cycle Time) tRFC sokat számít, nála az 42, ha ez menne 20-30-on akkor biztos nem ugyanazokat az eredményeket kapná
mod.: Krissz87 miért? ja és az aláírásodban Geil helyett Giel van, és válaszgombot használd, hogy tudjuk kinek mire mit...
[Szerkesztve] -
Rusher
őstag
válasz
horvathkrisz #4841 üzenetére
Monitor progi, órajalek, hőmérsékletek mag1/2 stb+azzal is lehet tesztelni pl. 100% load alatt mennyire melegszik a procid
mod.:ja és by Intel tehát elvileg megbízható
[Szerkesztve] -
Rusher
őstag
Őőő..igen sry F10 kell hozzá
Bár annyit még azért mégsem értek akkor tehát a lapnak van 3 revíziója igaz? amik lényegében ugyanazok, na most pl. rev1-hez van F12 rev3.3 hoz meg nincs
kizártnak tartom, hogy azzal nem működik.........
mikk2000 de én nem a feszállítást teszem Auto-ra hanem az FSB-állítási lehetőséget, ezért nem értem....tehát csak a CPU Host Controlt változtatom Auto/Manulra--Zöld/Piros, feszek ugyanazok manuálisan beállítva ezt nem rakom Auto-ra....de mind1 végül is ez engem nem izgat úgyse
bim Ok
Siriusb
[Szerkesztve] -
Rusher
őstag
válasz
mikk2000 #4788 üzenetére
Hmm...az alaplap Memory Support listájában pedig nem egyszer szerepel az A-Data, de egy próbát megér még ha ugyanolyanra is cserélik ki.... egész egyszerűen megmondod, hogy hibásak a ramok és kész
mod.:ebben a lapban nekem Geil Ultra 800 van a listában a Geil 1x szerepel az is 667-es....én nem hiszek ebben az inkompatibilitási dologban
[Szerkesztve] -
Rusher
őstag
válasz
Gorneck #4784 üzenetére
Tuti, a Cpu Support listán rajta is vannak. Biosban az a piros System Voltage Not Optimized felirat mindenkinek egyfolytában villog? Ha az adott fsb-n a CPU Host controllt Auot-ra teszem akkor pedig zöld System Voltage Optimized, de nem változtatok semmit....nem gáz inkább érdekes
[Szerkesztve] -
Rusher
őstag
válasz
nagyamte #4773 üzenetére
World's First Natively supported 1333MHz FSB ez csak a rev3.3-ra vonatkozik, F10 biossal tehát nem
bim csak kérdeztem mennyit mennek a ramjaidcl4-ben?
mikk2000 nem jutottál semmire a ramokkal? Sztem cseréltesd ki minél előbb annál jobb, kötelesek kicserélni
mod.: hoffman_ annyira azért nincs eldugva
[Szerkesztve] -
Rusher
őstag
Én nem, mert az még a DD1-es időszakban volt és akkor is kb. fél napig
1000-en mit megy a tied?
Muréna Elpida vagy nem de a 2x1 gb Corsair 500-as ramom anno 490-en CL2.5 simán ment, volt Geil Value-m is még ezelőtt de 460-on az is ment CL2.5-t, GskillFX 490 CL2.5.....szvsz a négy közül csak a A-Data volt gáz....szvsz....
robekri én nem akartam kötekedni senkivel SRY ha valaki annak vette -
Rusher
őstag
válasz
mikk2000 #4746 üzenetére
Miért használtok A-Data-t(most nem csak azért mert éppen hibás nálad)
Én soha nem vennék, régebben volt DDR1-es Vitesta Extreme Editionom 500+.....CL3.....450-en ment és csak CL3-at.....másnap vittem is vissza, én pl. akkor már inkább Corsairt vennék az legalább megbízható és boltban elég jó áron vannak még 2gb kitek vagy vannak itt ph-n elég jó tuning ramok szintén olcsón, az A-Data-ból 10-1 modul az ami jól tuningolható
-
-
Rusher
őstag
Én ott konkrétan arra gondoltam, hogy kinálnak olyat hogy GigabyteSATA ( a reklám ugye mint kiderült)mikor ott van az ICH, mert hát ugye u.a lenne a szerepe mindkettőnek valahol....tehát engedne következtetni, hogy azért raktak rá külön mert jobbnak tartják és erre írtam azt, hogy mert valamire csak jó
mod.: persze csak a sata vezérlésről beszélünk...az Asusokon is Jmicron van tehát nagyjából azért ismerem...
[Szerkesztve] -
Rusher
őstag
válasz
Gorneck #4722 üzenetére
Manualt pl Én sose olvasok...
én se... kivétel ha valami nagy falba ütközök, mint pl. ez az időzítés dolog ennél a lapnál, de álmomban nem gondoltam volna, hogy ez valami Secret/Bonus Option ami más lapokban alapból ott van, na hát ezt nagyon lelkesen kerestem a Manualban kevés sikerrel
Ja meg az érdekes nekem, hogy az a Gsata....melyik lehet jobb Intel vs. Giga?....mert valamire csak jó ha a gyártó a saját vezérlőjét rakta rá nem?
[Szerkesztve] -
Rusher
őstag
válasz
robekri #4717 üzenetére
Hát igen az szintén az a kategória, ezért azokat nem is piszkáltam....tényleg amúgy a biosban az a Ctrl+F1 hogy a ramidőzítéseket lehessen állítani de alapból nem látszanak az honnan derül ki egy első gigatulajnak? mert pl. a manualba az nincs benne, én is azt hittem biztos van vmi ''humbuk performance'' opció amit ha kikapcsolok akkor megnyílik de nem....
kumpl amikor először bekapcsoltam nekem is 1x-et írt ki, aztán feljebbállítottam az fsb-t és azóta 16x....ilyennel még nem találkoztam -
Rusher
őstag
válasz
Gorneck #4714 üzenetére
Sztem ez inkább valami humbuk lehet én úgy látom....
Engem inkább azok a Memory Perfrmance dolgok izgatnak, majd kipróbálom
Régebben az abit alaplapomban volt ilyen állítási lehetőségre (Cruise, Turbo)csak ott az történt ha átállítottam pl. Turbo-ra akkor nem indult el...érdekes opciók..
[Szerkesztve] -
Rusher
őstag
válasz
Silencer83 #4670 üzenetére
Huhhh de gyors vagy
thx mindjárt csekkolom
Nekem is rev.3.3-as a lap és F10 van rajta. Érdemes frissíteni F12-re?
[Szerkesztve] -
Rusher
őstag
Üdv.
Na működik a masina, gond nélkül első bekapcsolánál indult isNem rossz ez a lap, de a biostól hányok
Nagyjából sikerült mindent belőnöm, egyedül azt nem vágom, hogy külön a ram időzítéseket nem lehet állítaninéztem a manualt is de nem igazán jöttem rá, az arányok ok, dram freki ok de az időzítések....
tud valaki segíteni?
Köszi -
Rusher
őstag
válasz
Gorneck #4565 üzenetére
Tehát akkor DS3-ban 2.4v a max? sztem 2.3v még nem gáz, de rakj rá egy 8-as ventit, nekem is az van rajta és ha megfogom a bordát még langyosnak sem mondható(2.15v).
Kíváncsi leszek hogy fogadod majd a lapot... mire gondoltál? bios biztos szokatlan lesz, mert ami-hoz vagyok szokva( régebben volt abitom az is award), a lap maga meg érdekes....tetszik szép színessztem tetszeni fog, de majd kiderül
-
Rusher
őstag
válasz
Gorneck #4558 üzenetére
a ramod nem micronos? 2.3-2.35v-al nem próbáltad még? sztem azt még eltűri simán és tuti menne 1200-t ha 2.1v-al megy 1100-et
Kiváncsi vagyok milyen lesz a Geil Ultra, meg a lap is még sosem volt Giga lapom, holnap du rakom össze aztán majd írok eredményeket
persze ha érdekel valakit
mod.:#4563 2.25v nem adhatómiért nem 2.2v a max?
[Szerkesztve] -
Rusher
őstag
-
Rusher
őstag
Ok, köszi szépen mindenkinek
a 800-as lesz már meg van rendelve.
Hát az a lényeg, hogy szóljon valami gondolom azért nem rossz de nem is egy X-Fi
Majd írok mit sikerül kihozni a cuccból DS3+E2140+Geil Ultra 800+7300GT, holnap üzemelem be
amúgy meg ez egy kis gép lesz általános felhasználásra, a többire ott van a másik(lásd konfig.) -
Rusher
őstag
válasz
Gorneck #4544 üzenetére
Szóval akkor szted megvehetem a 667-est vagy inkább a 800-ast? a proci lehet inkább egy E2140-lesz, nagyon jónak néz ki az a kis cucc...ráadásul olyan gép lesz amin nem igazán lesz játék meg durvább alkalmazás úgyhogy ellég lesz az...viszont azt is lehet tuningolni keményen, tehát ha 400 fsb-n tudom majd hajtani azt a procit akkor a 667---»800 on cl4 ben nem fog nekem menni igaz?
-
Rusher
őstag
-
Rusher
őstag
válasz
Kicsirics77 #4523 üzenetére
Jó ok, köszi akkor az lesz, meg amúgy ilyen árban nincs más ötletem, de nagyobbra vagy tuningosabbra most nincs szükségem úgyhogy marad ez
-
Rusher
őstag
Üdv. mindenkinek! Összerakok egy kisebb gépet és a DS3-at néztem ki, sok jót hallottam róla...azt szeretném kérdezni, hogy mi a tapasztalat ebben a lapban Geil Ultra ramokkal? azt néztem ki hozzá egy 4300-as procival nem über tuningra lesz tehát elég ez a ram és sztem 667-es lesz.
Elöre is köszi
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest