- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
H.O.D.
senior tag
válasz
mikk2000 #4908 üzenetére
Sokat tuningoltam már, azért teszem fel ezeket a kárdáseket, mert úgy érzem, hogy a DS3-mal kapcsolatban valamit nem értek... Ilyen még sosem volt, hogy egy X értéken betonstabil valami, 4MHz-cel feljebb pedig a gép a post képernyőig sem jut el, csak cöcögteti a ventiket és folyamatosan újraindulgat, az egér LED-jei pedig őrült diszkózásba kezdenek. -
H.O.D.
senior tag
Kicsit gondban vagyok...
Van egy E4300, egy DS3 (F10-es BIOS), meg 2x1GB Kingmax Mars modul. Namármost, tudom, hogy ezek nem tuning memóriák, vagyis valahogy 800 környékén kell tartanom őket.
Írom, mi a gondom:
Most 240-en áll a ''CPU Host Frequency''. A ''System Memory Multiplier'' 3.33-ra van állítva, így a memória freki pont 800-ra jön ki. Megy is a rendszer szép stabilan, 2.16GHz-en. Ez elég karcsú.
Próbáltam feljebb is: 245-re állítottam az FSB-t. Innentől kezdve oszthatok, ahová akarok, a gép be sem kapcsol.
Lehet, hogy ennyire antituning ez az E4300? -
H.O.D.
senior tag
válasz
Gorneck #4634 üzenetére
Van az a szorzós cucc, ami az FSB-t meg a memókat szinkronizálja. Azt állítottam, így a 240-es FSB-hez 799 jött ki. Ezt a 800-as RAM-oknak bírni kell, gondolom.
De lehet, hogy tök rosszul használom az egészet...
Egyszer előadott egy olyat is ugyanerre a beállításra, hogy valami 1338MHz-re levette a procit, holott a SpeedStep (én csak így hívom) ki volt kapcsolva. Aztán fejre állt és clear CMOS után tért csak észre.
Gyanús, hogy fogtam egy bugos lapot...
[Szerkesztve] -
H.O.D.
senior tag
Az normális, hogy az MCH 2 perccel bekapcs után már 70 fokos? Vagy csak szarul mér a BIOS?
ds3 rev3.3, F10 -
H.O.D.
senior tag
Üdv!
Ma este leszek egy ilyen lap boldog tulajdonosa...
Eddig is GB lapom volt, remélem, ez is ugyanolyan betonstabil lesz. ALig várom ...
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hobby elektronika
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gitáros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Óra topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- 10 részletre elérhető BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest