Hirdetés
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Apple iPhone 11 - népalma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- CES 2026: Nem folyt ki a szemünk a TCL papírképernyőit bámulva
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
fer
őstag
válasz
hoffman_
üzenetére
Akkor szerintem dögledezik az író, (sok húhó semmiért), ha valóban megmurdel arra egyszerűbben is rá lehetett volna jönni, és megspóroltál volna egy pár kört! Szerintem gariztasd alpjában véve jó az az író csak lehet kifogtál egy gyári hibásat!
Mellesleg nem kell beletúrni a biosba egy boot cd-ért, hanem csak F12!!
[Szerkesztve] -
Rusher
őstag
válasz
hoffman_
üzenetére
Hát akkor nemtom....
biosban ezek az opciók mire vannak állítva:Onboard SATA/IDE Device és Onborad SATA/IDE Ctrl Mode?
mod.: végső esetben azt megpróbálhatod amit tlac is mond, rakd be az xp telepítő cd-t ha bootol, telepítsd újra az oprendszert hátha....és dugd be a vinyódat az egyik GSATA-ra az IDE kábel-t a ződbe
[Szerkesztve] -
just
aktív tag
válasz
hoffman_
üzenetére
nekem is volt ilyen a pio-val, igaz régebbi típusom van. de nekem is behalt, igaz akkor meghalt mellette a samsung is. egyik napról a másikra feldobta a taccsot. nem olvasott be semmit, ha beraktam valamit akkor megfagyott a win. win resinstall megoldotta. ja, nekem is ide-n van a dvd író és satán a vinyóm.
-
Rusher
őstag
válasz
hoffman_
üzenetére
a legegyszerűbb sztem: dugd be egy sárga csatiba, bootolj be és frissítsd az íród firmware-ét...hátha....

mod.: fer nem azt írtam, hogy a te kérdésedet válaszoltad meg, hanem az általános kérdést ami itt elhangzott: ''minden IDE eszköznek kell driver...akkor kell vagy nem?.....'' és te sem értettél egyet azzal, hogy nem kell
[Szerkesztve] -
fer
őstag
válasz
hoffman_
üzenetére
Nekem is gondjaim voltak a sárga csatlakozóval (eltünt win sys file-ok) 8X telepítettem újra a wint mire rájöttem hogy a másikba kell dugnom, es ekkor megoldódott a probléma! valamivel nekem a lila tűnik lassabbnak, de fő a stabilítás, így is hetente 1X beugrik egy kék halál bootolásko de egy restart megoldja, szerintem a rack szarakodik, mivel már nem mai darab lehet cserélnem kéne!
-
-
Rusher
őstag
válasz
hoffman_
üzenetére
Nem értettük félre egymást én idéztem a kérdésedet, amit Krissz87-nek írtál ami ez:uram,mond már meg pls h miben kaptad a 14000-t 3DMark 05 vagy 06??? és én arra mondtam, hogy tuti nem 3DMark2006-ban kapta a 14000-t
3x-ra sem jól olvastad el 
TheSilencer na jah volt itt szó mindenről azóta csak alaplapról nem
[Szerkesztve] -
Muréna
őstag
válasz
hoffman_
üzenetére
tegyük fel, hogy :
- Van egy DS3 alaplapod
- Van egy E5320as procid
- Van egy 1066-os A-Data kited..
Namost, a procinak van egy alap FSB-je amit ha megszorzol a proci szorzójával, akkor megkapod a valós órajelet, pl.: 7*266= 1862Mhz
ez eddig gondolom oké!
Namost ha te elkezded emelni az FSB-t ( 266), akkor nő a a ram és a proci órajele is..
például: FSB 400, szorzó 7, ez ugye 2800.. a ram orajelet ugy kapod meg, hogy az FSB-t megszorzod kettövel.. ami jelen esetbe 400*2 = 800mhz..
ha valamit tudni akarsz még, kérdezz!
-
tlac
nagyúr
válasz
hoffman_
üzenetére
de akkor sem stimmel,az első rendszernél semmi hiba nem volt...az azt követő két (szükségszerű ) újratelepítésnél kezdett el ingadozni
erre így nem lehet mondani semmit
nem tudjuk, hogy az első és utáni rendszereid milyenek és milyen különbség vannak
ha az első jó volt, minek piszkáltad? -
dwiki
senior tag
válasz
hoffman_
üzenetére
Hát én nem tom mit csáltok, de elméletben a home is ugyan az - ilyen szinten, ebből a szempontból - mint a prof.
Bár home-ot - otthon - még soha nem használtam, de a cégnél van egy, és semmi gond nincs vele...
...
Meg aztán tudjuk; ''az elmélet és a gyakorlat között elméletileg semmi különbség nincs, gyakorlatilag viszont van...''
Aktív témák
- Kingstone Fury DDR5 16GB 6000Mhz 2x8GB
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

biosban ezek az opciók mire vannak állítva:Onboard SATA/IDE Device és Onborad SATA/IDE Ctrl Mode?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De a 2,8 is sokkal optimálisabb lenne.
bocsánat
nincsmit