- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
szomorúan kell közölnöm,h nem jött össze..ugyanaz
ez a dvd a gázos
tuti,mással nem lehet baj
már minden ki volt/let próbálva
-
hoffman_
nagyúr
uhh, hát van a satás vinyó a jMicron-ban az alsóban,bár épp most a dupla satás foglalat joboldalijában van...h mien driverek vannak fenn? auu,ezt már nem tom megmondani,elején felpakoltam ami kellet és azóta nem is foglalkoztam vele...asszem a jMicron-hoz van fenn,meg a satához,de a Raid driver még direkt nem let felpakolva
-
hoffman_
nagyúr
mindezektől függtelenül
mért függ össze a jMicron és dvd-m???
-
hoffman_
nagyúr
ajaj,most jut eszembe,várnom kell még vele...mert ugye akkor sárgába kell dugnom a vinyót...amivel totál beáll az egész rendszer...és nincs nálam a driver cd, a visszaállításhoz
[Szerkesztve] -
-
hoffman_
nagyúr
bonyolódunk
má driver sincs?
őszintén szólva már megnem mondom h raktunk-e fel drivert..jaj,dehogynem mielőtt átdugtam nem is voltam biztos h menni fog, mert nem tuttam h fenn van a driver,de mint kiderült felraktuk
h mért van ez az írómmal? nemtudom és nagyon zavarolyan mint ha nem is lenne
pedig nem egy szar cucc tudtommal
[Szerkesztve] -
hoffman_
nagyúr
válasz
slayer006 #4952 üzenetére
miért is lassúbb? hát most megfogtál....h miért azt ne kérdezd,de tény h az
olyan példát tudok mondani: Test Drive Unlimited....a 8800gts 640mb elég neki, 2gb 1066mhz a-data is elég kell legyen....és szaggat
aztán vinyó át lett dugva a jmicronos kivezetésbe és megszűnt aprobléma
mellesleg itt ph-n kaptam az ötletet,asszem tán pont ebben a fórumtopicban,mert egy másik srácnál is orvosolta a helyzetet
de a jmicron mért függ össze a dvd-írással? -
hoffman_
nagyúr
uraim,segítség kellene,de nagyon....én kevés vagyok
van ugyebár a DS3P lapom....és van mellé egy ilyenem: Pioneer 112D 18X +/- Dual Layer(asszem ) és nagyon ölik egymást...szinte semmilyen másolt/írt CD-t és DVD-t nem vesz be,nem ismer fel...ergó írni sem tud...olyanok voltak csakhogy példa is legyen..:
egyetlen eddig ismert DVD amit olvasot az TDK-volt..és azzal is voltak olyan gondok,h ha nagyobb pár gigás adatot kellet vinyóra másonia,akkor néhány lemez után(2.-3. DVD) belassult a sebesség 2500Mb/s -ra aztán befagyott és kékhalál... mi lehet ez? erős a gyanúm h a lap miatt van,mert az IDE port utólag lett ráagatva...tehát kéne egy Satás DVD... kérem segítségeteket,tapasztalatotokat...mien legyen? árban max 10ig tudok elmenni..és nem a sebesség a legfontosabb(bár nem elhanyagolható ) hanem a komptibilitás és megbízhatóság...pls,help!
eddig kaptam egy jónak tűnő ajánlatot,melyben a a NEC 7170sata viháncol
de nagyon érdekelne h Ti mt használtokvmi promblémamentes,jó kompatibilitási képességekkel bíró,satás író kéne 10k-ig
[Szerkesztve] -
hoffman_
nagyúr
kellemes délutánt!
tisztelt bennfentesekha már úgy is szóban vannak a ramok és az fps-ek is...
mi lehet annak az oka h fenn van most már a Gothic3 is a gépne és bizony beszaggat,számomra játszhatatlan a játékemellet az Oblivion 1600x1050ben magas és közepesen magas beállításokkal szépen elfut
hozzáteszem h a Gothic3 1440x9xx-ben van és már a beállításokat is levettem....
a 2gb A-Data EE 1000Mhz-en nem elég? vagy a vga nem hajtja ki? a proci 2,4Ghzen van szal a vga még tudna többet is,de az oblivion mért fut gyönyörően?
esetlegesen lehet h a Gothic3 talán gyengébb motorja miatt,nagyobb ''készletek'' szükségesek?
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Termi16 #4885 üzenetére
3Ghz,lehet nem rajtam fog múlni,sztem mind tudjuk
bár a 2,8 nagyon ideális lenne,hisz ahhoz kell a 400as fsb...és akkor a mem-eket 2,5szeres szorzóra dobnám és 1000en ketyegnének...és az nagggyon faja lenne
Rusher: akkor picit megnyugodtambár akkor már kíváncsi lennél a 05ben mit szerepelne,hisz mindenki azzal tolja
[Szerkesztve] -
hoffman_
nagyúr
3DMark06-ban a proci 2,4ről lesz majd húzva 2.8-3Ghz -ig...de mostegy darabig nyúzom így had szokja....a 350es fsb-t már nem bírta
90% h a memóriák nem kapnak eléf feszt...eddig sehol nem emeltem feszt...csak a mem-eknek adtam +0,2-őt,de elvileg +0,4-0,5 az üzemi fesz
gyártó szerint....
a kártya az amihez nem akarok nyúlni....amíg szükség nem lesz rá
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
hoffman_
nagyúr
válasz
Krissz87 #4864 üzenetére
szép estét
uram,mond már meg pls h miben kaptad a 14000-t3DMark 05 vagy 06???
én nem vagyok otthon benchmar meg hasonlók terén,de sztem a konfigomal nem 8500pontot kéne kapnom 2,4Ghz-en hajtva a procit3DMrak06-tal néztem...én vagyok tapasztalatlan és ez az érték reális is lehet?
kumpl kolléga adatait is épp most néztem...plussz a konfigját is lecsekkoltamés nem értem h h kaphatom a 8500körüli értéket
[Szerkesztve] -
hoffman_
nagyúr
Üdvözletem!
uraim,most kéne a gyors segítségépp tuning közepén állok....először csak pici lépésekben..most 300on van az FSB és minden működik is szépen,csakhogy vmi pöts intel limit miatt viszaveszi automatán a szorzót 6x-ra
elvileg ezt BIOSban ki lehet iktatni a C1E éa az EIST opciók tiltásával...kérem mondja vki h rosszult tudom
nah,de a lényeg az h ha ki is lehet iktatni,hol??? a C1E-t és az EIST-et hol találom meg??
-
hoffman_
nagyúr
uhhuhh
fenn vagyok Gorneck oldalá,de semelyik link nem jöne be..azt mondja 404es hiba,de lol egyszer már megnéztem
-
hoffman_
nagyúr
uraim sürgős segítség kéne! egykét kérdés....
Everestben hol látom h a mem-ek dualban vagy singleben mennek??
és a lénygesebb:
biosban az PC health satusban vannak a proci fanhoz kapcsolódó beállítások...
vki mondja már meg pls pontosan h miaz a
Smart FAN contorl Method és a
Smart FAN Control Mode????
és mode-ban az az opció h PWM mit jelent??? -
hoffman_
nagyúr
Gorneck23-tól sorry,de azér nem ment válasz,mert nem volt fenn az utolsó hozzászolásod,most fél óra után dobta ki elém
-
hoffman_
nagyúr
szép napokat!
oo oo...olvasom az eddigieket,ás gyűjtöm a tapasztalatokat
és repednek itt a 300 körüli fsb-k
namost én is lassan én is tuningra adnám a fejem....de ez a 300 a lapra vonatkozik,nem?! sorry a kérdés miatt,de még kezdőcske vagyok ien téren...dehát az alap fsb 266...és ezek a lapok elvileg simán viszik a 350-400as fsbk-et és még bonyolultabbakat is mint ds3p és ds4 is fel tudták vinni 400fölé stabilan... tudom h a számítástechnika világa nagyon csavaros...
az elmúlt 2 hónap iszonyú tanulságos volt....
de nem így kéne lennie,mint amit írtam? vezessetek a fénybe pls
-
hoffman_
nagyúr
egy oldallal visszább
köszönöm
ezzel is okosabb lettem
ezek szerint tuning téren is inkább ahhoz igazítsam és arról nézzem az infokat,teszteket? mert ds3p-ről eléggé elszórtan akad...
-
hoffman_
nagyúr
megint én
egy kérdés ami mostmár nagyon b..ssza a csőröm.... vajh milyen létzeő különbség van (965) DS3 és DS3p között???? nekem DS3P van és eddig voltak problémáim,bár mind megoldódott vagy megoldhatónak tűnik
mind1,nem lényeg
az a lényeg h valaki tudna-e nekem konkrét különbséget mondani?
-
hoffman_
nagyúr
üdv!
kis fáziskésés...de csak most volt időm a mai nap folyamán....
lényeg: lapom látod lent....északi híd nekem is kiba forró volt...találtam itthon egy kb. 6-7 éves ős vasat....volt a procihűtőjén egy kb 5cm x 5cm-es venti...4 csavar...bebigyesztetem a gyári giga bordába....adatom nincs,de ha hozzáérek langyos a szerekezetemegy próbát megér
-
hoffman_
nagyúr
eláraszt a sok segítség!! woow!
a ramnak már adtam +feszt,tudom h ezt lehet hajtani mint atom
a driver-gond még lehet necces pont,ezzel egyenlőre nem tudok mit kezdeni
viszont a jmicron-sata része a dolgoknak..hát erős a gyanúm h ő lesz a ludas...köszönöm a hozzámvalót
reméljük egyenesben vagyok
-
hoffman_
nagyúr
csáó mindenkinek!
látom nem én vagyok az egyetlen aki vmilyen problémával szenved...
következő a bajom,amit semmiképp nem tudok orvosolni,pedig már 2 komoly gépes barát/mester volt nálamvan egy fantasztikus vasam(lent láthatók a részletek) és persze DS3-al
azaz DS3P-vel...jelentős különbséget nem tudok,ha valaki igen örülnék az infónak. - a lényeg azonban az h szoftveresen vmi nagyon nincs rendjén a géppel
eddig home editionnal szívtam,kb 1 hete van professional. lfriss,teljesen üres,net nélküli rendszer...(ez kb a gondok felét tüntette el). olyanokat tudnék pl mondani: nfs mostwanted max beállításokon is el kell bírnia a 8800gts 640-nek
és 2 napja beszaggt! TDU-t kezdtem pár napja tolni és ott is,de annyira elviselhetetlen h nem lehet játszani
aztán dvd olvasásnál(IDE) sokszor kb 10-15 perc után leseggel a sebesség 3000kb/s-ra aztán megfagy és kékhalál
ehhez hasonló probléáim vannak....mit tudnátok mondani? teljesen friss,új rendszer és nem nagyon lehet hardveres probléma
ha tuddnátok vmit mondani leköteleznétek
-
hoffman_
nagyúr
hát az az igazság h még elég kezdőcske vagyok és egyedül még nem piszkálnék bele a ramokba...majd péntek környékén lehet,amikor jön ki a mentorom
de a ram-fesznek miköze lehet ahhoz h az op.rendszer instabil és kompatibilitási gondjai vannak az illesztőprogramokkal..stb?
-
hoffman_
nagyúr
Üdv Mélyen Tisztelt Mágusok!!!
egy elég necces és összetett problémával fordulnék hozzátok...ha tudnátok segíteni, leköteleznétekcserébe talán egy kis új tapaszatlatot tudnék nyújtani...úgy gondolom én vagyok az első aki ilyet él meg(remélm,mert nem kívánom senkinek...)
íme a - nem éppen rövid - kis történetem:
adott a konfigom,ami szinte vacsi új és nagyon bika(hála a Teremtőnek) az egész azzal kezdődőtt h a driver csere a VGA-hoz nagyon el lett b..szva
azaz le let szedve driver és meghalt a gép...tudni kell h teljesen szűz volt és az összerakástól kezdve a telepítésekig hibátlan volt,télleg mint a karikacsapás úgyn ment(a kezdetekkor-első telepítés) lényeg az h meghalt és újra kellet rakni. ez nem akart összejönni,mi9ndent próbáltunk...megoldás: usb-s billentyűzet fennakadást okoz az első lépéseknél!!! a gép sokszor nem látja a bios-ban!!!
tehát mehet az újrarakás...perpill xp home edititon-nal kell gazdálkodnom....lényeg az h először mint már írtam simán ment...azóta 2x újra kellet rakni és ez a 2 újratelepítés teljesen káosz...nincs net és nem tudom frissíteni az xp-t/sztem ez okozhat gondot többek közt...azonaban nagyon érdekes dolgok vannak...minden faszán megy telepöl a rendszer,friss és fasza. a gondok ott kezdődnek hogy ha nagyobb tartalmú disket kll olvasni/másolni stb. az első 1-2 lemeznél jó megvan a 10000kb/s fölötti sebesség,azonban egy idő után lelassulfokozatosan 2-3000 körülre és előbb utóbb kékahalál a végeaz elmúlt 2 napban volt vagy 16 kékhalálom......mi lehet a gáz? az IDE vezérlőt nagyon nem szereti a cucc... jah azt mondanom kell h a driverek telepítésénél vagy a csipset telepítésénél mindig volt vmi gond és az xp egyet nem akart átengedni a logo-n soha....(winfos?
) a lappal lehet vmi? tapasztalt már vki ilyesmit? tud vki segíteni esetleg akár egy icipict is?
elvileg most jön új op.rend.: xp prof. ennek meg kell oldania a problémát...és ha nem akkor i lehet??? hardweres gond semmiképp!!
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Metal topik
- OLED TV topic
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Exkluzív órák
- Óra topik
- Robogó, kismotor
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- DDR4 RAM modulok
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest