Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
válasz
Silencer83 #4819 üzenetére
Vegyél egy 2160-at...simán megy 3,0Ghz-et, 667-es fos, samu memókkal, mindenféle feszemelés nélkül is.Nekem bevált...és az ára isteni!
-
F.B.I.
veterán
válasz
Silencer83 #4768 üzenetére
Szerintem a procid a gyenge láncszem ebben az egészben.Senki nem tud besegíteni a tesztelésben neked egy lappal
.Ugorj le Miskolcra!
Bocs nem akarlak idegesíteni.
[Szerkesztve] -
F.B.I.
veterán
válasz
Silencer83 #4597 üzenetére
Goodrammal?Tuti száguldania kell!
-
F.B.I.
veterán
válasz
Silencer83 #4595 üzenetére
Csak megvetted gratulálok isten hozott!
-
F.B.I.
veterán
válasz
Termi16 #4454 üzenetére
Nekem nem mondd semmit, mert én egy fáradt 30 éves vagyok és nem értek hozzá és nem olvastam róla annyit mint te, csak tapasztaltam.Jah és egy min.450W-os, tuti nem fog leállni, még ha rossz minőségű, akkor sem.Max. 1 év múlva elfüstöl
.Jah és azért írok ennyit, mert most is szaros 3G-t tesztelek okosoknak.
Vazz és annyit megy a kis szaros C2D 2160-am alapfeszen, mint a te 4300-ad.LOL
[Szerkesztve] -
F.B.I.
veterán
Nekem hibátlanul elindul a proc, alapfeszen, 3Ghz-en.Ilyenkor felesleges a memóknak adnom +feszt?(bocs ha hülyeséget kérdeztem )
-
F.B.I.
veterán
válasz
Andrewhouse #4133 üzenetére
A DS3-at 2 napja vettem F10 van rajta.
-
F.B.I.
veterán
Higgyek az everest ultimate edition-nek?A progi 6x szorzót ír ki, a memóriajelet meg hol 1992 nek, hol pedig 2998-nak mutatja.Megbolondult?Easy tune pontosat mutat?
-
F.B.I.
veterán
Végre megjött a DS3-as lapom, ezért kezdésnek nyomtam a C2d 2160-nak egy 9x300-at.Simán megy alapfeszen, a memónak adtam 0,2V-ot.Majd még próbálkozom, csak kellenne egy jobb hűtő.
-
F.B.I.
veterán
Akkor ez szívás!Holnap akkor csere: egy 945 S3/S4 esetleg jó lesz?
-
F.B.I.
veterán
Bocsánat, hogy ide írok de ez még új lap ( 946GM-DS2-es) és a kérdésemért nem akarok neki nyitni semmit.
Kérdésem:
-miért nem látom sehola biosban, hogy hol tudnám húzni a prockót ( Ctrl+F1 ) kombót már beadtam neki de a clock menüpontban csak a memória visszaosztását tudom állítani.Jah Intel C2D 2160-al megy.Ez egy antitunning lap lenne?
A segítő válaszokat köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Automata kávégépek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült a Hell is Us
- További aktív témák...
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged