- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
fer
őstag
Azok a fos samu 667-es memok most futnak nálam 800-on! Eddíg nekem sem volt jó véleményem a samu ramokról, de ez most megváltozott! Ja és alapfeszen, és szerintem még mennek feljebb is, mert tapintásra alig melegek! De végül is majd a teszt eldönti mit is bírnak valójában!
-
Termi16
őstag
Majd szólj ha elérted vele a 3,55ghz-et
AMúgy nem arról van szó, hogy ne bírná el a konfigot, (bár egy keményebb konfignál ez is megeshet) hanem arról, hogy ha vmi folytán meghalna a táp, akkor szépen viszi magával a vga-t, vinyót, vagy épp milyen kedve van.
Ez egy márkásabb táppal nem fordul elő. (és nem kell 20-30k-s zalmant venni, elég a 6k-s 350-es fsp, vagy a 10k-s 400chieftec stb..)
[Szerkesztve] -
Termi16
őstag
450, lol
Az mond neked vmit, hogy az 520as Corsair (ami egyébként egy átcimkézett 500as seasonic) elviszi simán a 2db 8800 ultrát? Ezek után az a 450w óriási túlzás. 350-es minőségi táp elég lenne bőven.
És mint többen írták, ezen nem szabad spórolni, egy kósza áramkimaradás/ingadozás, és lőttek a többszázerzres gépnek, holott egy 7-10k-s minősége tápegységgel meg lenne oldva az egész. (Ilyenkor max a táp hal meg, amit ugye gariban cserélnek, viszont nem visz magával semmit, ami a noname tápokról nem mondható el.) -
Chaser
legenda
Most olvastam a ph-s teszteket, mert én is tuningos lapot keresek c2d alá, ami mellesleg stabil is legyen, meg x@rságoktól mentes, 945-ös-sel is lehet valamennyit tuningolni, de nem sokat, 300FSB-nél mind kifullad a tesztek szerint, és ugye ez sem garantált.. ha biztosra akarsz menni 965 S3, sztem ez egy tuti kis lap, az ára sem vészes, és hosszútávú befektetés, 6-8k-val lehet drágább a 945-ös S3-nál.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged