- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
RedCat
senior tag
SZiasztok!
Összejött az új vinyóval az AHCI beállítás. Tényleg jó ez az NCQ, nekem látványosan gyorsabb lett a rendszerem
Viszont megnéztem az én lapom is c1-es. Gond lehet ez a későbbiekben, támogatni fogja a 4 magos procikat vagy sem? Jó lenne erre minél hamarabb tudni a választ, mert most még könnyebben el lehet adni a lapot... -
RedCat
senior tag
Sziasztok!
Most vettem egy SATA2-es vinyót, tudja za NCQ-t. Kérdés hogy érdemes foglalkozni vele, gyorsul annyit az adatkezelés hogy megérje ''bajlódni'' vele? Nem raid, csak 1 db NCQ-s hdd, amin a rendszer lesz. Mivel méritek a HDD sebességét?
Ha érdemes foglalkozni vele akkor pontosan hogyan? A Giga oldalán találtam RAID drivereket: agy egyik csak simán telepítős driver, a másik egy floppyt csinál, amit az xp telepítése közben lehet használni. Kérdés hogy nekem ezt a floppyt telepítéskor kell e használnom, majd utána a 2 MB raid drivert, vagy a floppyra nincs szükségem csak a kész telepített xp-re felteszem a 2 MB drivert? -
RedCat
senior tag
Szia
Pontosan hogy is van ez az átalakitás dolog? Nekem van egy ilyen átalakitóm, 2 napja próbálkoztam is vele. Rádugtam az IDE-s DVD-RW-t a segitségével az egyis SATA portra. Felismeri, olvassa a meghajtót, de ugyanaz a hiba előjön linux alatt és dos alatt is. Neked működik? Hova dugtad a dvdt és a sata vinyót? -
RedCat
senior tag
Jó reggelt!
DS-4 tulajoktól kérdezem: Tapasztalta e valaki rajtam kívül hogy ha az F5-ös biost teszem a lapba, akkor az automata ford. szám szabályozás a ventillátoroknál nem működik. Van egy 12 cm ventim a házban + a proci hűtő. SZépen forognak 1000 körül F4-es biossal. Viszont ha beteszem az F5-öt akkor felugrik a ford. szám majdnem a duplájára, és nem hajlandó lejjebb venni. -
RedCat
senior tag
Viszont nekem is lenne egy kérdésem/problémám: Valaki próbált már bebootolni egy DOS alapú cd-lemezről? Pl Hired-bootcd-ről? Nekem bebootol, de ha kiválasztok vmit akkor nem tudja a cd drivereket feltölteni, és lehal az egész.
Nekem pl szükségem lenne a hired bootcd-re, pl most a boot sectort kellene visszaírni (VISTA install után vagyok).
Ugyanez a helyzet pl a SUSE 10.1 telepítése során. Bootol, majd nem találja a cd-t...
Ötlet? -
RedCat
senior tag
SZia!
Nekem ugyanez a konfigom van. Minden alapfeszen megy 3 GHz-et, feljebb nem próbáltam, ez a 3 GHz tökéletesen elég. (A ram túlfesz miatt adtam alap helyett +0,1-et a memóriáknak). Mire vagy kíváncsi? Az FSB-t emeld 425-430 körülig, a ramnak adj +0,1 V-ot, időzítéseket állítsd 5-5-5-15-re, a többit én auton hagytam. Kb ennyi a tuning
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest