- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Konflikt
addikt
pl a 800as corsair / Adata / Geil Value / ultra ezek mind mennek majdnem 1000-t cl5ben
Adata hol megy ezret? Örülnék, ha 900at vinne...p5b dlx-ban 880nál vége van 5-5-5-15ben 2,2v-on, de lazább időzítésekkel, több fesszel se megy többet.
DS4ben megy 920at. ennyi.
Corsair, az okés, a 675ös is viszi a 940et
Geilek okésak, csak már nagyon felment az áruk -
Konflikt
addikt
válasz
Travelos #4670 üzenetére
Alap lista van agiga lapján, de azt nemfrisitik a biosokkal együtt, szval lehet h egy újabb bios már támogtná, d enincs benn a listában, vagy csak ugy h single-ben megy szerintük.
Ki kell próbálni uj biosu ds3ban, ha vabn rá lehetőségedvagy egy másik rammal a te lapodat, és ha megy vele, akkor biosfrissités azzalam rammal, majd csere a tiédre
-
Konflikt
addikt
válasz
Gorneck #3409 üzenetére
Most sem...attól még az alaktrészek, slotok nem települnek át rajta...
hm?
Mért nem viszik? jo kérdés.. talán nehezebben beszerezhető, meg már a lélektani 50 ezert súrolja/átlépi. na meg amit az előbb is írtam néhány hete az új biosok óta lett használható a p5b dlx, talán ez a nyomósabb érv. olyan mintha ''újra kiadták'' volna -
Konflikt
addikt
válasz
Achill3uS #3407 üzenetére
tényleg volt vele gond, de memória kompatibilitás, meg tuning+ 7300gt stb. De már akkoris elértek vele 500+ fsb-t, és sztem sokunkat (engemis) elsődlegesen ez fogott meg a lapban, erre értettem. A nagyobb hibákat meg gyorsan javították biosokkal
Hűtő? oké, igazamugy mindnen gyártó átfog állni.. söt egykét lap már van, nemcsak gigának, csak nekik nem iylen ''reklám'' kell sztem
-
Konflikt
addikt
nekem akkor is jobban bejön a solid kondenzátor... inkább legyen 10 mhz-vel kevesebb a proci, de hosszabb élettartamú lap.
-nem 10 Mhz a külömbség hanem modjuk 50, de nemis ez a lényeg
-hosszab élettartam? ds4 gari miatt régi CUSL2-C-n vagyok, amin hagyományos kondik vannak, ugye 5 éve.(2001es a lap ha jólemlékszem) és semmi baja. De sztem mindenki látott 4-500as cerkás gépeket, sőt egy 233MMXes gépem is van, annak a lapja is működik, érdekes vagy 8-x éve. Népbutítás ez a kondi téma...
-ne mond nekem h 2 év mulva, vagy akár jövőre is ugyanez a lapod lesz...ki tervez a számítástechnikába hosszútávra? nem is lehet...Akkor mit ezen lovagolsz?
Másik, mintha a ds4-en nem lenne elég ficsőr, és nem lenne elég drága:
-kihasználsz 3 firewirét?
-akár 1db 1x pci-exp karit is?
-7.1 ed van?
-8 satát?
Persze p5b deluxon is van elég, de ds4 se egy fapados.. -
Konflikt
addikt
Hát ez durva.. de még ha nemvolt benn ram, akkoris ujraindulgatott, meg jelezte h nincs benn ram, de ugyanugy viselkedett. amugy 2*512/800as adata volt benn, ugytudom h azt a kezdetektől támogatja.
ha tényleg ez, és ennyi a baja, akkor utánuk szólok, h ezzel lehet müködik...
volt egy srác aki ugyanugy járt mint én és gariztatta, meg west dq6-ja is ezt csinálja...nagyon kiforratlan ez az egész.. rakás bughalmaz -
-
Konflikt
addikt
ds4 megérkezett - örül
e6300 megérkezett - örül
2*512/800 adata - örül
gép összerak még mindig örül
3 msp-ént ujraindul, ventik felpörögnek - megőrűl
arra gondoltam talán régebbi bios lehet az oka, de memóriák nélkül is ezt csinlja... mi lehet a baj? -
Konflikt
addikt
vki ds4ben az sli-t nem próbálta?
-
Konflikt
addikt
megy a ds4-en az sli?
-
-
Konflikt
addikt
válasz
Yushchenko #136 üzenetére
remélm ezt vmelyik biosban megoldják... mert benne van a lapban az a fesz... manual szerint akár +0,6 voltot is lehet adni a memónak, nemértem mit nem lehetett ezen rendessen megcsinálni gigáéknál...
-
-
Konflikt
addikt
nemmondod h nincs kisebb osztó csak 1:1 es?? meg 2:5 aztán kész? ez nagyon nem jó hir... muszály lesz a 800as ram, vagy vmi ami viszi a 800at min.
-
Konflikt
addikt
mármint a ds3 ban
-
Konflikt
addikt
Házon belüli piacon 6 k a differencia, az alapján irtam. 8 satam az életben nemlesz, de sztem a ds4 tulaljok 95% nak sem, cf meg hidegenhagy. Szval igy csak pénzkidobás, meg persze presztízs. sztem.
-
Konflikt
addikt
Átlagos lap conroe-k alá, semmi extra nincs rajt. DE 1 területen mégis különleges, az pedig a tuning. Ez fogott meg benne
500 fölötti fsb-t is elértek vele, márpedig erre nemsok lap képes jelenleg. (kiv vagyok DFI LP 975x-es lapjára) az ára is egész barátságos: ~38K. Szept-re azért lesz ez olcsóbb is.
Leírás: LGA775, p965+ICH8 chipset, Marvell gigalan, ALC883, 6db SATA2, 1db PATA, 1db PCIe 16x, 3db PCIe 1x, 3 PCI, 8db USB
Teszt: [link]
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged