- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
Oliii
tag
-
Achill3uS
nagyúr
-
ati2
őstag
-
Gorneck
legenda
Alvin tesztje alapján a value jobban megy a giga lapba...
Nem akarlak elkeseríteni...de sztem ez az árlista nem lett frissítve már egy ideje vagy egy pancser cég...én még árba vettem az én ultráimat ami 34k-t jelentett, de most 40 fölött van ez a ram kit...
Mielőtt rendelsz hívd fel őket és érdeklődj mennyi a valós ár... -
Gorneck
legenda
Akik eddig váltottak azoknak vagy nem ment a lapjuk (vmi gond volt vele) vagy eleve nem is ilyen lapot szerettek volna...amúgy nem sok ember váltott asus-ra...van olyan, aki asus-on belül is váltott lapot és procit is, van aki semmivel nem ért el jobb eredményt.
Eddig úgy néz ki mennek...mennyi lenne?! 1*1gb?! 2*512?! Az enyém nem 28k. -
slayer006
addikt
-
ati2
őstag
Teljessen stabil nállam is, nem tudom mire gondolsz?
Idáig ami menet közben elszált az voltmod miatt volt, de attol mindegyik lap kifekszik, ha nem elég ügyes a user (vagy csak peches).
Nállam 1x volt rossz mem időzités miatt bios másolás, de utánna gyorsan cseréltem liberót.
De ha jól néztem ki lehet kapcsolni a DS4-ben a bios mentést. Mert ha annyira téveszt a cpu vagy a ram, akkor nem a bios crc-je szar, hanem amit a gép számol...
Ezért mindenképpen javasolt a 100% stabil boot, és win alatt setfsb-vel tovább húzni és közben orthossal tesztelni mit bír még az adott feszekkel. -
ati2
őstag
Egyformán megbízható mindhárom lap.
Ha kell a 2 PCI-E slot akkor DS4 vagy P5B Delux.
Ha elég 1 PCI-E akkor DS3 mivel olcsóbb
A tuning terén meg inkább az számit mennyire vagy szerencsés a procival és a rammal pl:
e6300: 2800-3400 Mhz (800-as ram szükséges)
e6400: 2800-3600 Mhz (667-es ram általában elég, a 800-as ajánlott)
Átlagban az e6300 kb 3 Ghz, a e6400 pedig 3.2 Ghz-et tud. -
ati2
őstag
Pont az e6300-hoz kell a gyorsabb ram
De ha nincs szerencséd akkor te is belefutsz a proci limitbe aztán akkor mindegy milyen a lap + a ram.
Az én e6400-am 1.40 v-al max 8*405 -ön megy stabilan, a 8*450-hez meg kb 1.5 v kellene (mint Fori23-nak). Csak nekem nem éri meg a +11% gyorsulás a +30% fogyasztást és hőt -
gayer
aktív tag
Így van, én pont bele estem ebbe a problémába, 1mhz-et nem lehetett húzni a procin azt hiszem az f3-as biosig! A videokártyán tudtál, azzal nem volt baj, viszont most az f6 bios van fent és még ilyen stabil, és gyors (8x440Mhz-en ketyeg a 6400-es+gyári cooler) a kicsike
-
7Heads Drago
veterán
Nekem 7900 gt-vel sem engedte F2 biossal!
Az F5-tel pedig lehet!
Szerintem egyik cpu-t sem engedte huzni biosbol............ Szerintem ez CPU függő lehet, de videokari függő nem igen.......... Szerintem....
De nem mindegy, végül is. A lényeg az hogy felrakod a bios frissittőt a cd-ről és frissitesz!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- body007: Magyarország kifosztásának története
- Windows 11
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Arena Breakout: Infinite
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest