- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
PePe G
tag
válasz
FireKeeper #1706 üzenetére
Azt nem vágtam, hogy 7600GT van-e aljzat, de mostmár bekukucskáltam és leesett, hogy van.
-
PePe G
tag
válasz
R3plica70 #1703 üzenetére
De ahhoz ugye, már híd is kellene? 7600GT-m van de nem tudom, hogy van-e rajta csati hozzá.
Azt amúgy gondoltam, hogy megy nagyobb kártyákkal is, csak vajon teljesítményben nem fogja-e vissza a szűk keresztmetszettű sín? Vagy kérjek tanácsot a szélesre reszeléshez Westlake-től?
MOD: Köszönöm a linket!
[Szerkesztve] -
PePe G
tag
válasz
R3plica70 #1691 üzenetére
Tudsz linkelni egy ilyen drivert, amivel neked sikerült? Nagyob kártyáknak mennyire lenne akadály, hogy a második slot csak 4X-es? Szóval mekkora kártyákbl érdemes SLI-t venni bele, mert gondolom hogy 7900GTX-et megfogná sávszélességben.
MOD: Tudom, hogy az első kérdésre A GOOGLE A BARÁTOD lesz a válasz
[Szerkesztve] -
PePe G
tag
Hali!
Na akkor szépen sorban:
1. Ha nincs FSB emelés akkora Geileket valamiért 667Mhz-re(333-ra) lövi be (típushiba).
2. A CPU venti azért áll le mert többször is leesik a proci hőmérséklete azon határ alá, ahol már az alaplap nem ad annyi feszültséget a hűtőnek, hogy az beinduljon (ez így normális, hogy ne visítson a gép egyfolytában), de ezt a hőmérsékleti értéket betudod állítani a windowsban az EasyTune progival.
3. A winchestered sztem félre van jumperolva és be van lőve rajta a cap limit, azaz te állítottad be a 32GB-ot. Pl a Samsung vinyókat úgy kell slavere rakni, hogy a jumpert leveszed róla, mert ha az ott jelzett módon slavere rakod, akkor a cap limitet 32GB-ra állítod.
Remélem tudtam segítei. -
PePe G
tag
A következő kérdésem, csak a DS4 tulajoknak szól!
Az északihídon lévő bordáról le lehet venni a Gigabyte felíratú lapot? Lehetne oda tenni egy 4cm-es ventit a bordára? -
PePe G
tag
Nekem még mindig a Giga 945P-G lapja van és az én tapasztalatom is az amit (#828) Bile Demon is írt, hogy nincs itt baj a kimenettel, csak akkor ha kis impendanciájú dolgot kötsz rá, pl a fejhallgatót. Nekem is elég vijjogósnak hallatszanak a hangok a fejhallgatóban, de amint rákötöm a studio hangfelszerelésre a hangot, mintha kicserélték volna. A zene dinamikus lett a mély tartományban is és egyáltalán nincs egy cseppnyi háttérzaj sem.
-
PePe G
tag
Na mostmár végigolvastam mind a 4xx hozzászólást és egyre jobban elbizonytalanodok, abban a kérdésben, hogy a DS3 vagy a DS4 a jobb választás? Vagy esetleg DQ6, mert az is szárnyalni kezdett az új biossal, a kezdeti nehézségek ellenére. Akinek volt már az előbb említett lapokból mindkettő (DS4, DS3), az kérem írja le, hogy pl megéri-e a SilentPipe miatt a DS4, mert ahogy látom, a DS3 egy picit tuningképesebb. Hűvösebb a chip a DS4-en? Nekem a firewire is erősen hiányozna, ha DS3-om lenne, de legfeljebb egy PCI kártyával megoldanám a hiányát. A kérdésem még, hogy ki az aki tesztelte már valamelyik lapot egymás után Allandale-l és Conroe-val is? Tényleg jobb Allandalek alá a 965P, mint a conroe alá? Előre is köszi a válaszokat és a segítségeteket.
-
PePe G
tag
Feltéve, hogy vállalnak postát egyáltalán Magyarországra! És ha postáznak örülj, ha eljut hozzád!
Amúgy meg kb 20 euro körül jönne még rá az ott látható árakra. Szvsz nem éri meg megrendelni onnan, mert ugyanott vagy akkor, ha itthon megveszed ''többért''. Csak akkor kifizetődő, ha itthon nem lehet kapni a kiszemelt példányt, pl a DQ6-ot!
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Spórolós topik
- PlayStation 5
- Belemásznak a reddites beszélgetésekbe az AI-alapú hirdetések
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Linux kezdőknek
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Autós topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest