- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
g@bo
nagyúr
az a baj, hogy nagyon sokat foglalkoznak egyesek a géppel, és oldalakon keresztüli szenvedéseket ( +100 mhz végre, hurrá ) unalmas már olvasni,
de örömmel veszem én is, és más is az új információkat.
semmi bajom Westlake kollegával, tapasztalatait elolvasom, más pediglen alkalmazza. számomra már ő olyan vizeken evez amit nem követek, extrém tuningot nyomja az, akinek ez a fő hobbyja...........
egyébbként, a fórumon hazavágott alaplapok 1-1 példányával én is összefutok mint garanciális gond, legalább látom, milyen úton módon adták át lelküket... hasznos dolog ám. -
SzlobiG
félisten
Hát reméljük.
Más: Valszeg a proccal is ráfaragtam mer 2.8 gigán csak 1.5 fesszel stabil a lap meg nem akar 380FSB fölé menni úgy ha vissza van osztva a procc. De legalább a rammokkal nem faragtam rá azok mennek 900 körül.
Ha kitudnám valahol próbálni a proccot akkor tuti a lap lenne a gáz.
[Szerkesztve] -
Yushchenko
őstag
Ahogy mondtam mindenbe. Olyan mintha nem is core 2 lenne a gépembe, hanem mondjuk p2 vagy nemtom. Lassan tölt be a win, lassan indulnak be a programok, stb.. De minden megy rendesem. Csak 10x anyni ideig tölt. Vagy inkább olyan mintha egy ATA33-as winyóm lenne
. Most a gigabyte chipje által vezérelt satán mükszik
. De ezsem jó
.
[Szerkesztve] -
Dare2Live
félisten
rakjrá egy f4es biost sokat javítottak az f3hoz képest memóriák terén is.
hőmérséklet értékek nálam is bazi magassak. pl 3200mhz 1.275V dual prime 56C de vizzel! akkor mennyi lehet léggel....
arra figyelj, hogyha pl giga lapod van és feszt normalon hagyod akkor a lap 1.4Vt ad a procinak úgy vizzel 61C volt léggel a 80Cs e elképzelhetetlen.... -
Alvin_ti4200
félisten
A lap szerintem jól mér, nekem 41 fok alapon (0.1V-tal megemelt FSB és MCH fesszel), Orthos alatt max. 62 fokig megy fel. CPU alapjáraton 48-50 fok, Orthos alatt max. 67 fokig megy fel (458*7=3206 MHz, alapfesz=1.325V). Zalman 9500LED 5V-on. Memtest nálam nem hibázik, RAM 916 MHz-en (1:1-ben) CL5-5-5-15 2.1V.
[Szerkesztve] -
g@bo
nagyúr
266 az alap, ott 667-re áll a memó. ( az 2.5* szorzó ) ahogy emeled az fsb-t úgy másik fel a memória órajele is.
a legkisebb beállitható szorzó 2*, ezért 340-nél már 680........ 380-nál 760.... tehát nem árt a jó ram, 533-assal jónapot.
az spd-t auto-n ''remekül'' kezeli, 600-on adott a ramnak cas# 3-at, és ezt tartotta 680-ig.... azért kaptam szép kékhalálokat.
'' Minor voltage fluctuations under load ''
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest