- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Aktív témák
-
g@bo
nagyúr
az a baj, hogy nagyon sokat foglalkoznak egyesek a géppel, és oldalakon keresztüli szenvedéseket ( +100 mhz végre, hurrá ) unalmas már olvasni,
de örömmel veszem én is, és más is az új információkat.
semmi bajom Westlake kollegával, tapasztalatait elolvasom, más pediglen alkalmazza. számomra már ő olyan vizeken evez amit nem követek, extrém tuningot nyomja az, akinek ez a fő hobbyja...........
egyébbként, a fórumon hazavágott alaplapok 1-1 példányával én is összefutok mint garanciális gond, legalább látom, milyen úton módon adták át lelküket... hasznos dolog ám. -
Hát reméljük.
Más: Valszeg a proccal is ráfaragtam mer 2.8 gigán csak 1.5 fesszel stabil a lap meg nem akar 380FSB fölé menni úgy ha vissza van osztva a procc. De legalább a rammokkal nem faragtam rá azok mennek 900 körül.
Ha kitudnám valahol próbálni a proccot akkor tuti a lap lenne a gáz.
[Szerkesztve] -
Yushchenko
őstag
Ahogy mondtam mindenbe. Olyan mintha nem is core 2 lenne a gépembe, hanem mondjuk p2 vagy nemtom. Lassan tölt be a win, lassan indulnak be a programok, stb.. De minden megy rendesem. Csak 10x anyni ideig tölt. Vagy inkább olyan mintha egy ATA33-as winyóm lenne
. Most a gigabyte chipje által vezérelt satán mükszik
. De ezsem jó
.
[Szerkesztve] -
Dare2Live
félisten
rakjrá egy f4es biost sokat javítottak az f3hoz képest memóriák terén is.
hőmérséklet értékek nálam is bazi magassak. pl 3200mhz 1.275V dual prime 56C de vizzel! akkor mennyi lehet léggel....
arra figyelj, hogyha pl giga lapod van és feszt normalon hagyod akkor a lap 1.4Vt ad a procinak úgy vizzel 61C volt léggel a 80Cs e elképzelhetetlen.... -
Alvin_ti4200
félisten
A lap szerintem jól mér, nekem 41 fok alapon (0.1V-tal megemelt FSB és MCH fesszel), Orthos alatt max. 62 fokig megy fel. CPU alapjáraton 48-50 fok, Orthos alatt max. 67 fokig megy fel (458*7=3206 MHz, alapfesz=1.325V). Zalman 9500LED 5V-on. Memtest nálam nem hibázik, RAM 916 MHz-en (1:1-ben) CL5-5-5-15 2.1V.
[Szerkesztve] -
g@bo
nagyúr
266 az alap, ott 667-re áll a memó. ( az 2.5* szorzó ) ahogy emeled az fsb-t úgy másik fel a memória órajele is.
a legkisebb beállitható szorzó 2*, ezért 340-nél már 680........ 380-nál 760.... tehát nem árt a jó ram, 533-assal jónapot.
az spd-t auto-n ''remekül'' kezeli, 600-on adott a ramnak cas# 3-at, és ezt tartotta 680-ig.... azért kaptam szép kékhalálokat.
'' Minor voltage fluctuations under load ''
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gumi és felni topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Trollok komolyan
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Remaster kiadást kapott a Heretic és a Hexen
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest