- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Aktív témák
-
Yushchenko
őstag
válasz
CsendesMark #4703 üzenetére
Tök komoly a boot screen f6 BIOSban. Akkor már csak €1000 az akadája, hogy 4 magost vegyek
-
Yushchenko
őstag
-
Yushchenko
őstag
Na feltettem f6b-t. Eddig nem veszek észre semmit, tuningot majd nézek valamikor
-
Yushchenko
őstag
Na senki nem pakolja fel f6b-t ds4-re? Akkor kénytelen leszek én
-
Yushchenko
őstag
-
Yushchenko
őstag
válasz
Travelos #4335 üzenetére
de most DS3 lapom van, és az intel honlapján meg a gigabyte honlapján is van egy csomó driver, most honnan érdemes leszedni ezeket?
Az mér nem jó ami a CD-n van?
a másik meg, hogy ha nekem 3 IDE eszközöm van (2 vinyó + 1 DVD író), akkor egy IDE csatlakozóval hogy tegyek be 3 cuccot?
Sehogy, venned kell bővítő kártyát vagy a vinyódat lecserélni SATÁsra -
Yushchenko
őstag
mi az az mch, ha annak adok, akkor minek adok feszt?
-
Yushchenko
őstag
Nemtudjátok, hogy mér forog 700-800-on a CPU hűtőm? Szarul szabályozza le az alaplap? Kicsit idegesít
Jah és stock cooler (egyenlőre)
-
Yushchenko
őstag
Ilyenkor jön rá az ember hogy mennyire nem ért a számítástechnikához. Iskolába meg csak a hülyeséget tanítják. Nincs valakinek leírása, hogy melyik mit csinál, vagy hogy tudnám CL4-re átrakni a RAMjaimat. Mert nem tudok kiigazodni egyáltalán ezekbe
ui: tom hogy almafa vok -
Yushchenko
őstag
Nemtudjátok hol lehet ds4-be a memo időzítést beállítani?
-
Yushchenko
őstag
Na adtam +0.2 feszt RAMnak és mostmár 888Mhz-en is képes üzemelni. A 9500-as Everest memoria olvasás az jó?
-
Yushchenko
őstag
DDR2 512MB 667MHz Kingston (3 év garancia)
Ezzel van valakinek tapasztalata, vagy inkább maradjak A-datánál? -
Yushchenko
őstag
Szerintetek 800-as Adatával mostmár menne a ds4-em? Mert most geil 800, csak 667-en hajlandó működni
-
Yushchenko
őstag
-
Yushchenko
őstag
Ez oltás. Lehúztam a 2 fénycsövet és most mükszik minden rendesen. Kivéve persze a memot
-
Yushchenko
őstag
Jelenlegi átviteli mód: Ultra DMA-üzemmód 2
-
Yushchenko
őstag
Itt van egy csomó elsődleges meg másodlagos IDE csatorna, a speciális beáll fülön, az adatátvitel módja, ''Ha rendelkezésre áll, akkor DMA''. Még van ilyen
Intel ICH8 2 port seriel ATA Storange Controller - 2825, meg
Intel ICH8 4 port seriel ATA Storange Controller - 2820
De azzal nemtom mi van. -
Yushchenko
őstag
-
Yushchenko
őstag
Mostmár teljesen el vagyok keseredve. Tegnap 3 hét után visszakaptam a ds4-emet, olyan szöveggel, hogy az új BIOS(F4) megold mindent, erre.... Semmi sem változott. A GEIL 800-as RAMok 667-et mennek max. De ami kiakasztó:
A boltba leteszteltük, bevittem a gépem és ment. Erre hazaviszem és... megint be van lassulva mint a szemét az egész. A vinyó állandóan pörög, de kb. minden 10x annyi ideig tart. Na erre mondjon valaki valami. Ma már vettem egy SATA kábelt, mert egy molex-sata átalakítót, hogy hátba az a baj, de semmi. Ott egyedül a táp volt más(chieftec 450-es), nekem meg Macron 400-asom van, de valahol ugy érzem hogy ennek semmi köze egymáshoz. Na mit mondotok, most mi van. A winyóba szinte 100%ig biztos vok hogy jó(Mactor 250Gb). -
Yushchenko
őstag
válasz
Gorneck #3469 üzenetére
nem, csak ugye én visszavittem az alaplapot, és már 3 hete ott van náluk, le se xarták. Most mondják hogy lesz hozzá új BIOS ami valszeg megoldja a dolgokat, ezért ma elviszem a gépem maradékát, és felteszik rá az új BIOS-t. Azért nem én teszem rá, mert ha így is rossz lesz akkor mostmár kicserélik. Amúgy meg várhatnék még 1 hónapot, mert állandóan jönnek a kamu szöveggel(pl. hogy nincs RAM amivel tesztelhetnék
)
MOD: de most mek, mert lejárt az időm a netcafee-ba
[Szerkesztve] -
Yushchenko
őstag
válasz
Gorneck #3465 üzenetére
először 667-es kingmax marsom volt, a memtestbe meghalt ill. kékhalált is gyakran láttam. Aztán lett GEIL 800-as, azt meg alapból 667-esnek ismerte fel, így ment rendesen, de ahogy 800-ra tettem, meghalt az egész, be se bootolt. A SATA winyóm meg egyszerűen belassult ATA33-as szintre, de működött. Ennyi röviden
-
Yushchenko
őstag
Hi all!
Ha mindne igaz ma már lesz alaplapom, de valszeg a régi. Aszongyák hogy egy új BIOS ami gondolom az F4-es megold minden problémát. Csak az zavar hogy eddig nem csináltak vele semmit. Na mind1, remélem ma már lesz gépem
-
Yushchenko
őstag
válasz
Savanya #2648 üzenetére
Ez így van. Kövcsi kedden hív a VT-compos csávó, hogy milyen RAMmal nyomtam, szal akkor még nem vitték el. De vagy fél órát meséltem nekik mikor bevittem, hogy mi a probléma, erre beír 2 sort, hogy rosszul vezérli SATÁt és memokat. Elkezdi a nagyker ugyis tudja mi a baj. De ez engem nem érdekel. A szervízlapon az van rajta, hogy 09.09 a várható javítási befejezés. Na most ezzel ki vagyok segítve. Igazán nem értem. Alienbe amikor visszavittem a RAMokat szó nélkül azonnal kicserélték, pedig valszeg alaplap miatt nem ment normálisan. Ezek meg itt szívatnak. Jövőhéten iskola, jó lett volna, ha addigra meglett volna a gép. Visszasírom a jókis 3gigás p4-et
-
Yushchenko
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #2642 üzenetére
én Vt-comp-ba vettem nyugatinál, mert ott volt legolcsóbb
De nekem se teccett az üzlet
-
Yushchenko
őstag
Jah, ds4 tulajok. Ugye az nem gáz, hogyha a 2x 4pines csati helyett csak egy van bedugva. Nekem így is ment, csak gondoltam megkérdezem. Tuningot gondolom visszaveszi
-
Yushchenko
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #2607 üzenetére
semmi. Xarnak rá. Már 2 hete ''csinálják''. Már nagyon elegem van.
Ha felhívom őket, akkor leoltanak, hogy nem lehet a szent nagykert csesztetni, mert nekik is pénzük fekszik benne. Nem fogják elsietni. Most erre mit mondjak. Rohadjanak meg. Most netcafee power van.
-
Yushchenko
őstag
ds4-es tönkremenős, netafee-s szép jó napot kívánok mindenkinek.
-
Yushchenko
őstag
Hello mindenki!
Már másfél hete szervízbe a DS4-em. Senkinek nem ajánlom, csak szívás van vele. Hiába cseréltem ki a 667-es kingmaxokat 800-as GEIL-re, semmit nem segített. Egy fos az egész.Ilyet szólnak szervízbe hogy majd talán lesz BIOS ami megoldja a kékhalálokat és a SATA vezérlési problémákat, de ez engem hol érdekel? Na mind1, én nagyon csalódtam a gigabyteba.
-
Yushchenko
őstag
Most vigyem vissza a lapot vagy mi?
-
Yushchenko
őstag
Nem akar jó lenni ez a gép. Vettem ma egy GEIL DDR800-as RAMot. Minden jó, csakhogy alapból 667-esnek ismeri fel. Ha felteszem 800-asra, akkor megpusztul még win indításánál.Még az lehet a baj, hogy csak 1db 4pines csatim van és ugye 2 kéne. Mindenki aki ds4-et használ 2-vel használja? Molexem van, de senki nem tud átalakítóról
Szóval nem értem, lehet hogy rossz az alaplap. Aki GEIL 800-ast használ ds4-be annak minden rendben? Sry a sok kérdésért
-
Yushchenko
őstag
éljen... akkor valami más xar.
Ez lehet kicsit off, de, ORTHOS ezt írta 8 perc alatt:
FATAL ERROR: Rounding was 1, expected less than 0.4
Hardware failure detected, consult stress.txt file.
Torture Test ran 8 minutes 27 seconds - 1 errors, 0 warnings.
Execution halted.
Most akkor mi a xar?
Jah és látok kékhalálokat is mostanába, mind ilyen driver akármis. -
Yushchenko
őstag
válasz
Yushchenko #1289 üzenetére
csak mert az enyémre az van ráírva hogy dq6
De lehet hogy közös a CD
-
Yushchenko
őstag
Valaki feltudna töltenia ds4 gyári CDjének a képét?
Mert valami itt nagyon nem jó
-
Yushchenko
őstag
válasz
santaclaus #1208 üzenetére
-
Yushchenko
őstag
Ahogy mondtam mindenbe. Olyan mintha nem is core 2 lenne a gépembe, hanem mondjuk p2 vagy nemtom. Lassan tölt be a win, lassan indulnak be a programok, stb.. De minden megy rendesem. Csak 10x anyni ideig tölt. Vagy inkább olyan mintha egy ATA33-as winyóm lenne
. Most a gigabyte chipje által vezérelt satán mükszik
. De ezsem jó
.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Viccrovat
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- sziku69: Szólánc.
- HTPC (házimozi PC) topik
- További aktív témák...
- Corsair Dominator Platinum 32GB DDR5 6000mt/s (2x16GB)
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DDR4 RAM modulok
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Crucial 240GB SSD eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest