Aktív témák
-
-
DJ.Gróf
aktív tag
-
haky
senior tag
válasz
Konflikt #4755 üzenetére
fully support
na jó várjuk meg, h mi lesz. Ha bejön akkor én úgyis a D805 helyett veszek egy core2duo-t mert akkor remélhetőleg valamivel esik az áraés majd csak 1,5 év múlva core quad-ot addigra úgyis új lap kell új chipsettel??
Szerintetek meddig fog még fejlődni a számítástechnika???
MIkor monjda azt az elektronika, h kész itt a határ...???
[Szerkesztve] -
haky
senior tag
válasz
Konflikt #4745 üzenetére
Bocsi de menni fog a rev 1-el is ha meg nem megy akkor a jelen állás szerint be lehet perelni a giga-t mivel ők azt írják, h megy. Elég szép summát akasztanál le tőlük ha tárgyalásra vinnéd a dolgot. De mivel még nincs quad core a boltokban így ki sem tudjuk próbálni.
De menni fog én mint a ''giga belső embere'' ezt így kijelentem. Ha meg nem akkor tévedni emberi dolog.
Miért is ne menne??? -
Dare2Live
félisten
válasz
Konflikt #4609 üzenetére
Ezt felejtsd el ennél a lapnál.
Tudom eddig nem így volt, énse láttam eddig ilyet, tudom tese, de ittmeg ígyvan.
bele kell rakni olyan ramot amit komál az F2es bios, utána F5 és voila máris megy a ramokkal amikkel eddig sak felpörgött, megált, felpörgött megált.
szerk: elnézést ennyi hozzászólásba sikeredett leírnom uazt, így ucsóba a megoldást is leírtam azért.
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
válasz
Konflikt #3569 üzenetére
De ki használ olyat? 20-30 környékén lehet venni normális 5.1-es rendszer...7.1 felesleges szvsz...nekem egy dtt2200as creative szól a 4*4-es szobámba, ami bőven elég...eddig minden lapomnál kb ugyanúgy szólt...
Audigy2 az már más tészta, mert azzal szólt pl eddig a legjobban,,, -
Achill3uS
nagyúr
válasz
Konflikt #3404 üzenetére
abszolut igazad van amugy, de 1 ok a solid-ra h nem tudsz beleakadni egy hutoszerelesnel, ergo nem hajlik el..
fsb-ben amugy mit tud egy S3? latott mar valaki tole 500+ fsb-t? XS-en nem divat ez a lap
mod
azert a kezdeteknel volt eleg gond vele, olvass vissza
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
-
R3plica70
aktív tag
válasz
Konflikt #717 üzenetére
Ugyanabban a konfigban van, mint ads3? 450 a max fsb, akkor nemsokkal marad el eddig a kistestvérétől ezekszerint van olyan jó tuningban mint a ds3?
Igen csak a lap változott tegnap. ''Csak'' 450-ig próbáltam úgy kb 2 óra stressteszttel,mert a RAMok már így is határon voltak, de szerintem menne jobban is.
Szvsz nem rossz lap a DS3 de a DS4 valahogy tisztább szárazabb érzés
Sajnos ma elvitték a 6300-am így a 6400 érkezéséig egy celeronggyal vegetálok -
R3plica70
aktív tag
válasz
Konflikt #417 üzenetére
Ez már aztán frankó!! Látom nem nyugodtál addig, mig ezt össze nem hoztad a 7300GT+ds3 tuningot Max mekkora fsb-ig jutottál igy?
450-ig, de itt már a RAM volt a szűk keresztmetszet, szegény Veritech 667-esnek kihajtottam a lelkét is
Szóval az F4e BIOS korrigálta VGA problémát a végleges F4-gyel szintén minden OK.
Én azt mondom, hogy ez a BIOS érdemelte volna meg a förszt rilíz jelzőt, a többit tekinthetjük bétának. -
R3plica70
aktív tag
válasz
Konflikt #172 üzenetére
De hisz épp te irtad, h 7900GTvel ment a tuning, 7300GT-vel már nem. Szval sztem nem a 3 fázissal lesz baj. a ds4-en van +1 molex, igy több áramot tud felvenni. ki kéne aztis próbálni
hát éppen ezaz, a 7900GT ugye + tápot kap a 7300GT viszont csak PCI-E csatolón keresztül ( a 7600GS is ) , ebből következtettem h valahol itt van az eb elhantolva, vagy csak simán egy hulladékot fogtam ki.
Ma kap egy 450-es Chieftek tápot, kipróbálom a változatosság kedvéért egy ATI kártyával + a GEIL ramok, ha ez sem segít akkor én feladom.
Nem igazán olvastam a külföldi fórumokon h milyen VGA-kkal próbálták, ha ott is +táppal ellátott drágább VGA-kkal nyomják akkor még akár lehet az alaplap bugja, bár durva lenne. Ez DS3 és ezen nincs +molex.
Volt fx-60ad? az szép Meddig tudtad húzni?
Csak pár napig volt nálam tesztre egy ASUS A8N32SLI és egy 7900GTX társaságában
A gyári hőcsöves hűtőjével 10%-ot tudtam rajta húzni azaz 2860-on ment, 3g-n már nem volt stabil, de nem is erölködtem vele különösebben -
R3plica70
aktív tag
válasz
Konflikt #167 üzenetére
Adataimnál a teljes konfigom látható, csak az alaplap változott
Amúgy Macron 400-as táp amivel tökéletesen ment eddig mindenféle tuning pl. D805, D930, X2 3800+ , FX 60, de nem zárkózom el a lehetőségtől, hogy most valamiért ezzel van a gond ( 1%-ot adok neki ) Elsődlegesen a lapra gondolok, h valamiért a 3 körös táppal nehezen bírkózik meg a lap procival és ez már tuninghoz esetleg nem elég vagy nem elég stabil, de egyelőre passz.
Én sem erre számítottam -
Achill3uS
nagyúr
csak kicsit tisztázásként, DFI-nek nem lesz 975 alapu LP lapja, az az infinity és már kijött, stabil 500fsb feletti értékeket nem láttam xs-en sem (Conroe-val főleg nem), az Allendale -ek viszont tényleg nagyon mennek benne (valszeg az alacsony szorzó miatt), de remélem max pár nap és kivesézhetem
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Msi Mpg Z590 Gaming Plus Eladó!!!
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest