- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Fotók, videók mobillal
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Aktív témák
-
varga911
senior tag
válasz
Gorneck #3551 üzenetére
Ez a weblap 1280*1024 pixel képernyőfelbontásra van optimalizálva. Az Ön készülékének a felbontása 1600*1200 pixel. Ha lehet, módosítsa a beállításait!
Jó az oldalMódosítanád légyszi az eredményeimet? DS3 rész, minden ugyanaz, kivéve a ram 2.3 volton 4-4-4-12. Egyre jobb ez a DS3, komolyan...
Üdv.
Buék!
[Szerkesztve] -
Bile Demon
őstag
válasz
Gorneck #3493 üzenetére
Nem pont ilyenem van, henem az ABIT féle Serieller II (tm) vagy ilyesmi.
Nekem se a TEAC se a PIO108, de még egy LG CD író, se működik vele, teljesen belassul a bootolás és nem oké utána sem. Az ABIT lappal is ezt csinálta, ezért nem is használtam.
Vinyóból sokfélét próbáltam vele, azokkal nem volt gond, bootolás is oké, frankón beszereltem a gépbe a mobilrack hatuljára tettem, akkor jött a hidegzuhany amikor kihúzott mobilrekkes vinyóval próbálom indítani a gépet akkor semmilyen SATA és IDE eszközt nem talál, mármint a többit se!, még a GIGA satán levőket is zagyvaságnak ismeri fel.
A helyedben vennék inkább egy Optiarc 7170 SATA meghajtót, nekem 7173 ATA van és egészen jó, eltekintve az MCC verbatimus bugjától. -
bim
veterán
válasz
Gorneck #3497 üzenetére
a rack biztosan működni fog vele.
a pio-t van hogy nem ismeri fel.elindul rendesen a rendszer és mintha nem lenne meghajtód.ha felismeri akkor is akadozik a működése.
ez persze lehet hogy csak nálam jelentkezik.én 3 rugóért vettem használtan.mivel nincs benne mozgó alkatrész igy nincs mi elromoljon benne.kb. fél éve tökéletesen működik.
win telepitésnél sincs semmi gond mivel nem igényel drivert.a biosban satának látja a vinyót és ennyi. -
God Vazzeg
veterán
válasz
Gorneck #3480 üzenetére
Mittomén milyen 667-es 2x1GB
Vinyók 1-4-es Sata csatikon figyelnek, de az előbb néztem, 50k fölé megy a másolás vinyóról vinyóra, szal nem rossz ez, de mégis lassúnak tűnik a win betöltése
A biosban a native sata, illetve legacy sata beállítás az mit takar? Melyikre rakjam? Nativon xp töltés kezdetekor lemerevedik az xp ''bevilágosodása'' és röcögősebb, legacyn nem annyira, de win alatt ugyanolyannak tűnik. Csak a tapasztalatokra vagyok kíváncsi
A64 3500+ venice volt előtte giga lappal, 2x512/500 rammalAz nem ment ennyire win alatt, de a boot gyorsabb volt
-
ati2
őstag
válasz
Gorneck #3449 üzenetére
Bocs elfelejtettem írni, hogy csak a DS4/DQ6-nál van ilyen (F8 - Dual BIOS/Q-Flash-ban), mert a DS3-ban csak 1 bios van.
Ha nem indul valamelyik bios-al a lap (pl instabil a cucc), akkor néha megpróbálja átmásolni a az egyik biost a másikba.
De a poén, hogy mindkét bios jó az epromokban, csak a hülye azt hiszi, hogy sérült és másolna. Egy instabil rendszeren meg elég kicsi az esély, hogy jó legyen a másolat.
Odáig rendben van, hogy ha nem indul az egyik bios-al, akkor a másikról boot-ol, de ez a másolás nagyon gáz... -
detroitrw
addikt
válasz
Gorneck #3436 üzenetére
s a zalman CNPS7000B-Cu ?
már gondolkodtam azon hogy megtartom az új konfignál is mert a mostaninál a 2.6Ghz-es HT NW-nél több órás terhelés esetén se éri el a 60 fokot. ill. állandó tunigba van a CPU 1.6V-al, ja s alapon 69W-os
elméletileg akkor a E6300-nál is bírnia kéne tuningnál ezt a teljesítményt nem?
ill. ami még mellette szolna hogy a környezetett elég jól hűti
szerinted megtartsam? -
gége
csendes tag
válasz
Gorneck #3431 üzenetére
egy ram van bent most is fesz alapon van a biosban beállítva frissítést meg úgy értem hogy elvileg amikor updatelem a biost újraíndítás után kéne hogy elkezdje megírni mint ahogy ezelőtt ment rendesen na ez most nincs milyen progival tudnám megnézni hogy most milyen feszt kapnak a ramok?
-
rob210
nagyúr
válasz
Gorneck #3330 üzenetére
Közben már rájöttem csak hirtelen ahogy írva volt nem értettem mi ez.
Azt hittem valami tuning program.
Ez az inteles energiagazdálkodó szarság ezek azok amiket ki szoktam kapcsolni elsőre ha tuningolok
Bár azt mondja mindenki hogy nagyon jól működik és energyt lehet megspórolni vele.
Meg a procit is kíméli.
NA majd holnap beállítom.
Jó éjt mindenkinek -
ati2
őstag
válasz
Gorneck #3329 üzenetére
Új bios neked
Az XS-en istenítik: az a lényege hogy olyan az OC mint az F8-al, csak nincs cold boot bug...
De azért még elég friss, lehet hogy bugos, csak még nem derült ki.
Egy próbát megér, mert az F8-at rögtön szidták, ezt meg nem.
De azt én sem értem, hogy miért nem új dátumos F8
1 hét alatt tuti nem irták újra, ha előtte 1.5 hónapig görcsöltek...
[Szerkesztve] -
rob210
nagyúr
válasz
Gorneck #3281 üzenetére
De ez te is tudod hogy kizárt.
AMi megy bootoláskor az megy stabilan ami nem megy bootoláskor az nem megy stabilan.
Ez tuti fix.
Kiváncsi vagyo mivel tesztelt.
De ha mondjuk egy időben tesztel egy snm et meg egy orthost akkor elő fog jönni a hiba.
Ha nem akkor meg el van ''b.szva'' a biosbeállítás. -
DeepDish
őstag
-
-
rob210
nagyúr
válasz
Gorneck #3270 üzenetére
Az eredmények hitelességét igazolná.
Sajnos a minap ráfutottam egy srácra aki közölte, hogy szart se ér az eredményem, mert csak hazudozok, ilyen értéken nem mehet a gépem.
Felajánlottam neki a lehetőséget, hogy jöjjön el és nézze meg saját szemével.
Valamint küldtem neki képeket.
Ekkor meginogott.
[Szerkesztve] -
rob210
nagyúr
válasz
Gorneck #3262 üzenetére
Azért még egy annyit hozzá teszek, hogy ha gondolod ugy is meg lehetne csinálni, hogy mindenki linkel mellé legalább egy cpu-z képet mit szólsz hozzá?
No persze ez már csak a maximalizmusomnak köszönhető
Szép munka nekem tetszik a honlap
Mivel csináltad?
Nekem is upc-m van de nem megy a tárhelyem.
[Szerkesztve] -
tlac
nagyúr
válasz
Gorneck #3264 üzenetére
Ha verseny lenne vagy bármi más, akkor úgy is hirdetem meg...szal maradjunk ennél, mint a táblázat lényege
Én se gondoltam versenyre. Ezért írtam a versenyzők szót macskakörmök között.
Viszont továbbra is az a véleményem, hogy jó lenne egy fsb szerinti sorrend. Így kb. be lehetne lőni, hogy adott sebességhez milyen feszek szükségesek és ezáltal átláthatóbb is lenne. -
Anonymus23
veterán
válasz
Gorneck #3257 üzenetére
Great!
Amúgy jó a honlap!
Ha lehetne egy személyes javaslatom, érdemes lenne procinként és szorzónként vagy alaplaponként megcsinálni a táblázatot. Így jobban lehetne látni, hogy melyik konfiggal mit megy, illetve mi az mainstream ezekkel a procikkal, amire minden jótett lélek számíthat, aki ilyen proci/alaplap combót vesz.
Még 1x grat a honlaphoz, ésa munkáért amit ebbe feccölsz!
-
Anonymus23
veterán
válasz
Gorneck #3254 üzenetére
Gorneck23!
Egy kis javítást eszközöltetnék a DS3/DS4 webalpodon.
A második eredményem a táblázatban az ''csak'' 460 MHz nem pedig 475. Bár a szerkezet elindul 475-ön és 480-on is, de ott nem volt stabil, még próbálkozni kellene a feszekkel meg a RAM időzítésekkel, de őszintén, se kedvem, se időm nem volt hozzá.
Kérlek, hogy javítsd már majd légyszi (csak a hitelesség kedvéért).
Köszi! -
greeny7
tag
válasz
Gorneck #3248 üzenetére
Nem csak próbáltam, hanem egy ismerősöm, illetve én is megtettem, jelenleg is tiltva van....
Egyszerűen nem értem... Pénteken hoz egy másik karit, hátha...
- Drivereket min a két hálókártyához többet is probáltunk, újat is...
- alaplapé le van tiltva...
- újrahúzások utánb is ua. a helyzet, 2 féle XP telepítővel is kipróbálva...
és nem....
Ja, ha arra gondolsz, akkor van még egy gép rajta, de már erre Én is gondoltam, az ki is volt végig ''iktatva'', de nem jelent változást...
[Szerkesztve] -
greeny7
tag
válasz
Gorneck #3239 üzenetére
eddig az elöző gépemen ment rendben a net ugyanazzal a Routerrel, illetve a Planetes hálókártyával... Most is összeraktam a régi gépet, az rendben műxik a hálókártyával, a net nem szakadozik...
Ezért kérdezem hogy van e valakinek otthon vezeték nélküli hálója DS3-al, illetve hogy milyen hálókártyát használ, mert akkor azzal kipróbálnám...
Köszi -
toM517
aktív tag
válasz
Gorneck #3164 üzenetére
Hat azert orult nagy tuningot nem szeretnek(foleg nem allandonan tulhajtva jaratast)
A hazam egy Tt es van benne 5 venti(8cm), ebbol asszem mar csak 3 muxik(2 hatul, 1 oldalt)
CPU: E6300-E6400-ra gondoltam, az E6600 mar pazarlas(allitolag nem er sokat a +2MBcahce, meg az az egy szorzo, majdnem a duplaja is az ara...
Osszegezve enyhe tulhajtast(inkabb kesobbiekben jobban, mikor mar kezd elavulni..- ugyanis hosszutavra tervezek, amig szet nem esik..)
RAM: 2*1GB Corsairom van jelenleg, lehet eladas lesz belole es lesz helyette ugyanilyen csak 2*512 - Errol mi a velemenyed?
VGA: X1950PRO iceQ3 Turbovagy 7600GT
Neked is DS3-ad van, megis inkabb a DS4-et ajanlod? A SLI nem hajt piszkosul, de kesobb fejlesztesnel jol jon, hogy csak me gegy ugynailyen VGA-t kell vennem, ami valszeg akkora mar filleres cucc lesz
Esetleg mas SLI-s lap, ami nem dragabb a DS4-nel es nem is Heatpipe-os, legalabbis nem ennyire? - Ugy ertem mint kb az ASUS lapjainal vagy valami ABIT Fatal1ty styleA RAMoknak is venti
) - AB9PRO-rol velemeny?
-
varga911
senior tag
válasz
Gorneck #3170 üzenetére
Nekem F8i volt fent, majd ráflasheltem az F7-est, egy ideig fagyott, aztán csak kékhalál, de most jónak tűnik, 2db prime95 megy már 3 órája, 62-63°C között ingadozgat a két mag, a cpu meg 59°C. Számítana ha leszedném a gyári trutyit és bepasztáznám ?
Everest 3.50.761-el néztem mindent.
Üdv. -
tlac
nagyúr
válasz
Gorneck #3153 üzenetére
Próbáld már ki pl a másik két slotba is, no meg csak egy modullal.
Erre én is gondoltam, csak lusta voltam szerelni.
Ha egy modullal menne is, azzal nem sokra megyek.
stitchie-nek csak 1 ramja van, kettővel már nem biztos ilyen eredményt produkál majd...
Igen, az esélyes.
Ezt nem olvastad? Felénk így szerepeltek...
2*512->400-410fsb (ds3/ds4)
2*1gb->420-430fsb (ds3/dq6)
Ezt nem értem miért írod. 420-on talán nekem is menne.
A gépet még szeptember elején vettem. Akkor még nem írtál a goodram eredményedről. Ha írtad volna, nem is vettem volna ilyet. De akkoriban az is jó volt, ha egyáltalán működött vmi rammal a lap. -
mekcsei
csendes tag
válasz
Gorneck #3043 üzenetére
Köszönöm a választ, de annak mi lehet az oka, hogy nem tudok belépni a SmartFan-ba. Nem tudom, hogy 3 v. 4 pólusú a ventim ( a nyílásokon benézve Intel felirat van rajta), mivel garis a gépem, nem tudom kinyitni a házat. Erre gyanakszom, hogy észleli ezt. A BIOS beállításoknak van hatása, pld. Auto állásban viszonylag lelassul (tehát szabályozza a ventit), de az lenne jó, ha a SmartFan-ban tudnám beállítani a hőfokot, pld a jelenleginél magasabb hőfokra, akkor lassabban (csendesebben) forogna.
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- EAFC 25
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged