- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Aktív témák
-
gége
csendes tag
válasz
Gorneck #3431 üzenetére
egy ram van bent most is fesz alapon van a biosban beállítva frissítést meg úgy értem hogy elvileg amikor updatelem a biost újraíndítás után kéne hogy elkezdje megírni mint ahogy ezelőtt ment rendesen na ez most nincs milyen progival tudnám megnézni hogy most milyen feszt kapnak a ramok?
-
gége
csendes tag
nekem is kéne egy kis segítség már vagy 5 napja szenvedek a géppel átraktam a sárga slot-ból a ramokat a narancsba azóta egyszerűen nem megy a gép folyamatosan újraindul volt mát cmos clear elemcsere hiába rakok fel másik biost egyszerűen nem írja meg mint amikor még működött rendesen már nem tudom mit kéne csinálni a gép c2 e6400 2*512 ddr2 800mhz geil dual channel gigabyte ga 965p dq6 néha elindul pár reset után de hiába állítom át a biost amint kikapcsolom kezdődik az egész előlről
-
gége
csendes tag
Ha tudtam volna hogy ilyen gubanc lessz azért mert kiveszem a ramot hozzá sem nyultam volna idáig ment minden rendesen
-
gége
csendes tag
Kellene egy kis segítség a gépem c2 e6400 gigabyte dq6 geil ddr2 2*512 800mhz olyan problémám lenne hogy kivettem a ramokat a gépből át akartam rakni a másik slotba a sárgában voltak narancsba raktam őket azóta nem akar indulni a gép rendesen hiába raktam vissza őket a sárga slotba folyamatosan újraindul a gép bios F7 van fent csináltam már cmos resetet kivettem az elemet semmi ha tudnátok segíteni azt nagyon megköszönném
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged