- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
Aktív témák
-
gége
csendes tag
válasz
Gorneck #3431 üzenetére
egy ram van bent most is fesz alapon van a biosban beállítva frissítést meg úgy értem hogy elvileg amikor updatelem a biost újraíndítás után kéne hogy elkezdje megírni mint ahogy ezelőtt ment rendesen na ez most nincs milyen progival tudnám megnézni hogy most milyen feszt kapnak a ramok?
-
gége
csendes tag
nekem is kéne egy kis segítség már vagy 5 napja szenvedek a géppel átraktam a sárga slot-ból a ramokat a narancsba azóta egyszerűen nem megy a gép folyamatosan újraindul volt mát cmos clear elemcsere hiába rakok fel másik biost egyszerűen nem írja meg mint amikor még működött rendesen már nem tudom mit kéne csinálni a gép c2 e6400 2*512 ddr2 800mhz geil dual channel gigabyte ga 965p dq6 néha elindul pár reset után de hiába állítom át a biost amint kikapcsolom kezdődik az egész előlről
-
gége
csendes tag
Ha tudtam volna hogy ilyen gubanc lessz azért mert kiveszem a ramot hozzá sem nyultam volna idáig ment minden rendesen
-
gége
csendes tag
Kellene egy kis segítség a gépem c2 e6400 gigabyte dq6 geil ddr2 2*512 800mhz olyan problémám lenne hogy kivettem a ramokat a gépből át akartam rakni a másik slotba a sárgában voltak narancsba raktam őket azóta nem akar indulni a gép rendesen hiába raktam vissza őket a sárga slotba folyamatosan újraindul a gép bios F7 van fent csináltam már cmos resetet kivettem az elemet semmi ha tudnátok segíteni azt nagyon megköszönném
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- macOS PC-re
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest