- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
Aktív témák
-
mekcsei
csendes tag
válasz
Gorneck #3043 üzenetére
Köszönöm a választ, de annak mi lehet az oka, hogy nem tudok belépni a SmartFan-ba. Nem tudom, hogy 3 v. 4 pólusú a ventim ( a nyílásokon benézve Intel felirat van rajta), mivel garis a gépem, nem tudom kinyitni a házat. Erre gyanakszom, hogy észleli ezt. A BIOS beállításoknak van hatása, pld. Auto állásban viszonylag lelassul (tehát szabályozza a ventit), de az lenne jó, ha a SmartFan-ban tudnám beállítani a hőfokot, pld a jelenleginél magasabb hőfokra, akkor lassabban (csendesebben) forogna.
-
mekcsei
csendes tag
Sziasztok!
DS3-asom van, nem aktív (nem tudok belépni) az EasyTune5-ben a SmartFan-ba. Mi lehet az oka, a Biosban a ventivel kapcsolatban próbálkoztam, de semmi hatása nem volt.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI B450 TOMAHAWK eladó
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Asrock B360M Pro4 microATX - elkelt TheCrafter22 kollégának, értékelésre vár
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest