- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Aktív témák
-
mekcsei
csendes tag
válasz
Gorneck #3043 üzenetére
Köszönöm a választ, de annak mi lehet az oka, hogy nem tudok belépni a SmartFan-ba. Nem tudom, hogy 3 v. 4 pólusú a ventim ( a nyílásokon benézve Intel felirat van rajta), mivel garis a gépem, nem tudom kinyitni a házat. Erre gyanakszom, hogy észleli ezt. A BIOS beállításoknak van hatása, pld. Auto állásban viszonylag lelassul (tehát szabályozza a ventit), de az lenne jó, ha a SmartFan-ban tudnám beállítani a hőfokot, pld a jelenleginél magasabb hőfokra, akkor lassabban (csendesebben) forogna.
-
mekcsei
csendes tag
Sziasztok!
DS3-asom van, nem aktív (nem tudok belépni) az EasyTune5-ben a SmartFan-ba. Mi lehet az oka, a Biosban a ventivel kapcsolatban próbálkoztam, de semmi hatása nem volt.
Aktív témák
Hirdetés
- Asus AM1M-A AMD AM1 alaplap + Quad Core AMD Sempron 3850 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest