- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jorden06
senior tag
-
Dunbar
senior tag
Egy kommentet dobnál majd róla, hogy mit tud?
Tetszenek ezek a Xears fülhallgatók. Egyrészt kurvajól és profin néznek ki, az áruk sem rossz, és dicséritek is a márkát, a hangzást, lehet a végén beruházok egy komolyabba. Hivatalos oldalról rendelve garancia 2 év? És tényleg jól működik?
-
-
ko9
addikt
Most nézem, hogy neked van TDIII és XE200Pro is. Össze tudnád hasonlítani őket viselés szempontjából?
Volt XE200Pro-m, az volt a bajom vele, hogy egyszerűen nem fért bele a fülembe legkisebb bogyóval se, ha mégis beleerőszakoltam valahogy, akkor a jóó Ikarus busz ezeken a fenséges utakon 2 percen belül kirázta a fülemből -
slfln
senior tag
Lehet akkurátusabban kell majd fogalmaznom. Nem minden Monster fülhallgató tűzre való és nem a FartBeats by Dr. Dre a legjobb fülesük.
Az már másik kérdés, hogy hivatalos eladótól is erős félsszel vennék Monster fülest, ha rászánnám magam ilyesmire. A bolti árát -cserélős gari ide vagy oda- egyik sem éri.
Valószínűleg több gagyi forog kézen, mint eredeti.
A 150$-os Pro Gold is tutira hamisítvány. -
hoffman_
nagyúr
Én a TDII-re szavaznék, csakmert ugyanaz és a III az fa, a II fém
Remusz911:
Én sajnos nem tudok ilyen verzióról. Nekem se tetszett, mikor nézegetem még nem agybadugósokat, de úgy voltam vele, hogy lenyelném. Megbízható boltost jelenleg nem tudok Senn téren, de nem kizárt, hogy van, nem néztem körül.
-
hoffman_
nagyúr
Azért azt én se szeretem, a külső a minőség rovására megy. Általában a kettő együtt szokott drága lenni. Közben olvasok sokat, végül lehet, hogy mégis meggyőznek a Xears fülesek, és hagyom a márkahűséget, a füles nem Senn lesz. Már csak annak kéne összejönnie, hogy elmenjen a fejes, remélem sikerül, itt a hideg, kell egy kicsi füles.
-
hoffman_
nagyúr
Értem, köszi
A próba nagyon rendes tőled, így látatlanban is köszönöm. Egyelőre viszont ne fussunk felesleges köröket, ha sikerült pénzt csinálni az egyik fejesemből, és tuti a vásárlás, akkor viszont visszatérhetnénk rá
Egyébként a külső is fontos nekem, én már csak ilyen vagyok, a szűz ár/teljesítmény arány nem elég. Ehhez mérve Xears-ből a Resonance tetszik leginkább, most jól meg is olvasom, mit írt róla a kollega logouton.
mod:
És az XE200 a másik, amit el tudnék még talán képzelni, szuper. Köszi szépen
Ha aktuális lesz egyáltalán, akkor mindenképp kereslek
mod2:
Mik vannak a tarsolyodban
PH írt nem rég erről a Denonról, az is érdekelt. Lehet, hogy ebből egy hosszú sörözés lesz?
-
macera2
aktív tag
Hi xnace!
"Allee-ban a Sony Centerben vettem.".
Kösz a gyors infót, mindent értek, viszem a fotót is. Na most má mindegy, kénytelen vagyok elárulni, hogy mennyire nem vagyok járatos, de azt mond még meg, hogy az az Alle valamilyen bevásárló központ? Aztán majd csak megtalálom. -
slfln
senior tag
Én a Teclast lejátszóm gyári in-ear fülesével voltam így minap, amit unalomból elővettem szórakozni vele. Olyan mint az új Beta /MDR-EX85 stb. kialakításra. Ráraktam egy tripla harangot, hogy a nagy tányér és rövid cső + a nyitottsága miatt a szigetelést és behelyezési mélységet kompenzáljam valahogy...
és nem is volt bűnrossz, amit hallottam. Az Ultraphile szintjét simán kirázta magából (technikailag). A színezése pedig szintén egész kiegyenlített volt, úgy értem durva túlzások nélküli.
Valószínűleg amúgy a legjobb lejátszó mellé adott 'ingyenfüles' a világon.tommjee: Miért vagy benne biztos?
-
slfln
senior tag
Erre azért nem vennék mérget. / - Meg további 8 a posta és kb. ennyit szán rá
.
tommjee: A 271-et nem tudom mennyire hamisítják, és honnan szerzed be (-ha dealextreme, alibaba vagy barátjairól akkor meg ne vedd-) ennyiért, de 3eFt-ért jobbat nem valószínű, hogy tudunk mondani neked.
-
stranger28
addikt
Én is most néztem, nem működik. De a fülesek sincsenek fenn, biztos emberkedik megint.
szerk: Most megint megpróbáltam, mostmár megy, de továbbra is csak annyit ír, hogy várólistán vagyok, közben már emailezett, hogy úton van.. na nem baj.
Amúgy mp3 lejátszók között mekkora eltérés lehet hangminőségileg? Mondjuk ez adatok és a clip+ között.
-
-Anti Jitter: csökkenti az elektronika által okozott jitter mennyiségét
-DAC Direct: Megkerüli az operációs rendszert és közvetlenül a DAC-ra küldi a jelet (olyan mint PC-n a WASAPI, Kernel Streaming/KS vagy ASIO)
és
Hi-fi play: túlmintavételezés, valójában sok jelentősége nincsKapcsold be ezeket, jobb lesz a hang.
-
ko9
addikt
Esetleg a Nexus S topikjában?
-
Önmagában még semmit, de egy fontos egyszerűsítés, ha valaki akar kezdeni valamit, akkor ezzel már nem kell vacakolni. Szóval ez olyan, mintha egy autóra kiírod, hogy nincs benne riasztó. Attól még fel kell törni, de ha 100 autó egymás mellet áll, és abból az egyikről ismert, hogy nincs riasztója, akkor tuti, hogy azt viszik, mert kisebb meló.
-
stranger28
addikt
Ő nem fog telefonon keresni, a számot a banknak adod meg, ha esetleg felmerül valami probléma. Szóval az sima 06-tal is jó, nem muszáj az internesönel legközelebb, meg az sem, hogy in english hívjon. Mostmár csak türelmesen várni kell amíg megjön, és nem agyonütni a postást, amikor behajítja a kerítésen..
-
Az IBAN szám is jó, azt is ellenőriztem. Használd az IBAN Rechnert.
Ha nyöszörög erre az IBAN számra, hogy túl rövid, akkor töltsd fel nullákkal a végén, de valójában értelmetlen, hibás a bank rendszere. Melyik bank az a balf..z?
(#20234) stranger28 Stimmel, én is ezt mondom.
-
stranger28
addikt
Sima átutalással nem megy át OTP-ben, csak IBAN-nal, aminek ilyen a formátuma. Láthatod, hogy ugyanazok a számok; pár nullával, meg németország kódja, a "DE". Thomastól kérte Acsifun, nekem is így ment csak át a pénz. Másképp felhívnak, mint engem, hogy nem jó és levonnak 2 ezret kapásból.
-
-
dani3l
őstag
Az a vicc, hogy nekem is van egy (jo nem iphone hanem ipod, de tudtommal ugyanaz, csak mic meg gombok nelkül..) es amikor vettem es elkezdtem hasznalni az volt a reakciom ra, hogy hüü ez milyen jol szol, a gyari htc füles utan, amit szerintem egy 500 forintos piaci vacak porba alaz..
Persze ettöl meg tudom, hogy retekül szol, de ennyire szamit mihez viszonyit az ember..
-
Falconer
aktív tag
A kábele az fizikailag teljesen korrekt, sodrott szálas. Jóval masszívabb feelingje van mint a Sennek.
Na már kemény tíz perce megy a zene, a hangzása még mindig kb ilyen 5ezer forintos kategória, kritikán aluli...Jövő héten fogok róla többet írni. Közben megjött az értesítő, hogy Thomastól is jött egy füles...
-
dudika10
veterán
Elég sokat foglalkozom kábelekkel úgy gondolom, és nem, nem találtam még univerzális megoldást fülhallgatókhoz.
Addig örüljön amíg nincs megtörve, mert utána nagyon nehéz lesz hozzá normális kábelt találni. Mindegyik vagy merev vagy más baja van...
Ráadásul még kis hőmérsékleten is egy pillanat alatt meg tud pusztulni szerencsétlen driver a pákától. -
-
Don't Panic
senior tag
nekem a dupla a legkényelmesebb s szerintem egész jól szól jól is szigetel bár fül válogatja kinek mi.
többen mondják az utángyártott pl sony gumiharangokat vagy más jobbfajta bogyót.más: én visszaküldtem Thomasnak - nak holnap vagy azután hozz a póstás
15 adták fel és 19 érkezett be Magyarországra.
szét kellet vágnom a fülest és már küldték is az újat -
veector
senior tag
Az XE-re nem emlékszem hogy rossz lett volna első hallgatásra, de tény, hogy az is javult. Az XGF meg fájt első hallgatásra... azt hittem, hogy gyári hibás darab.
Mondjuk 100 óra bejáratás után se éri el az XGF az XE szintjét (szigorúan az én ízlésem szerint mondom ezt). -
veector
senior tag
Hát ha dubstepet ritkán hallgatsz, akkor pont, hogy az XE200Pro-t ajánlanám.
De ha az XGF500Pro mellett döntesz, akkor ott 100 óra burn-in javallott. XE-nél nekem olyan 50 is elég volt. Mondjuk ez valószínűleg fülhallgatónként változik. De ne keseredj el első hallgatáskor. Annál csak jobb lesz.
-
Bodor
veterán
Részemről ez lenne az ajánlat: Xears Giant Force XGF500PRO
Csak ki ne essen a dobhártyád a sok mélytől!
Ártól nem kell megijedni, KLANGFUZZIS kuponkóddal innen most minden füles 30 Eur + 8Eur postaköltség. -
Bodz
nagyúr
Van bőr a képén.
Erről jut eszembe. Esetleg ha szeretne valaki olcsón Klipsch S4i fülest, itt a nagy alkalom.
-
Shufny
őstag
XR = Xears XR120 Pro II
A kiemelése miatt kb 7kHz -nél nagyon szerették gitárral az itteniek, bár mint mondtam nincsen különösen kiemelve a mélye.
20-25 -ért már külföldi rendelést ajánlanám inkább, de ugye biztosra hallatlanba soha nem lehet menni.
És én is a különböző műfajokra értettem, hogy azért annyira nem állnak egymástól távol.
szerk: az első kérdés kimaradt. Szóval úgy értem, hogy sokan ajánlgatnak így, hogy bizonyos zenéhez bizonyos karakterű, vagy tulajdonságú fülhallgató illik. Szerintem összehasonlíthatatlanul jobban számít a személyes preferencia.
slfln:Persze nem ártana inkább azt megszokni, az viszont biztos (nekem már az is sok). Mármint az XR -é? Akkor ezért kacsintgatsz ennyire a K702 felé?
-
Shufny
őstag
Én nagy ellenzője vagyok, az x zenéhez y fülest megközelítésnek. Persze vannak bizonyos jellegzetességek, amik számíthatnak ilyen szempontból, de a hallgató elvárásai sokkal fontosobbak. Ajánláshoz meg a keret lenne a legfontosabb. Például mert erősen függ tőle, hogy mi számít "szép mély" -nek vagy "jól kivehető gitár" -nak. Továbbá, ha valamin jobban kivehető bizonyos rész, az nem feltétlenül előny.
(mellesleg ez szerintem egyáltalán nem nagy össze-visszaság
)
slfln: Nekem meg inkább XR szagú.
Az például pont csal a gitárral.
#17541: Hát itthon jót nem fogsz kapni 25k -ért. Egyelőre egyedül az Xears -eket árulják aprón, aztán ennyi.
-
slfln
senior tag
Ahaa.. szóval főleg gitárcentrikus vagy akkor és nem veted meg a kissé mély irányába orientálódott hangot...
Eddig nálam Resonance szagú a dologazt a húrosokhoz remeknek találtam.
Legeslegjobban még az érdekelne mennyi a maximális keret és addicionálisan leírhatnád, milyen forrásról szeretnéd hallgatni.
Valamint van e affinitásod esetlegesen külföldről rendelni, vagy szeretnéd itthon lebonyolítani a dolgot?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- MacBook Pro 16' M1 Pro/16GB/1TB, magyar billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest