- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CHIPman
nagyúr
Brainwavz M5 15$-ért megéri MP4nationről? Nem láttam, hogy lett volna szó róla mostanában.
-
CHIPman
nagyúr
Üdv.
Tönkrement a BW M1-em, így kéne valami a helyére.
Ma vannak jó akciók,
IVERY IV-3 $5-ért kuponnal
BW Delta $10
BW S0 $15Mindegyik tetszik, de nem tudom, melyiket érdemes venni. Játékra és flmezésre lenne inkább, ha nincs nálam a fejhallgató, zene annyira nem fontos.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
tboldi #30534 üzenetére
Azt tudom hosszászólni, hogy nekem még tracking numbert is basztak küldeni. Mutasd légyszi a visszigazoló mailt, és hogy hol kéne keresnem a tracking numbert, mert az eddigiekben mind megtaláltam, most semmi. Kihúzhatod akár a kényes részeket, vagy PÜ-ben is jöhet. Ja, és korpinak ugyanez a helyzet, mint nekem.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
blackmajesty #30401 üzenetére
Akkor én imádni fogom az S3-mal, az M1-et is úgy használom, hogy kétszeres basszuserősítés van rajta, csak szegényke sokszor nem bírja, de alacsony hangerőn egész jól viseli.
-
CHIPman
nagyúr
Én is berendeltem az R1-et, kíváncsi vagyok milyen lesz az itthon lévő M1-hez és M5-höz képest...
-
CHIPman
nagyúr
Üdv. Van egy BW M1-em, és gondolkodom, hogy lecserélem egy jóárasított ProAlpha-ra. Mi a különbség? Ránézésre ugyanaz...
-
CHIPman
nagyúr
Üdv. Egy ilyen masinával ki lehet hozni egy Galaxy Note-ból azt, amit a Galaxy S Voodooval tud? Elsősorban basszus terén, a többi nem annyira izgat.
szerk.: Brainwavz M1-em van hozzá.
szerk2: Gondolkodtam, hogy veszek egy Sansidk lejátszót, de egyrészt nem tudom, hol van egy SGS-hez képest, másrészt meg aprón szünetel most az eladás, így csak drágábban tudnám beszerezni. -
-
CHIPman
nagyúr
Üdv.
Ma a kezem ügyébe került egy Skullcandy Titan, és igencsak lenyűgözött, hogy milyen mélyre le tud menni mindenféle járatás nélkül. Basshead létemre szeretnék egy ilyen, vagy ehhez hasonló(árban feljebb nem nagyon szeretnék menni) fülest. Jelenleg BW M1-em van, az is elég mindenre, viszont a legeslegmélyebb tartományt ez nem bírja sajnos(márpedig ez dubstepnél sose árt). -
CHIPman
nagyúr
M1-hez jár egy kis tartó, ha abba belerakod, akkor nem lesz semmi baja. Nekem 5mp összetekerni és belerakni, tehát ha hozzászoksz, nem nagy kunszt. Én is electrot hallgatok jórészt, nekem nagyon tetszik.
A krixkrax nálam ebayen volt, nem gáz. Meg ha jól rémlik, mp4nation-ön is. Az a hybrid miért kell? Van az M1hez is harang rogyásig. Nekem kerek 1 hónap alatt jött meg, de a posta sokat ült rajta, meg karácsony is volt. -
CHIPman
nagyúr
válasz
Neil Watts #23999 üzenetére
Köszi, bár ennél valamivel olcsóbbra számítottam.
2.1 a max, ami rá lenne kötve.
-
CHIPman
nagyúr
Üdv. Nem találtam megfelelő témát, így itt kérdezek.
Pár hónapja vettem egy Brainwavz M1-et a tanácsotokra. Azóta is imádom, tehát jó választás volt.
Viszont a notimban elég hulladék hangkártya van(Conexant CX20671), ami édeskevés az M1-hez. Legalábbis basszus terén biztosan. Így gondolkodtam egy olcsóbb fajta, de a beépítettnél jobb USB hangkártyán, vagy valamin, amivel javítani lehet a kijövő jelen. Nem vagyok járatos a témában, ezért a segítségeteket kérném.
Előre is köszi.
Ui: a későbbiekben lehet, hogy egy gyengébb DAC-os telefont vennék(jelenleg WM8994-es sgs van), így nem lenne rossz, ha arra is írnátok valamit, hogy az M1-et kihajcsa'.Vagy erre inkább vegyek valami MP3-lejátszót? Az lenne a legjobb, ha a két legyet egy csapásra szisztéma szerint megoldható lenne a noti és az esetleges későbbi telefon feljavítása is egy eszközzel.
Basshead vagyok, 75%-ban dubstepet hallgatok, de van mindenféle. -
CHIPman
nagyúr
válasz
Stiegliz #21202 üzenetére
Most dugót keresel, vagy komplett fülest? A korszerűbbekhez jár alapból, foam earbud néven pedig megtalálod eBay-en. De ha feljebb olvasol egy 500 hozzászólást, akkor fogsz találni leírást és képeket, hogy olyan füldugóból is lehet csinálni egy kis ügyességgel.
Konkrétan egy forró tűvel át kell szúrni. -
CHIPman
nagyúr
válasz
bigmasterg #21199 üzenetére
Vissza nyíllal új hozzászólást fogsz írni. Ha 5 percen belül rányomsz a szerkesztésre, akkor 10 perc.
-
CHIPman
nagyúr
Megjött az M1 kereken egy hónappal a rendelés leadása után. Azt kell, hogy mondjam, megérte az árát.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Shufny #20563 üzenetére
Nem tudom, ennek a hsznek mi értelme volt, de a késés kisebb gond, az nagyobb, hogy a te vámod az országban regisztrálás után zajlott le, és kb háromnegyed nap volt, nekem pedig nem volt semmiféle regisztráció az országban, csak egy csomagfelvétel, és már 2 napja ott áll.
A kérdésre pedig valóban nem kaptam választ, ahogy a "sorstárs" is állítja. -
CHIPman
nagyúr
2011.11 .08 14:40 Budapest 1005 Küldemény vám elé állítva / Item presented
to customsB@sszákmeg. Ilyen volt nektek is nyomkövetésnél? Mennyi pénz és mennyi idő lehet ez? :/ Holnapra lett volna ajábdékba, már így is késik egy hetet...
-
CHIPman
nagyúr
Fffffuuu, már két napot késik a csomagom mp4nationről.
Posta: 2011.11.08 13:35 IPS rendszer Küldemény felvéve / Item accepted -
CHIPman
nagyúr
Két hete vasárnap rendeltem meg az M1-et, lassan jöhetne már. Remélem hétfőn ideér.
-
CHIPman
nagyúr
Van az M1-nél egyértelműen jobb cucc a $35 árkategóriában, vagy nyugodt szívvel megrendelhetem?
-
CHIPman
nagyúr
-
CHIPman
nagyúr
Még mindig nincs Beta.
Ezek közül valaki tudna olyat mondani, aminek elég jó a mélye? PL30-nak állítólag elég gyenge, azt azért nem vállalom be. -
CHIPman
nagyúr
válasz
bigmasterg #19780 üzenetére
Igen, a "The raz special" menüpont alatt is megjelenik, mint októberi új termék, de ha rámegyek, nem jön elő, csak a hibaüzenet. Közben nézelődtem, [link]
[link]
[link]
[link]
Ezek jöhetnének még árban(bár a 30+$-osokra már tényleg azt kell mondanom, hogy érdemes volt kiadni érte ennyit). Ezek közül érdemes valamelyiket megrendelni, vagy várjam meg inkább a Beta-t?
Shufny: Az ~1000Ft árkülönbség miatt kérdeztem, és mivel ezeken talán nem a márkát fizettetik meg, azt hittem, igazam lehet.Ezek gondolom mind lenyomják a HPM-70et, ugye?
-
CHIPman
nagyúr
Hova tűnt a Beta mp4nation-ről pont, amikor majdnem eljutottam odáig, hogy megrendeljem?
Valaki tud valami alternatívát mondani szállítással együtt 5k-ig? A PL30 sokkal gyengébb?
szerk.: Lehet, hogy bevállaltam volna drágábbat is, de most a Forint árfolyama az egekben keresendő, szal inkább kihagynám... -
CHIPman
nagyúr
A Brainwavz Beta zárt füles?
Nem akarok nyitottat, de félzártat.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
schawo #19527 üzenetére
Nekem semmi gondom nincs ezzel, annál nagyobb meglepetés lesz az új. Csak lenne már egy épkézláb cucc, amire nem kell két hetet várni a megrendeléstől.
themebuilder írt, hogy lett volna egy XE200(asszem) hirtelenbe', de túl lassú voltam, és mire visszaírtam, eladta.
SkullCandy fülesek sokkal gyengébbek a Xears-nél?
-
CHIPman
nagyúr
Ma kipróbáltam egy 8k-s Panasonic IEM-mel, és a basszust nem bírta, lejjebb kellett vennem 10dB-lel a hangerőt. Ja, és nagyon erős basszusa van, a dobozhangot pedig nem érzem. Nekem nem telefonhoz volt, ráadásul már bő egy éve Samsung kábellel használom(kb 2x vastagabb, mint a SE), lehet, hogy ez is közrejátszik... A gyári Samsung agybadugósnál meg még így is mérföldekkel jobb.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
schawo #19321 üzenetére
Amit el tudsz képzelni.
Rap-től kezdve dubstepen át reggae-ig, de még Adele is megfordul elég sűrűn. Nem vagyok egy vájtfülű, a HPM-70 viszonylag megfelel(bár a dubstephez lehetne egy kicsit mélyebb a basszusa) 5 éve, csak már kábelcsere is volt, és szigszalaggal tartom össze, amit unalmas cserélgetni, meg esztétikailag sem egy főnyeremény.
Hol érdemes ilyet venni? Árgépen nem szívesen nézelődök, mert ismeretlen boltokban nem bízok meg.
-
CHIPman
nagyúr
Üdv. Milyen fülest zenére, HPM-70 váltására legalább ekkora, de jólenne nagyobb tudással, 5-7k max szállítással?
Rövid voltam, remélem benne volt minden szükséges. -
CHIPman
nagyúr
Nálam a HPM-70(4 éves) kábele megtörött, kicseréltem Samsungra, vígan muzsikál. Az meg külön pluszpont, hogy egyszer elcsesztem a forrasztást, és egy az egyben feljött a PCB.
De így sincs semmi baja. Ki akarom próbálni W800-on, hogy a Samu kábellel szól-e úgy, ahogy a régivel.
-
CHIPman
nagyúr
Üdv. Agybadugós cucc kéne, épeszű áron, sgs mellé. Basszusőrült vagyok, csak a sgs nem tudja kihozni a maxot a HPM-70-esből. Ha utóbbi szintjét hozza mindenben, csak a basszus erősebb, akkor jóság lenne. Vagy próbáljam meg bejáratni ezt? Egy éjjelre rádobnám a gépre, ha valamit javulna tőle.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
dudika10 #9309 üzenetére
A SE-hez adott átalakító FastPort-tal rendelkezik, azzal a válaszadónak nem kell foglalkoznia. Nekem Samsungba kell, van rajta Jack, és van hozzá szintén jackes, mikrofonos átalakító(inkább hosszabbító+mikrofon, mert a végén is jack van) is, amiről letörtem a csiptetőt.
-
CHIPman
nagyúr
Üdv.
Agybadugós, 3,5mm jackes fülhallgatóra lenne szükségem(RIP HPM-70) a következő felállásban:
Rövid(mint a SE/Samsung felsőrész, de kialakításra inkább előbbi), mikrofon nélkül, átalakíthatóba dugható.
vagy:
Hosszú, mikrofonnal, egy jacken. Ja, és ezen mindenképp legyen csipesz.
Néztem a JBL Roxy Reference 250-et, abból a kék nem is lenne rossz, csak az a gondom, hogy nem tudom, igazából mekkora. A SE felsőrésszel a fülemben pont fel tudtam úgy venni a bukót, hogy ne nyomja bele a fülembe, és ne is fordítsa el egyáltalán, ezzel zajokat beengedve. Ezt a Samsunggal már nem tudom megcsinálni, mert valamivel nagyobb, mint a SE, és mindkettő probléma jelentkezik. A csipeszt meg sikerült letörnöm az átalakítóról, így inkább a hosszabb megoldás lenne szimpatikus.
Keret: max 6-7k, lehetőleg gumiharangokkal együtt. Olyan ehlyről kéne, ahol nem a legdrágább a szállítás. 2,5k-t nem akarok kifizetni egy ilyen kis tételű cuccra.
Előre is köszi.
szerk.: Vatera, teszvesz, expressz kizárva, csak webshop/hwapró. Szín mindegy, csak ne rózsaszín. -
CHIPman
nagyúr
Üdv.
Most vettem észre, hogy az a topik, ahova írtam, halott, így talán itt jobban tudtok segíteni.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest