Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ba.G
aktív tag
Az úri huncutság a kínai tömegtermelésben. (Érdekes, hogy ezt még nemigen tanulták el a nyugati gyártóktól.) Tehát ez a mazsolázás így megmarad az unatkozó berlinieknek (pl.), aztán konténerszámra küldik vissza a selejtet, és mindenki jól jár. Ill. vissza se küldik - legfeljebb elektronikai hulladék formájában -, ha már ők maguk sem kérik vissza...
Az azért érdekes, hogy a a kínai gyártók hogy rátaláltak a Kínai Nagy Tűzfal mögött is az árverési oldalakra és webshoppingolásra.
-
Ba.G
aktív tag
Ez az XN2 az XR120 fölé, vagy alá...?
Valamint az N3i és XR200 hang-ulati viszonya is érdekel majd tesztjelleggel.
Más: tegnap megkaptam az XR120-asomat. Eleinte csalódás volt, de talán csak a fülgumi miatt: nagyon nem mindegy, hogy áll az ember fülében.
Érdekesség, hogy csak a jobb oldalán van driveflex, a balon nincs. Máshogy is szól. Szelel valahol vagy perforált a dobhártyám?
De még csa a rajta lévő párnákkal próbáltam.
-
Ba.G
aktív tag
válasz
Deadzone41 #21825 üzenetére
Van olyan, hogy számla...? Én egy - remélhetőleg a - héten várható csoportos rendeléshez csatlakoztam, így, meglehet, kimondottan a garanciális ügyintéző
jóindulatára leszünk bízva (ne!)adott esetben. Tehát már csak ezért is: ne éljetek vissza vele!
-
Ba.G
aktív tag
Ettől tartok én is. Valami szervezett keretek közé kell(enne nekik) terelni(ük) ezt a garanciális kérdést, mert ők úgy látszik, még ha esetleg K.-Berlinben is, nem vadkeleten szocializálódtak.
Teszem azt, legalább a garis példányokkal várjanak össze egy csoportos szállítmányt, hogy a postaköltség minimalizálható legyen. (Mondjuk így meg a csoportrendelő nyakába van tolva a ... felelősség, de ha a saját példányát esetleg mérsékelt áron (khmm) kapná, talán hajlandó lenne ilyesmire a mindenkori szervező. De hát ez nem az én dolgom, csak engem is aggaszt, hogy a dolog előbb-utóbb a "normális üzletmenet"
rovására megy...
Csak arra tudok gondolni, hogy nyilván van akkora haszon így is minden egyes példányon, hogy lehet ennyire nagyvonalú, az adminisztráció - német "költségeken" - meg nyilván drágább volna, mint 1-1 cserepéldány.
Mindenesetre így is b...öki a csőrömet a dolog...
-
Ba.G
aktív tag
válasz
szakibá... #21799 üzenetére
De, csak vélelmeztük, hogy nem Korcsi szkennelte, hanem keresett egy képet a neten róla, aztán ilyen "iluvchina" felülbélyegzettet talált.
-
Ba.G
aktív tag
válasz
Gyuro! #21777 üzenetére
Nem tudom, a Denon AHC260 lehet-e alternatíva. Gyakorlatilag Xears árban van, valszeg messze nem olyan hanggal, de itthon üzletben (mondjuk) beszerezhető. A Beyerdynamic DXT71, pláne a 101 már 10e fölött van árban, hangban viszont szintén alatta lehet a fentebb sorolt "no-name" gyártmányoknak.
-
Ba.G
aktív tag
Hát ez érdekes...:
Verkäufer mit Top-Bewertung
Mitgliedsname multimediatrend ( Bewertungspunktestand von 13691)
Artikelstandort: Lünen, Deutschland
Versand nach: Deutschland, ÖsterreichReméljük, nem a (z amúgy nagyvonalú) garanciális kötelmek előli menekülés...
A fenti adatokból inkább kankurencia sejlik fel, a választék is némileg más(nak néz ki). -
Ba.G
aktív tag
válasz
Mittu88 #21495 üzenetére
Ez valszeg maga a gyártó, már legalábbis az XE200-é, csak a németnek egyedi igények szerint. (Bár gyanús, hogy a szóban forgó példány első ránézésre inkább az N3i-vel rokonítható, de mivel én még csak a XR120-szel találkoztam "testközelből", készséggel elhiszem, hogy inkább az XE-hez van köze. Esetleg: is...
)
-
Ba.G
aktív tag
válasz
MPeter87 #21462 üzenetére
Korcsi útmutatása alapján nekiálltam méregetni. Lehet, hogy még korán van, de a tanulságot egyelőre nem tudtam levonni:
DT-830L multiméterrel mérve 2k méréshatáron, (9V=), jack tövétől a végéig,
===>
ABCDMotorola Defy HS: AB=610; AC=649; AD=649; BC=32; BD=30; CD=61
Samsung Galaxy Tab: AB=905; AC=929; AD=929; BC=32; BD=32; DC:65(Érdekesség-ellenpróba: a Sennheiser CX300-as - 2,5 mm-es jackkel - 40 Ohm alatt minden irányban...)
-
Ba.G
aktív tag
válasz
sagesz93 #21438 üzenetére
Passz. Sajnos a Xears választéka (is...?) szegényes headseteket tekintve, viszont nézem, a linkelt összefoglalóban van valami gyári Apple dolog is. Végül is méltányolható hanggal (6.2), tehát bármire nem éri meg lecserélni... (Mondjuk a Xears azért általában jobb lehet. Akár az előző CP100-as is - a teszt tanúsága szerint. Bár valszeg méretre az se picike...)
-
Ba.G
aktív tag
válasz
Acsifun #21420 üzenetére
Szerintem elég, ha ráírod egy papírra, hogy defected, aztán használhatatlanná téve lefényképezed és minden komment nélkül - na jó, esetleg a vásárlási adatokkal
- elküldöd a fotót mailben.
Itt fentebb többen így jártak el, eddig még (3 hét alatt) panaszt nemigen olvastam a nagyvonalú gar. ügyintézésre. (Inkább már félek lassan, hogy lesz böjtje ennek a "nagy osztogatásnak"
)
-
Ba.G
aktív tag
Nincs túl sok összehasonlítási alapom, de keress rá itt a Xears-ekre, szerintem a TD-k jók lehetnek a műfajban. Ez mondjuk picivel a felső határ felett van. Ha ez kritikus, akkor meg lehet kísérteni
a Resonance-ot.
Csoportos rendelés előreláthatólag kedden, lásd fentebb. Ha valaki tud ár/értékben jobbat, szóljon!
-
Ba.G
aktív tag
válasz
hoffman_ #21390 üzenetére
A Xears topikban volt kezdeményezés, akkor még a kód is élt, de most nem érem el a szervezőt. Lehet, hogy kicsit fel kéne pörgetni a dolgot, de nekem se paypal-em, se németül nem tudok annyira, viszont már kb. egy tucatnyi fülesre lehet prompt igény, ha jól számolok...
Füles kiválasztáshoz nem tudok hozzászólni, én is több darabban gondolkodnék inkább...
-
Ba.G
aktív tag
válasz
Dunbar #21388 üzenetére
Ezért nem kell elhúzni, a kiszkínai kezeckék szorgosan megdolgoznak azért, hogy így is megérje... (Akárcsak a magyarok mondjuk más német gyártóknak, de ez tényleg nagyon offoffoff)
A garanciális hozzáállás tényleg példaértékű, elgondolkodtam rajta: ehhez mi legfeljebb annyit tudunk hozzátenni, hogy adott esetben a csoportrendelésen keresztül hozzájárulunk a cseregaris darabok postaköltségeinek csökkentéséhez. Nem tudom ehhez a "magyar kapcsolat" (Themenbuilder?) hozzá tudna-e járulni valamilyen formában. (Leginkább bizalomerősítésként, ha felé megvan a német fél bizalma. A jó szándék íratja velem, máskülönben eléggé vérzik a szívem a kiherélt - esetleg még javítható - példányokért...)
100 €-ért venni vélhetően elég baleknak kell lenni - már bocsánat
, mert aki egyáltalán hallott a márkáról (én pl. 3 hete), az kb. tisztában van a KLANGFUZZIS lehetőséggel.
(Noha ez ebay-en simán lehet rendelni eredeti áron is persze.)
Hopp, viszont ha közre tudnál működni a német fogalmazásban Lama-lammnál, egy orcátlanul olcsó tömeges karácsonyi rendelés sokak örömére szolgálna.
(Sejtelmem szerint 25 € körül még bőven lehet nyereség a bogyókon, 10 db fölött szerintem ez az ár kialkudható...)
Szállítás bő 1 hét, max. 2, de volt, akinek 1 hétnél hamarabb is megjött a napokban - a jól látom a topikban.
-
Ba.G
aktív tag
válasz
Dunbar #21379 üzenetére
Ez valami különös üzletpolitika, talán promóció(?), de éljünk vele, amíg lehet...
(Felteszem, így is van hasznuk rajta, sőt, még a nagyvonalú garanciális eljárásrend mellett is, de remények - és tapasztalatok
- szerint még a 30+8 € sem annyira kötött. Legalább a szállítási díjat 0-ra lehet redukálni csoportos rendelés esetén. Az alkuhoz kellene egy németül jól beszélő polgártárs
,mert a hírek szerint angolban nem túl erősek (ők sem)...
)
Szervezkedés innen indult, ill. fölfelé, de érdemes mindjárt a topikindítót is elolvasni.
-
Ba.G
aktív tag
válasz
Mittu88 #21373 üzenetére
Lehet, hogy létezik hasonlóból olyan, ami nem szól (ennyire) kifelé. Annak a Sonynak a membránja konkrétan merőleges a hallójáratra, tehát kifelé tényleg ugyanúgy szól, mint befelé.
Lehet, hogy szép, teres, levegős stb., de nem feltétlenül praktikus... De van ilyen is, meg persze az MDR-1000. Oppardon, ez már IEM!
(Véletlen, hogy Sonykat hoztam, ill. izé, mert mert pont arra kerestem
, de csak azért, mert a sajátomról ismertem ezt a fül mögé akasztható dolgot.)
-
Ba.G
aktív tag
válasz
takyka77 #21372 üzenetére
Ha ugyanolyan, mint a Galaxy Tabhoz - ami valószínűsíthető -, akkor annál azért egy klasszissal jobb a Xears XR120. (Csak ezzel volt alkalmam egy rövid összehasonlításra, azt is csak Carmina Buranan, egy amúgy elég jó Aiwa Discmanről.)
-
-
Ba.G
aktív tag
-
Ba.G
aktív tag
válasz
Mittu88 #21352 üzenetére
Esetleg megpróbálkozhatsz az ilyen headset/szemüvegszár/stb. vonalon mozgó "agyon kívüli" fülesekkel. Nekem volt egy hasonló Sony, illetve valahol meg is van: a típusát meg nem mondom, de tűrhetően szólt, csak kifelé is kb. ugyanúgy, tehát az egész metró hallja, mi szól a füledbe.
-
Ba.G
aktív tag
válasz
Mittu88 #21334 üzenetére
Egy hete egy rövid teszt erejéig volt alkalmam egy Samu Galaxy Tabhoz járó agybadugóst, egy Xears XR120-ast és egy ilyen "fülön kívüli" Sony MDR-829-est összehasonlítani. (Utóbbi 20 € körül volt valamikor a gazdája szerint.) Nekem eléggé bejött a Sony még a XR120-ashoz képest is - igaz, az még elég "nyers" és csak az eredeti dugójával próbáltuk. Persze a Samut (ami amúgy headset viszonylatban talán nem is a bűn rossz kategória) mindkettő kenterbe veri. Az utóbbi kettő gazdája (enyém a Samu) jobbnak hallja a Xearset - az illendőség kedvéért még jó hogy, elvégre ezt kapta tőlünk ajándékba!
-, nekem kicsit levegősebb volt a Sony, de ez tényleg egy röpke teszt volt csak.
Pech, hogy a CX-300-asomhoz nem volt ott az átalakító, mert annak 2,5-es jackje van, így az kimaradt a játékból.
-
Ba.G
aktív tag
válasz
korcsi #21329 üzenetére
Ebből asszem többen rendeltek már, a topik mélyén van több korrekt hybrid orig/fake
összehasonlítás. (Talán még hangra is.)
Passz, de szerintem átlagos, vagy kisebb. (M/S) Egszer kánikulában bedurrant a fülem és azt mondta FOG-orvos (FOG= Fülész-orrász-gégész), hogy szűk a hallójáratom. Aztán, hogy ez hogy korellál a Hybrid skálával...?
-
Ba.G
aktív tag
válasz
korcsi #21315 üzenetére
Szia, engem talán "távlatilag" érdekelne
(még a fülhallgató rendelés is csak készül), de miért pont ezt szúrtad ki? Itt pl. van "free shipping", azt hiszem ezt linkelte valaki fentebb, de egyáltalán "füldugó-cseredarab ár + Magyarországra hajókázás" szerint sorba rendezve van még pár egyéb is. Ez az első Motorola bigyó Xears XR120-ra kicsit lötyögős lehet, ugye? (Motorola Defym van, de ahhoz nem agybadugós HS jár, tehát hiába méricskélek, nem is tudom melyik lehet ez a Motorola modell.) De 99 centért talán egy próbát megér.
-
Ba.G
aktív tag
válasz
korcsi #21244 üzenetére
Most nézem, az N3i-t iPhone-hoz ajánlja. Androidhoz (Moto Defy, Galaxy Tab) valami másik típusvariáns kell, vagy - ahogy fentebb írta vki - simán működik így is Androidon headsetként? (A Galaxy Zabon eléggé nem mindegy...
)
Zab=Tab, de így is jó.
Zabszem a Tabosok fülébe.
-
Ba.G
aktív tag
válasz
GribMate #21173 üzenetére
Talán közmegegyezés itt (bár én is csak kb. [2 hete estem be ide]), hogy ha tudsz áldozni rá 30 eurót, akkor érdemes a Xears-szek közül valamelyikkel próbálkozni. (XE200Pro; [TDII/III]; [XR120Pro])
Csoportosan rendelve jó eséllyel az nx8 euró szállítási költséget 0/n-re lehet redukálni. Erre van is egy [kezdeményezés], nem tudom, hol tart most az ügy, de engem is érdekelhet.
-
Ba.G
aktív tag
válasz
kolosanyi #20874 üzenetére
Kösz a beszámolót! Alkalomadtán az N3i-t is bele kellene venni a fentebb körvonalazódó
skörmérkőzésbe.mint amikor az ember felnőttként néz rá egy általános iskolás példára, ami akkor nagyon nehéznek tűnt.
Khmm, köztünk maradjon, de ez már lassan fordítva van nálam...
-
Ba.G
aktív tag
Sőt, ez tkp. még jobb, >89$ helyett.
-
Ba.G
aktív tag
A Beyerekkel van valakinek tapasztalata...? Megfordult a fejemben, mert hangilag jókat írnak róla, otthon meg jó ajánlat az USA >69$-hoz képest... Na meg: "asztali" fülesem is Beyer.
-
Ba.G
aktív tag
válasz
Swiss_audio #20759 üzenetére
Köszi, írtam neki (hasonlóan dodonai stílusban).
Meglátjuk, mit hoz a halnap...
-
Ba.G
aktív tag
válasz
Swiss_audio #20752 üzenetére
+1
Esetleg... Fentebb én is érdeklődtem [link], de még a hang terjedési sebességét figyelembe véve se ér ide a héten, pláne pénteki rendeléssel... viszont jóárasítva ettől függetlenül is lehet, hogy érdekel, ha már így belecsaptam a témába.
Valaki intézi paypalon, és itt Pesten forintban utalgatunk egymásnak?
-
Ba.G
aktív tag
válasz
schweini1337 #20729 üzenetére
Köszi! Nem feltétlenül muszáj 20e Ft-ot elkölteni, ha van olcsón is jobb
, csak kb. ennyit szándékoztunk áldozni rá. Közben olvasgatom a Xears teszteket (egyelőre innen), amik elég ígéretesnek tűnnek, csak attól tartok, ez vasárnapra nem ér ide.
Vagy van ezeknek valahol Mo.-i forgalmazója? Ezek még futó típusok? Úgy látom, ennél a gyártónál is megy a kényszeres típusváltósdi...
-
Ba.G
aktív tag
Sziasztok, bocs, ha nem rágom át magam a hozzászólások tengerén, bár hasonló kérdés biztos naponta megfordul!
Ajándékba keresnék max. 20e Ft-ig agyba dugós (de jó esetleg "agyon kívüli" is) fülhallgatót elsősorban akusztikus (komoly- ill dzsessz) zenére - ha létezik ilyesmi ebben a műfajban. Ha headset, az még jobb, bár ez gondolom már reménytelen, nem ez a kategória.
Nekem van egy Sennheiser CX-300-asom, ezt azért gondolom meg tudjuk haladni a fentiek alapján... Ehhez kérnék ötleteket. Viszonylag sürgős a dolog (héten belül). EIK!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Mobil flották
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest