- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
jozsi252 #68620 üzenetére
Hát, az 50 ezer az eléggé olyan senki földje, ahogy elnézem. Vannak olcsóbban, 20-30 körül cuccok, meg drágábban. De a baj inkább az, hogy ezekről nincs túl sok tapasztalat, mert elég kevesen vesznek ilyen árban is már fülest. Annyit tudunk vincze kollégától, hogy a Sony SBH54 az nem jó (bár nem részletezte, hogy miért). Ezen kívül 50 alatt még van Samsung meg LG, ami talán említésre méltó, de egyiket sem ismerem...
Még állítólag a Powerbeats wireless jó cucc, de az is 200$, szóval nem fog beleférni a keretedbe.LosBlancosrm: Miért ne lenne rá garancia, ha Amazontól rendeled? Csak annyi, hogy nekik kell visszaküldeni, ha gond van vele.
-
Ati1979
veterán
válasz
jozsi252 #39208 üzenetére
Szerintem is olyan 10k-t érhet használtan.
Hát 40k körül kapsz annál jobb fülest is szerintem. Bár még én nem hallottam x7i-t...
(#39206) kemcso
Meglátjuk akkor.
Bár én csodát nem várok tőle.
Amúgy az a baj, hogy már a vacak 30k-s tabletekben is ips van. Jó lenne, ha a tn kimenne már forgalomból... -
dani3l
őstag
válasz
jozsi252 #20134 üzenetére
Hello!
Ha gondolod nemetül segithetek a megfogalmazasban. Ird le privatban, mit szeretnel nagyjabol irni nekik, aztan amennyire tudok, segitek! Meg annyi, hogy holnap napközben nem nagyon leszek elerhetö, ugyhogy lehet, hogy csak holnap este, vagy legkesöbb csütörtökön tudok ra sort keriteni..
Üdv.
-
Tweaky
csendes tag
válasz
jozsi252 #20134 üzenetére
Szerintem jelen pillanatban teljesen mindegy milyen nyelven írsz mert pár sornál nem fog többet válaszolni, nagyon elfoglalt.
Először angolul írtam és válaszolt 3 betűvelAztán kérdezgettem még de itt se sokat írt. Aztán írtam neki németül amiben benne volt hogy azt hallottam németül beszédesebb mint angolul
Aztán válaszolt a kérdésemre angolul + leírta hogy azért nem ír sokat mert ahogyan írtam: elfoglalt
( A te problémád sajnos nem tudnám megfogalmazni, nincs olyan szókincsem stb... még a hétköznapi beszéd úgy ahogy megy, de inkább angol.... ) -
-
Slownz
senior tag
válasz
jozsi252 #18434 üzenetére
Rádiót teljesen mindegy milyen fülhallgatóval hallgatsz. Ami előny lehet, hogy in ear kialakítású, tehát jobban szigetel, kb ennyi.
Esetleg még, hogy mondjuk erős közép tartománya legyen, de olyan hülyét még nem láttam, aki rádióért vett volna egy masszív közép tartományú drágább fülest -
veector
senior tag
válasz
jozsi252 #18344 üzenetére
Aaah jó neked. Nálunk az a kedves postás csak elvben osztja a leveleket minden nap. Ha holnap nem jön meg az enyém, én megyek be érte.
A bejáratásról nem tudok nyilatkozni. Még soha nem csináltam. De én szerintem hagyom 2 napot járni és közben meghallgatom a változásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Battlefield 6
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- LEGO klub
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 3
- Formula-1
- Minden, ami Unreal Engine
- További aktív témák...
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest