- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vismajor01
addikt
Üdv,
Két Piston Basic elfogyasztása 1 év alatt eltántorított attól, hogy ilyet vegyek mégegyszer.
Igy hasonló árkategóriában keresem az utódját. 5-6 ezer forint körül, ha lehet, vezetéknélküli. (Ennek nem találtam meg a saját topikját, így ajánlottat sem láttam belőle )
-
törölt tag
válasz
crazygamer75 #76123 üzenetére
Nekem ehhez a leíráshoz képest egy bejáratott Pistonnal az volt a benyomásom, hogy nincs magasa, és közép sem nagyon sok, ellenben mély az igen. Szóval ezek alapján lehet, hogy járatással eltűnik majd a magasa és közép belőle
-
tpeter77
addikt
sziasztok,
Telefonról szoktam rádiót hallgatni, és olyan headsetet keresek, ami rádió hallgatásra és telefonáláshoz is megfelelő.
A lényeg a tiszta közép és magas, a mély lehet ettől függetlenül picit meleg hangú, amiből árad a zene, mert a rádióban zene is van, nem csak szöveg, nem a Kossuth rádió hallgatom, hanem Balázsékat.
A headset kábele állandóan mozgásban lesz, ezért olyat keresek, aminél a kábel mozgása nem okoz káros zajokat. Magyarázat: 2 éve vettem egy Piston 2-t, de másnap be is tettem a fiókba mert megbolondultam tőle, ahogy hozzáért valami a kábeléhez, forgattam a fejem, a kábel vezeti az összes hangot, majd szét ment a fülem, kopog csörög...
Most egy gyári Samsung vagy Sony mellé csomagolt headsetet használok, az ha tekeredik sem csinál gondot, a fülemig nem jut el semmilyen zavaró zaj.
köszi. -
5423r
tag
Sziasztok Fiio X3 2. Gen. Számára
Illetve telefon + Fiio X3 2. Gen. (mint dac+amp) számára keresek fülhallgatót.
Jelenleg SoundMAGIC ES18S, Xiaomi Piston 2 és 3 áll rendelkezésre, ezeket cserélném valami olyanra amit már tényleg több értelme van használni erről.
Szóval elvárások.
Szintugrás, ANC
Kb. 20-ig, max. 30-ig, ha tényleg megéri.
IEM, lehetőleg hagyományos (nem fül feletti) kábelvezetésű, nem nyak mögött élvezethető kábel (ez nem annyira fontos).
Hatalmas előny, de nem feltétel a mikrofon/távirányító.Zeneileg elég vegyes, FLAC formátum, Ludovico Einauditól, old-school hiphopon és akár modern popon keresztül Hatebreedig és Madballig szinte minden.
Láttam itt, hogy szó volt Samsung Level in fülesről, de nem igazán tudom, hogy azon belül melyik az ajánlott.
10-ezer környékéről volt szó, de 17-ezrest linkelt egy kérdező. Megköszönöm, ha eligazítotok. -
roka.32
csendes tag
Köszi srácok, ha sok a mély a Pistonban akkor lehet inkább nem dobok ki pénzt az ablakon
Akkor lehet marad a Carbo Tenore, de megnézem amiket írtatok
-
roka.32
csendes tag
Sziasztok. A Xiaomi Piston Basic, az most hogy is néz ki igazából?
Mert az extreme digitalon ez a kép van kint:
[link]
Máhol viszont ez:
[link]Egy tanácsért is fordulnék, hozzátok. Azért szeretném megvenni ezt a Piston Basic-et, mert volt egy Zero Audio Carbo Tenor fülhallgatóm, amit imádtam, de sajnos a hétvégén elvesztettem. És elég sok idő mire megjön külföldről, és addig nem bírom ki füles nélkül. Ezért szeretnék valami 5000 körülit, amit itt magyarországon pár nap alatt be tudok szerezni.
Tudtok amúgy a Carbo tenorhoz hasonló füleseket ajánlani? Kiegyenlített, egyenes szárú(NEM fül feletti).10k környékén? (mert az ajánlóban csak ez az 1 van, a következő ilyen már 16ezer)
Segítségeteket előre is köszönöm! -
.LnB
titán
Sziasztok,
Szükségem lenne egy értelmes, de olcsó fülesre. max 5-6 ezer Kínából. Gearbest és hasonló helyekről.
Most egy Xiaomi Hybrid Pro HD-m van, ami egy f*s. Elvagyok vele egy ideje, de most lett belőle elegem.
A minap már majdnem rendeltem egy Rock Zircon-t. De itt olvasgatva azt írtátok, hogy nagyon erős benne a mély. Nekem volt Piston3-am is, elvileg az is olyan. És szerettem is nagyon a Piston 3-at Viszont valami olyan fülest keresnék amiben "szép" és erős a mély, de nem nyom el mindent.Nem tudom "illik e" ilyet, de itt van két példa. Ezek szóljanak jól:
Spotify-on hallgatok zenét, ott azért jobb a minőség.
Természetesen nem várok világmegváltást ennyi pénzért, de ha tudtok ajánljatok nekem pls egy tisztességes fülest.Köszi.
-
válasz
SirRasor #76030 üzenetére
én kb annyi kínai fülest hallottam, mint Dave vagy ez a srác, aki ezt a cikket írta, csak én nem csináltam belőlük logout cikket, mert egy lusta disznó vagyok
a nagyja 10$ alatt szimplán szemét, persze néha van olyan, hogy belecsapnak a tutiba (tök véletlenül) és az jó lesz, de ez nem garancia arra, hogy ugyan annak a gyártónak bármelyik másik modellje jó lesz... az Awei ES9 vagy a linkelt KZ-k nagy része vagy még most is van, vagy megfordult nálam. Pistonjaim is vannak (egy még működő kettes, egy hármas és az első hibrid) de ha csökkenteni akarod a lutrit, akkor 20$ felé tendáló árú fülesekből kell az ismertebbekből választani (mint a Zircon, ami amúgy itt is ajánlott).
én még sokkal olcsóbbakkal is próbálkoztam (ilyen 2-3$ körül) de egyelőre ott semmit nem találtam, csak mosott hangú trágyahalmokat, mind kidolgozás, mind anyaghasználat, mint hangzás terén.
10 ezer magyar forint az ugye nagyjából a vámmentes határ közelében van, 40$ fülesek kínából, ahol már vannak jók mint az Astrotec AX35 vagy a Bosshifi B3 és már csak kicsit kell hozzá tenni, mert majdnem a VSD3S árkategóriában vagyunk. és ezek meg biztosan jók. -
pavicevic
tag
sziasztok!
szeretnék egy új fülhallgatót vásárolni, a 10 ezer forint körüli kategóriában. Leginkább rock/alternatív/metál zenéket hallgatok, de néha-néha becsúszik valamilyen elektronikus zene is. Eddig piston 3-at használtam, amivel nagyon meg voltam elégedve.
Köszönöm előre is a segítséget!
-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Nem vagyok nagy zenehallgató és nem is szeretnék sokat költeni fülesre, csak érdekelne hogy mostansag milyen füleseket az ajánlottak.
Az összefoglaló szerint a Xiaomi Piston Basic -t választanám, de egyáltalán nincs szükségem headsetre csak fülesre.
Leginkább telefonon hallgatnék mp3 zenéket.
Ami fontos hogy IEM tipusu legyen, szépen adja ki a mélyet/basszust ( de ezt is mértékkel ), de persze ez ne nagyon menjen a többi hang rovására.
Jelenleg egy több éves Philips fülesem van, amit annó 2-2.5e Ft-rt vásároltam és most is ebben a kategóriában gondolkodom.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
AMDFan
addikt
Sziasztok!
Valakinek van konkrét tapasztalata ezzel a két fülessel?
Ha jól értem ezek elég jó ár/érték arányú fülesek. Hogyan viszonyul a hangjuk egymáshoz?
Egy viszonylag jó minőségű, kiegyenlített hangú fülest szeretnék. A magas kiemelést semmiképp sem tudom elviselni. -
szabacsik
őstag
Tud valaki jó és olcsó boltot akár külföldit ahol eredeti piston 3 van?
-
vicze
félisten
válasz
monti0222w #75481 üzenetére
"nem hallottam még a Piston Air-t"
Szívesen elküldöm legalább jó messzire lesz tőlem, ha szerencséd van akkor elveszik útközben. -
default.
őstag
Sziasztok.
Van egy Xiaomi Piston 2 fülesem, amit még pár éve vettem, és ár/érték arányban nagyon elégedett vagyok vele. Most egy haveromnak ajánlottam, de tele van a net pár száz meg 1-2 ezer forintos vackokkal Piston 2 típusjelzés alatt. Honnan lehet tudni, hogy mi eredeti, és mi nem? Ez pl. eredetinek tűnik, leglalábbis az ára alapján. Tudnátok ebben segíteni?
Köszönöm szépen,
Üdv! -
zolikaDB
veterán
Sracok!
Adott egy Xiaomi Piston Hybrid es egy Awei A920.
Az Awei a Piston legkisebb! illesztekevel is kiesik a fulembol, nem izolal normalisan.
A Pistonon a 3. legnagyobb hozza csomagolt illesztek van, azzal tokeletes.
Az Awei kabele hatul oda van csipeszelve a polom gallerjahoz, es a fejemen van egy munkavedelmi fulvedo tok is, ez is tartja a fulemnel a kabelt... Megis kicsuszkal a fulembol.
Melo kozben hasznalnam, tul nagy helyvaltoztatast nem vegzek, nem ugralok, nem szaladgalok.
Miert van ez es lehetne-e orvosolni, s ha igen, mikepp?
Foto: [link][link] -
GeryFlash
veterán
válasz
kemcso #75288 üzenetére
Tejóég
Azért ezt nem hittem volna, jómagam remekül megvagyok a 2 olcsón beszerzett Hybridemmel (előtte Piston 2-öm volt, imádtam csak fél év után tönkrement és gariztatás esélytelen volt, szóval úgy vettem hogy csak kicsivel vagyok előrébb mint egy tartósabb de drágább Sennheiserrel). De a Hybridek szépen tartják magukat, illetve Gearbesten ha van kupon lehet Xiaomi MI Fresh/Basicet venni 700Ft-ért, akkor mindig veszek 4-et, mert minőségben kb a Sennhesier CX200-at hozza, vagy a közelit.
Szóval tényleg durva, hogy fülesek ennyire túl vannak árazva a híres gyártóknál, fejhallgatóknál amennyire én emlékszem nincs ez így, ott a Takstar Superluxok között azért szoktak Senn-AKG is ajánlva lenni ha jól rémlik.
-
-
törölt tag
válasz
qpakcovboy #75181 üzenetére
D600 meg Piston hibrid után szerintem még lehet, hogy kevés is lesz a T10 mélye
Amúgy kérdés, hogy miben szeretnél előrelépést a hibridhez képest. Több mélye legyen? Vagy több közép-magas? Vagy részletesebb legyen?
-
35k körül keresek valami vezetékes fülest. Szeretem ha könnyen hallgatható, és nem fárasztja el hamar a fület. Emellett kedvelem a részletes, de muzikális hangzást, és az enyhe V karaktert. Minden stílust hallgatok, de tényleg.
T10-et néztem első körben, de félek, hogy nehezen hallgatható példány, és nehezen tudom elképzelni a pontos karakterét, mert sok helyen azt írják, hogy túl sok a mély, máshol meg, hogy éppen csak kiemelt, de túl sok a magas...
Egyéb hasonlító infók:
Piston Hybridet nagyon szeretem a Piston 3 sem rossz, de az eléggé fárasztó hosszú távon, és utazáshoz is kevésbé ideális.
Fejhallgatóból: Athm 40x nem jön be, az 50x már tetszik, az MSR7 különösen. Shure srh840 is nagyon jó. Illetve B&O H6 2nd nagy kedvenc, talán egy picit annak már sok a mélye, de az nagyon élvezhető fejes. -
RetepNyaraB
veterán
válasz
fericske #75132 üzenetére
Aha. Ali-n van száz dolcsiért.
1More triple driver?
] Amazon használt 72 dolcsi körül. Ez nem tűnik mondjuk kicsinek, de anno a kis Xiaomi piston 3 is hasonlóan nézett ki és kényelmes is volt (ellentétben a kettessel).Plusz felmerült, hogy ilyen 70-100 dolláros dolgokat megfog-e a vám várhatólag? Úgy már nem rózsás a helyzet...
-
válasz
Krill77 #75038 üzenetére
Ennek a hozzászólásnak mi értelme volt? Beleszálltál valakibe a zenei ízlése miatt, aki csak kérdezett, hogy mit vegyen és ehhez információképpen felsorolta, hogy mit hallgat (igen, tök mainstreamet). Öncélú trollkodás...
(#75035) simi811118 SM E10 kb jó lehet, Piston nem kapható már (de nem is ér 10e-t). + összefoglalóban lévők
(#75039) magyarattila összefoglalóban vannak az ajánlottak, az Sm E10 kapható az Edigital-ban is, ha az nálad áruháznak számít
-
Septum15
aktív tag
válasz
simi811118 #75035 üzenetére
A Sonyt nem ismerem.
A Soundmagicet nagyon tudom ajánlani, 2 hónapja használom napi szinten és a kedvencem lett.
A Piston 3-at már régóta nem gyártják, eredetit nagyon nehéz, vagy lehetetlen venni. Talán használtak között lehet találni. -
simi811118
aktív tag
Sziasztok!
Véleményeteket szeretném kérni egy döntésben, fülhallgató vásárlás előtt állva.
Zenei műfajok, gyakran hallgatott nóták : Jive Bunny and the Mastermixers, Bonnie Tyler, Fall Out Boy, Tankcsapda, Jamiroquai, Bruno Mars, Dua Lipa, Greenday, Nirvana (igen, elég vegyes)Minőségi szint : szeretem a tiszta (férfi és női) énekhangokat, a húzósabb dobszólókat, és a kottázható gitárt, de nem akarok túlzott "V" karaktert.
A forrás egy Samsung S3 (flac vagy wav), de tervben van egy Benjie T6, mint belépő szintű hi-res lejátszó, így olyan füles kellene, ami mindkettőhöz passzol.Több cikket, fórumot, és tesztet végigolvastam, ebből első körben a SoundMagic E10 került ki, mint vételi alany, de ebben az árkategóriában felbukkant 2 másik jelölt, a Sony MDREX650APT (ami jelenleg akciósan 13Eft) és a Xiaomi Piston 3.
Nemrég hozzájutottam egy KZ-ED9 -hez, de igazából nem győzött meg egyik vetőcsővel sem, nem kaptam olyan hangot, mint az ezeréves JVC HA-FX34 -emmel. (Ami sajnos már több újraforrasztáson is túl van, és a vezetéke is már fel van keményedve, de új habszivacsokkal még mindig kényelmes, és jó zajszűrő is - az esetek 90%-ában buszon használom, munkába jövet-menet...) Szóval ezt cserélném a fentiek közül arra, amelyik legjobban egybevágna az elképzeléseimmel.
Árban nem mennék 12-13Eft fölé. (karcsú, de ilyen jellegű felhasználásra többet nem szeretnék szánni.
Természetesen más ajánlatot is meghallgatok.
Válaszaitokat előre is köszönöm! -
jolti05
őstag
válasz
monti0222w #74954 üzenetére
Ahogy látom, ezt sem igazán kapni
Egyébként a Piston 3-éhoz hasonló a karaktere? -
jolti05
őstag
Sziasztok!
Fél év után kontaktos lett a Brainwavs Deltám, kicsivel előtte pedig elhalkult a bal oldal, így (,ha sikerül is gariztatni,) inkább vásárolok valami mást, annyira nem jött be.
Kérdéseim a sokat hallott fórumtársak felé:
- Eredeti Xiaomi Piston 3-mat honnan tudnék még szerezni. Akárhol néztem, nem elérhető.
- Jó alternatívája lehet a Hybrid?Köszi!
-
-
Laby
őstag
Sziasztok!
Olvastam a bevezető, de ennek ellenőre szeretnék egy kis segítséget Tőletek.
Earbud fülhallgatót keresek, nem tudom elviselni a fülbedugósat hosszabb távon bazi kényelmetlen nekem.
Tudom, hogy az Earbud-ból nehezebb kihozni basszust, és szép hangot, de még is a kényelem az elsődleges nálam, és így csak az Earbud jöhet szóba.A bevezetőben említették a Yuin, Ve Monk, Seahf és Piston, vagy akár itthon AKG, Sennheiser, Sony termékeket is.
Van aki ezek közül megelégedéssel használ 1-1 konkrét típust, és tudna róla írni néhány sort?Korábban vásároltam egy Sennheiser MX 375 fülhallgatót, de hogy egyetértsek az utólag olvasott bevezetővel, a Sennheiser olcsó kategóriája eléggé gatya. Nagyon gyengén szól. Szóval ezt szeretném lecserélni egy jobb fülhallgatóra.
Felhasználás: Zenehallgatásra, játékokra, és filmezésre használnám.
Ár: 15-20 ezer a tető, és használtat nem szeretnék vásárolni.Köszönöm előre is!
Üdv,
Bence -
vicze
félisten
válasz
#16820480 #74639 üzenetére
Talán(!) Basic az utolsó alsó kategóriás, ez. Youth, Colorfull, meg kutyafüle néven mentek a korábbiak, meg az első Piston műanyag változata, az szörnyű.
Szóval a legolcsóbb most Basic, bár láttam más néven is, hogy tök egyszerű legyen.
A kép annak egyértelmű max. aki tudja, melyik melyik. -
ht42
senior tag
Hali!
A Piston 3, vagy a Piston Hybrid lenne a jobb választás szerintetek?
Jazz, jazzrock, régebbi pop-rock és klasszikus zenét is hallgatok.
A 3-as valszeg kiegyenlítettebb, de nem vagyok már fiatal, lehet, hogy nekem jól jönne a V-hangkép.Hoppá, a kérdés nagyjából tárgytalan, mert már nincs Piston 3, helyette valami Piston 3 Youth Version van, az gondolom gagyi.
-
20ár
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy nagyon olcsó (max. 5k) fülest, amit szinte csak podcast hallgatásra használnék. Annyi speciális igényem lenne, hogy iPhone kompatibilis legyen olyan szinten, hogy legyen egy normális mikrofonja és play/stop gombja. Ha hangerőt is lehetne állítani, az már gyönyör lenneLétezik ilyen?
A Xiaomi Piston és Hybridek elméletileg lefedik ezt az igényt, de hátha tudtok jobbat, ugyanis úgy olvastam, hogy ezeknek túl nagy a basszusuk. Köszi!
-
zomi1
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos elvesztettem a szeretett Piston hybrid fülesemet és szeretnék vásárolni egy másikat, ami hasonlóan V karakterű (esetleg egy kicsit flatebb). Elsősorban indiet és electrot hallgatok. Árra 5 - 10 000 Forint körül gondoltam, külföldi rendeléstől nem riadok vissza. A mikrofon nem fontos, viszont a jó izolációnak örülnék (nem csak annak, hogy nem hallom a környezetet, hanem annak is, ha a környezetem sem hallja mit hallgatok)
Tudnátok valamilyen típust ajánlani, vagy maradjak inkább a piston hybridnél? Ha jól láttam annak is jött azóta újabb verziója.
Köszönöm -
crazygamer75
tag
Rendeltem egy Zishan Z1 lejátszót.
Jelenleg JBL J22 és Piston 3-as füleseket használok (Sansa Clip+ hoz), de lehet újítanék. 2 kiszemelt: BlitzWolf BW-ES1, vagy KZ ZST. Érdemes ezek közül valamelyiket a Zishan Z1 mellé, vagy maradhat amit használok ?
Általában mai modern dübörgős mix-eket hallgatok, ha elkap a nosztalgia metal zenét. -
Krill77
őstag
válasz
szivgy #74286 üzenetére
Ez nem kompatibilitási probléma. Szvsz. Masik fulessel probaltad? Minden 3,5 jackes fulessel mennie kéne. Egyébként a piston Basic tényleg a legalja, abból a lejátszóbol jobbat is kihozhatsz. Egy 5, 10 ezres füles annyival jobb élményt is ad. En 3e körül a swing ie800 at illetve a einsear T2 t ajanlom. 6 fele Urbanfun hybrid. De itt rengeteg ajánlast lelsz. (illetve fontos, h milyen hang jon be)
-
szivgy
csendes tag
Sziasztok!
A telefonom állandó akkumulátor problémái miatt úgy döntöttem vásárolok egy olcsó jó ár/érték arányú mp3 lejátszót fórumokat olvasva benje s5 mellett döntöttem. Fórumon kifejezetten ajánlották hozza a Xiaomi Piston Basic fülhallgatót, ezért vettem hozzá egy ilyen fülhallgatót is. Nos úgy tűnik a két eszköz nem kompatibilis egymással. Külön külön más eszközökkel használva mind a kettő gond nélkül működik viszont együtt csak akkor működik normálisan ha a fülhallgató jack dugóját kicsit megfeszítem a lejátszó csatlakozójában. (Amíg nem ér valami újra hozzá szól normálisan). Enélkül jóval halkabban és jóformán csak az ének hallatszik. (Eddigi tapasztalataim szerint ez érintkezési, rövidzár problémára utal).
Tud valaki hasonló fülhallgatót javasolni (ár, ár / érték arány) amivel nincs ilyen probléma? -
Sheepczx
tag
Sziasztok!
Kezdi megadni magát a telefonom Jack csatlakozója, ezért szeretnék valami vezetékmentes alternativát.
Eddig Piston 2-3-hybrid füleseim voltak, mindegyiket szerettem, talán a 2est a legjobban.
Tudtok ajánlani vezetékmentes alternativát? Vagy van egyáltalán ajánlható vezeték nélküli füles a nem sok 10000 forintos kategoriában?köszi
-
LilProphet90
senior tag
Sziasztok! Tudtok olyan fülest ajánlani, amit oldalt, párnán fekve is alig érzek? A Piston III ideális volt a célra, de tönkrement (így, agyonhasználva is több, mint 2 évig bírta), és, mivel már nem gyártják, félek rendelni onnan, ahol még kapni.
Maradjak budget-ben, és vegyek Piston Fresh-t (a minőség annyira nem szempont, alváshoz kell)? Vagy tudtok esetleg valami tartósabb kábellel rendelkezőt ajánlani, max 5e Ft-ig? Köszönöm.
-
asuspc96
senior tag
válasz
kemcso #74037 üzenetére
hmm...most így utána olvasgattam, egyre jobban efelé tendálok:
soundmagic e10 vs e50 vs e80már csak elé kéne dönteni, hogy melyik azt leadni a rendelést
szerk:
Tulku, azt mondod, hogy E80 ?
Nem fogom megbánni ezt a választást, basszus azért van benne ?• SoundMAGIC E30: Hangra V karakter, a mélyekkel és a közepekkel nem volt gondom a saját árkategóriáján belül, viszont a magasai kicsit mosottnak hatottak számomra. A műanyag házikó csöppet olcsónak hatott nálam, attól féltem, hogy mikor töröm el véletlen. Méretre egész kicsi, relatív kényelmesen fülbe lehetett ültetni, kisebb fülkagyló esetén is. Az E10-nél jobb a hangja, viszont érdemes megfontolni az E50-E80-at helyette, ha van rá anyagi keret. Kábele kicsit vékonynak tűnt.
• SoundMAGIC E50: Meleg és mélygazdag. Meg V karakter. A magasai számomra nagyon tiszták voltak (persze az árkategóriáján belül), a közepekkel nem volt gondom. A mély tartomány nekem sok volt (talán a Piston 2-nél fogott el hasonló élmény), de pontosak voltak, nem nyomtak el semmit. Felépítése is korrekt, érzésre rendesen egyben van a fémház, ráadásul méretre egész diszkrét. A hangzása, részletessége érezhetően az E30 felett áll szerintem. Kábele kicsit vékonynak tűnt. Itthoni beszerezhetőség és garancia viszont előnye. Összességében erőteljesen tudom ajánlani, ha valaki a meleg, V hangzást szereti és itthoni beszerzés játszik csak.
• SoundMAGIC E80: Jóval kevesebb mély, mint az E50-ban, kicsit a közepe is előtérbe került a zenének. Viszont sajnos a magasai nem csilingeltek olyan szépen, de még mindig sokkal jobbak voltak, mint az E30-nál. Felépítése is korrekt, érzésre rendesen egyben van a fémház, ráadásul méretre egész diszkrét. A hangzása, részletessége érezhetően az E30 felett áll szerintem. Kábele kicsit vékonynak tűnt. Itthoni beszerezhetőség és garancia viszont erőteljes előnye. Összességében erőteljesen tudom ajánlani, ha valaki a kiegyenlített hangzást szereti és itthoni beszerzés játszik csak.
-
frewwy
tag
Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni. Karácsonyra kellene egy magyar webhopból (a gyors szállítás miatt - Karácsony) egy főleg rock/Metal zenére kihegyezett fülhallgató. Fontos lenne egy megfelelő ár/érték arány, 5000-10000FT között lenne. In-ear kialakítás és a megszokott egyenes kábel.
Piston 3-at néztem a sok jó szó miatt, de itthon már nem kapható. Eddig egy htc one m7-hez kapott fülhallgató szolgált, ezt kellene túlszárnyalni. Köszönöm mindenkinek!
-
Wyll
őstag
Sziasztok!
FONTOS segítségre lenne szükségem
Vennék ajándékba egy mikrofonos fülhallgatót. Ki is néztem szépen az összefoglalóban ajánlottak közül a Xiaomi Piston Basic-et, de kiderült, hogy ami fekete az nem jó!!!De nem baj, a fő a nő boldogsága, szóval kéne nekem ajánlat valami szép színes vagy akár fehér fülhallgatóra, aminek van mikrofonja, és mondjuk max 10k forint, és meg lehet venni Budapesten holnap.
Hirtelen ezt találtam: Magnat LZR 340. Vélemény? Jó márka ez a Magnat?
-
errorcode06
őstag
Sziasztok!
Tudnátok kb 5-10k Huf között, olyan kiegyenlített karakterisztikájú, egyenes kábelezésű modellt ajánlani, ami itthon is (nem ebay stb.) kapható?
Volt szerncsém az ajánlottak közül többet is meghallgatni (piston basic, ES18, VSD1S), de előbbiek hangzása (sok magas kevés mély, vagy fordítva), utóbbi ára tántorított el.
Sansa Clip+-al használnám.
-
válasz
monti0222w #73857 üzenetére
még anno, amikor szotyiért adták beneveztem egyre, az ennyiért a hülyének is megéri, hát még nekem alapon.
mivel angol ebay csak angliába szállít olcsón, így öcsémhez ment, akitől most jutott el hozzáma hangja olyan, amilyenre emlékeztem. remek V hangkép, kicsit talán túltolt mélyekkel, nekem ennél kevesebb is elég lenne, de alapvetően tetszik a hangja, hasonlít a Piston2-höz (vagy az hasonlít ehhez)
-
vicze
félisten
Sony EX650 (25GBP):
Azt kell mondjam, hogy így 1hét után továbbra is kellemes a hangja. Teljesen tipikus Sony hangzás enyhe V-vel megfűszerezve, pont ahogy mint a Piston 3(az kevésbé Sony nyilván). Tipikusan az a semmi kiemelkedő, de egyszerűen jó hallgatni. Olyan pozitív meh.
Egyetlen problémám vele, hogy nyomja a jobb fülem sajnos így 2-3óra után nagyon zavaró kezd lenni, és ki kell vegyem és mást hallgatni. Az anyagminősége nagyon jó, vékony nagyon rugalmas nem merev kábel, nagyon jó törésgátlók, úgy nagyjából ennyi ez a füles.
Tehát hangzásra P3, de minőségre azért afölött van, pont annyira, hogy a jelenlegi akciós árát megérje(11e). Azt hangsúlyoznám, hogy az eredeti árát semmilyen formában nem éri meg.
Még egy megjegyzés, hogy a bronz verziót nagyon nem ajánlott sportoláshoz vagy bármilyen olyan környezetben használni, ahol magas párának van kitéve, mert nagyon könnyen elzöldül, így a garancia is nagyon ajánlott hozzá. -
Krill77
őstag
válasz
monti0222w #73722 üzenetére
Sosem értettem ezt a "zeneit". A b3 nem valo rock metál goa techno dnb, prodigy es hasonlo zenékre (de deep house az mar oke) . Ezekre egy 3 e ftos einsear t2 is jobb. (es ezt nagyon hiányolom az összefoglaló bol mivel a piston basicet porra alázza hang minőségben)
-
Th3Ac3
tag
Előtte egy Vsonic VSD3-am volt amit az itteni topikban ajánlottak úgy kb 2,5 éve, azt nagyon szerettem a jó magas hangjai miatt. Ezt hiányolom a Pistonból, bár az is tény nem egy kategória a két füles. Amit igazán sajnálok hogy a Vsonic kábele megtört és olyan verzióm van aminek a kábele bele van forrasztva a fülesbe és nem a cserélhető. Egyébként basszus orientált elektronikus zenéket hallgatok, így vagy a mély, vagy V orientált füleseket kedvelem. Nem kell hogy teljesen vezeték nélküli legyen, nekem már az is elég ha nem kell kábelt csatlakoztatni a telefonba.
Peetey91: Az a SoundMagic nekem elsőre tetszetős, érdekelne engem is hogy van e róla valakinek véleménye de még kicsit utánanézek.
-
s4tch
veterán
válasz
Th3Ac3 #73680 üzenetére
Van értelmes bt, pl. Meizu EP51, ami a telefonodhoz hasonlóan tud aptx-et, vagy egy ilyen Tennmak bt kábel 23 dollárért, és egy mmcx csatolós füles a maradék pénzből. Annyit azért segíts, hogy mi a bajod a Piston hangjával, milyen hangképet keresel, és van-e esetleg olyan füles, amit már hallottál, és tetszett a hangja.
Teljesen vezeték nélküli megoldásokban vincze1 a májer, ha olyan érdekel, az ő hozzászólásaira keress rá.
-
Th3Ac3
tag
Sziasztok!
Vezeték nélküli fülhallgatót keresek, eddig Xiaomi Piston Hybrid-et használtam de nem vagyok vele kifejezetten megelégedve. Mivel USB-C-s telefononra váltottam amin nincs jack dugó (Mate 10 Pro) ezért úgy gondolktam most valami Bluetoothos megoldást kipróbálnék. Visszaolvasgattam kicsit, láttam hogy Bragi the Headphones egy értelmes alternatíva, de az árát nagyon sokallom, maximum feleannyit (20k) tudnék rászánni. Van ennyiért értelmes, vagy inkább maradjak a jack-usb-c átalakítós megoldásnál?
-
woolwich
tag
Sziasztok,
Elhagytam a Piston 3 fülesem, jelenleg keresem az utódot (in Ear, mikrofonos, max 10K-ig). Tudtok esetleg olyan fülest ajánlani ebben a kategóriában, aminek a távirányítójával nem csak a hangerőt lehet szabályozni, de számokat is tudok váltani?
Köszönöm. -
eastsider
nagyúr
válasz
monti0222w #73477 üzenetére
VSD3S lett. nagyon szerettem. és 8k alatt szerintem elég jó vétel. jóval drágábban vettem régebben.
nem akartam fülest, mert ott van végülis a Piston 3 (fiókban találtam),de ennyiért kell.remélem aki megtalálta a régi VSD3S-em, boldogan használja az 1 db sony hybrid haranggal
-
eastsider
nagyúr
válasz
monti0222w #73424 üzenetére
na mindegy, berendelem, legalább nem sajnálom annyira, ha elhagyom, megtörik a kábele/ tönkremegy a membrán a'la vsonic. csak ne nézne ki így
pedig már majdnem rászántam magam a VSD5S-re, és csak jobb, mint a Piston 3 -
Švejk
őstag
válasz
monti0222w #73246 üzenetére
Járattam, de alapvetően amikor out of the box ennyire idegen az egész hangzása, az a füles számomra menthetetlen. Egyáltalán nem az én stílusom: a Piston igaz, hogy V-füles, de ennyire nem nyomta el a középtartományt, rockzenéhez/énekhez például az AF egyáltalán nem jött be.
Próbálgattam az AF56-tal elektronikusat is, azzal elismerem, hogy nem volt rossz. De az én stílusomhoz egyszerűen túlságosan idegen.A CarboBasso-ról tudsz nekem egy pár szót mondani? Elég korrektnek néz ki.
A Bosshifit sem zárom ki, a Piston előtt Vsonic GR06-ot toltam, ami szintén inkább középkiemelt volt.
Ajánlottátok még a Tennmakokat is, nevezetesen az i800-ast, és a Pro-t. Róluk mit kell tudni? -
Sziasztok!
Összefoglalót átolvastam, és nagyon megtetszett a Xiaomi Piston Basic füles. Egy a bökkenő, hogy viszonylag hamar kéne az új, mert ma ment tönkre a régi (valamilyen 2-3.000 Ft-s Philips).
Holnap pont járok a WestEndben, így gondoltam beugrok MM-ba és ott megveszem.én naiv
Szerintetek az ottani GSM-es boltokban lehet kapni Piston Basicet? Vagy bilibe lóg a kezem?Szóval, arra lennék kíváncsi, hogy mi az a füles, amire 5.000 Ft alatt azt mondjátok, hogy tűrhető, legalább 1 évig bírja, és holnap meg tudnám venni WestEnd és környékén.
-Leginkább Linkin Parkot hallgatok, más nem igazán.
- Az árához képest jó legyen, és ha lehet, minél tovább bírja.Van-e szükségünk mikrofonra, vagy távirányítóra? Ha lenne akár egyik, akár másik, jó lenne, de nem követelmény.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
monti0222w
addikt
Szia, az AF56-t bejáratad rendesen? Azért kérdem, mert a Piston 2 eléggé V karakter típus volt, viszont, pl a Bosshifi B3 nem megy le annyira mélybe, nem ad annyi sok basst, hogy ezt az igényeidet kielégitse, az AF 56 már inkább szóba jön e téren.
Esetleg, ránéznél az SM E50-re, vagy E10 is szóba jöhet amennyiben az ára megfelel, vagy a Zéró Audió CardoBasso, bár ezek már az általad említett ár felett vannak. -
Švejk
őstag
Sziasztok,
5 ezer forintos árkategóriában keresek új fülest - Piston II-m van, imádom, de szeretnék egy B fülest mellé.
A topikban írtátok mostanában az Audiofly AF56-ot, rendeltem is egyet, de nem egészen olyan a hangképe, mint a Pistonnak, ezért valami mást választanék (az Audiofly-t meg eladom, akit érdekel)
Mit tudtok javasolni, ami tök hasonló, mint a Piston II? Akár Xiaomi is lehetne, az már bevált egyszer, de ha van tuti tippetek, ne tartsátok magatokban!Előre is köszi!
Švejk -
nbence94
tag
sziasztok! 2 év használat után a Piston 3-masom kezdi feladni a harcot, konkrétan elkezdett lebomlani a mikrofonos résznél, a hang, és a mikrofon is tökéletes, viszont félek hogy ez hamarosan el fog szakadni. Van valakinek ötlete, hogy tudnám házilag megerősíteni úgy hogy ne szakadjon el, meg ne is törjön meg?
-
Atomgeszi
nagyúr
Tegnap megjött nekem is az AF56.. De csak ma tudtam átvenni, mert későn értem haza, és csak az értesítés volt.
Én is full csomagosat kaptam, mint a többiek.
Első hallásra viszont a Mi5-ön hallgatva a Piston 2 tisztábban szól. A mély az AF56-ban több. Ez egyértelmű.
De valahogy a Piston 2-n nincsenek ilyen fura nem oda illő "zajok".Persze ez még tényleg csak 10 perc után.
Asus Xonar U5-ön próbáltam még. Ott egyértelműen az AF56 jobb. Ott mindegy milyen impedanciát állítok a Piston 2-nek. Se eleje se alja.
Remélem azért járatással eltűnik ez a furcsaság, hogy nem teljesen tiszta. Nem különül el úgy a magas és a közép, mint Piston 2-n. Persze az már 3 éve nap, mint nap hallgatom. Gondolom ez is bejátszik, hogy ahhoz szoktam hozzá.
Mit gondoltok?
Egyébként kényelmes nekem. Elsőre beleillett a fülembe.
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Elromlott Soundmagic es18 utan erdemes venni Xiaomi Piston Basicet venni vagy maradjak a Soundmagicnel, mert csalodni fogok hangzasban? :/
-
.LnB
titán
Megérkezett a Xiaomi Hybrid Pro-m. Ami a rendelésnél még Pro volt, aztán mire ide ért Pro HD lett. Hát igen, ráfáztam. Igazából elég lenne csak vicze1 leírását belinkeli. Egyrészt ő jobban is ért hozzá mint én, meg nagyjából le is írta a lényeget. De azért álljon itt tőlem is pár gondolat.
Piston 3-am volt, most pedig sima Hybrid-em van. Amiben lehet túl sok a mély, de én elvagyok vele. Ma mikor először kipróbáltam a Pro HD-t, az volt az első gondolatom, hogy úr isten! ezt be kellene járatni előbb. Nekem. Aki nem audiofil és csak épphogy tudja, hogy hogyan és miért is kell egy fülest bejáratni. Szóval elsőre éreztem, hogy itt valami nem oké. Aztán elkezdtem ezzel a Isotek System Enhancer cd-vel "hajtani", közben meg elkezdtem olvasgatni, hogy most honnan tudhatnám, hogy ez Pro , vagy Pro HD. Mert a dobozra Pro HD van írva, de én Pro-t rendeltem. Aztán meglett, hogy bizony ez Pro HD. Olvasgattam Head-Fi.org-on róla. 4 review van, nem is lehúzósak, de a magasat azért megemlítik.
Pár óra után visszadugtam a fülembe próbálgatni még. Egy P9 Plus telefonnal hallgattam Spotify Premium-ot, mert arra is lett szánva. És háát...Van mikor oké, de vannak számok aminél egyszerűen fáj. Most ki is emelnék kettőt, nem linkelem egyiket sem mert az egyik elég "megosztó" zene. De ezeket hallgatva, a fogam érzem, hogy jön ki a helyéről kb. :Quietdrive - Forget the Lies és Forbidden Society - 101. Ezeket hallgatva borzasztóan fáj az a magas. Viszont (lehet) megtaláltam a választ, arra amire vicze1 nem talált. Mégpedig az "azt se tudom, hogy kinek vagy mire lesz jó/ajánlható," kérdésre. Megtaláltam azt az egy stílust amivel egyáltalán nem volt zavaró ez a hangkarakterisztika. Mégpedig a hardstyle zenéknél (Wildstylez, Brennan Heart, Noisecontrollers, Headhunterz stb stb). Ezeket hallgatva nekem jónak tűnt. És összességében pc-ről normálisabb hangkártyával is jobb kicsit a helyzet minden zenénél. Csak sajna nem úgy lesz használva.Sajna azért rendeltem ezt a fülest mert menyasszonyomnak is akartam valami jobbat a gyári iPhone füles helyett. Vagy ezt kapja meg, vagy a hybridemet. Még nem tudom mi lesz, nem tudom, hogy meg tudok e ezzel barátkozni.
Egyébként szerintetek egy jó hosszú bejáratás segíthet rajta? Normalizálódhat ez a magas? Mert a mély az nekem tetszik, a közepet meg nem is annyira hallani.
-
válasz
monti0222w #72958 üzenetére
Elhiszem hogy jo, de ~11k-t most nem szannek a bulira. Most sima piston 1gen-t hasznalok, annal egy p3 is sokkal jobb lehet
-
Sziasztok! Piston3-at szerettem volna venni, de kifutott
Alapvetoen acdc, queen, ruzsa magdi, seal, rhcp, adele es hasonlo zenekre keresek fulest. A meleg hangzast kedvelem, jó lett volna a p3 a kiegyenlitett hangkep miatt. Van itt ez a hybrid pro ami elerheto arban, de ugy hallottm eleg eros V karakterrel bir
Mit ajanlanatok p3 helyett?
-
dzsi23
addikt
válasz
darvinya #72941 üzenetére
Hm, nem győztél meg, szerintem nem ugyanarról beszélünk. Ahogy látom, volt egy másik Piston Basic valamikor Piston 2 és a 3 között, ami műanyag volt, de ez nem az a Basic. Már nincs nálam, hogy karcolgassam/kopogtassam, elajándékoztam (még nem tudom, mi lesz az utódja, talán a Hybrid), de a tesztvideókban is fémnek mondják. Csak hogy egyértelmű legyen, erről van szó:
-
dzsi23
addikt
válasz
nbence94 #72921 üzenetére
Pár napja tettem fel ugyanezt a kérdést, de mivel nem érkezett válasz, tettem vele egy próbát. Az első dolog, ami már kicsomagolás nélkül is feltűnt, hogy full műanyag. Xiaomi Piston Basic-hez képest (ezzel volt alkalmam összehasonlítani) eléggé bóvli hatása van. Nem elég, hogy a Xiaomi fém házas, ez meg műanyag, a Maxell kábele vékonyabb is, a hozzá kapott gumiharangok is gyenge minőségűek, és használhatatlanok (legalábbis az én fülemmel sehogy sem voltak kompatibilisek). "Szerencsére" itt van még a Sony EX10, amihez egy fokkal jobb harangok jártak (legalább ennyi hasznát vegyem az EX10-nek), ezekkel már meg tudtam hallgatni normálisan, de ezekkel sem mondhatom kényelmesnek. Sajnos a hangjával sem nyűgözött le. Az EX10-nél határozottan jobban szól, itt már vannak mélyek is, túl sok is, ami persze a középtartomány rovására megy, nincs annyira dobozhangja sem, de nem is annyira tiszták a hangok, mint a Piston Basic-nél.
Tekintve, hogy a Xiaomi 3790 forint volt itthoni boltból, a Maxell nem ér 2000-et sem. Én azt javaslom, inkább tegyél hozzá ~1500 forintot, mert a Xiaomi megéri az árát. -
-
törölt tag
válasz
soetigabor #72873 üzenetére
Kérdés, hogy a Piston 2-t te milyennek hallod, mert az pont eléggé mélydomináns amúgy
-
soetigabor
tag
Sziasztok!
Vezetékes agybadugós fülhallgatóból mit ajánlotok 8ezer körül? Nem szeretem a mély domináns hangzást, mobillal használom, a jelenlegi piston 2esem nagyon kivan a használattól és az egyenes vetőcső miatt gyakran nyomja a fülem így valami kényelmesebb kellene. Köszönöm előre is.
-
ktommy91
addikt
válasz
bostone #72815 üzenetére
Nálam a QCY QY7 megbízhatóan működik és a hangja is elég jó.
(#72817) Zoleee89: Nálam SM PL30+ váltotta a piston 2-t és abszolút nem bántam meg. Ezen kívül mostanában téma volt a leárazott Audiofly AF56(~6k) és HIFIMAN RE400(~6.5k).
[ Módosította: Mate ]
-
Zoleee89
aktív tag
Sziasztok.
Szeretnék egy új fülest vásárolni a közel 3 éves xiaomi piston 2-es fülesem helyett.
Különösebb bajom nincs vele, de néha olyan mint ha meglenne törve a vezetéke. Asztalon vagy autóban használom a fülest, akkor tökéletes a hang és mikrofon is, de amint sétálok elkezd szakadozni a hang mind a 2 irányba.
Tudnátok ajánlani hasonló fülest 15eFt-ig? Nem zárkózok el a vezetéknélküli megoldástól sem.Előre is köszönöm.
-
Zolly444
aktív tag
Hello. Fülhalgatót szeretnék venni, mert szétmentek a meglévőek, elég gyorsan peregnek el, nálam, lehet hogy már megérte volna egy drágább, de nem tudom rávenni magam. Volt eddig 2 soundmagic ES17, egy Xiaomi piston youth és egy alap samu füles(s7hez adták). Ezek közül a ES17 jött be a legjobban, a Xiaominál nagyon nem tetszett se a lapos kábel, se a kialakítása, hogy féloldalas volt, meg a samué sem annyira, mert nem annyira stabil, meg nem teljesen zárt szerintem. Hangzásba mind a három megfelelt egyébként, nincsenek különlegesebb igényeim.
- Modern rap, sok méllyel leginkább.
- Jó lenne ha nem menne szét túl könnyen, bár ebben az árban ez lehet nem szempont.
- 5ezer Ft körül.
- In-ear, hagyományos kábellel, nem nyak mögötti vezetéses, nem kell se mikrofon se semmi(ha van se baj éppen, Oneplus5-al viszont legyen kompatibilis ha már van)
- Tömegközlekedésen lesz főképp használva, ezért zárt kellene, színe fekete vagy piros, és itthonról beszerezhető legyen.
Előre is köszönöm. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
monti0222w #72789 üzenetére
Ha már annyira kizárja, mint a Piston 2 már jó vagyok
-
dzsi23
addikt
Sony MDR-EX15LP:
Bevallom, nem olvastam rendesen utána, mert gyorsan kellett rendelnem egy fülest, a tárcámba sem akartam mélyen nyúlni, és bedőltem az árukeresős pozitív véleményeknek (öreg hiba). Korábban volt egy EX50-em, azzal nagyjából elégedett is voltam (leszámítva a vékony kábelét), gondoltam, ezzel sem lőhetek nagyon mellé, még ha fele annyiba sem kerül, és nem hozza azt a szintet, mégis csak Sony, szal egynek jó lesz hirtelen.
Rég csalódtam ekkorát. Nagyon halk (ezt még túlélném), a magas és közép hangok mintha dobozból szólnának, mély pedig konkrétan nincs... nulla. Nem tudom, mit reggelizett, aki ezt a fülest dicsérte.Még a telefonomhoz csomagolt Samsung EHS61ASFWE earbud füles is sokkal szebben, tisztábban és hangosabban szól. Jelenleg egy Xiaomi Piston Basic-et használok (amit az összefoglaló alapján választottam, ezúton is köszönöm!
), ahhoz inkább nem is hasonlítom, persze, az drágább is.
-
Atomgeszi
nagyúr
Igazából meg vagyok elégedve a Piston 2-vel.. De szeretnék kicsit feljebb lépni. Most már azért "kinőttem" már meghallom, hogy hol gyengébb meg, hogy azért nem egy felső kategóriás fülhallgató.
Mondjuk úgy max 10-15k között szánnék rá, de persze csak olyanra, ami azért előrelépés a Piston 2 után. A Hybrid is jó, de igazából semmivel sem jobb, mint a Piston 2. Akkor már inkább hozzáteszek még egyszer ennyit és akkor legyen jobb.VSD3-t csak azért néztem, mert az elég sok ember van/volt itt, és jó megelégedéssel használta mindenki. Egyébként felőlem bármi lehet.
Tech-House-Deep vonalon mozgok, semmi más.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
kemcso #72757 üzenetére
Köszi!
A logout-os tesztből kiindulva, mivel inkább Tech/Deep-House-t hallgatok, a VSD3 jobb lenne, mert abban több a mély, mint az S változatban.
penonaudion sajnos out of stock
lendmeurears-on csak ez a zöld van.. ha jól számolom összesen 70$ szállítással.Aliexpressen szintén nincs már , csak a
[VS5DSi 70$] vagy VSD3Si 59$Ja meg egy kérdés, ezt csak fül mögött elvezetve lehet használni?
Nekem ez a simán lelógós kényelmesebb, mint pl. a Piston 2.
Egyéb alternatíva?
-
Atomgeszi
nagyúr
Piston 2-höz képest előrelépés lenne a VSD3?
a Hybrid Pro-t hagyjuk, az nem jött be egyáltalán. Ha egy szinten vannak.. Akkor mennék feljebb.
-
-FreaK-
veterán
Sziasztok!
Mi az ajánlott 10k HUF alatt, aminél:
- minél strapabíróbb a kábel
- V karakter EDM zenékhez főkéntEgy Piston 3 volt eddig asszonynak, de épp most végezte ki (korábban meg egy Tennmak IE800-at), az hangra tetszett neki.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest